خاصیت گیاه وانیل ساقه سبز

غلاف,وانیلا,گیاه بومی,رسوبت,عطر وانیل,خاصیت گیاه وانیل,سبزی,میوه گیاهی,وانیل,ساقه سبز,هند,آمریمایی,خاصیت گیاه وانیل

خاصیت گیاه وانیل ساقه سبز

این گیاه بومی مناطق مرطوب و حاره و در جنگلهای مرطوب جنوب شرقی مکزیک و آمریکای مرکزی و هند غربی و آمریکای جنوبی می روید و ساقه های پیچیده ان تا ارتفاع حتی ۱۰۰ متر نیز ممکن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می رود. ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می شود.میوه آن به شکل غلاف لوبیا است و قبل از اینکه کاملا برسد آن را می چینند و خشک می کنند در موقع چیدن ،میوه ها عطری ندارند ولی پس از اینکه چیده شد در دوران خشک کردن و عمل آوردن ان ،عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می شود.گلهای آن به شکل خوشه و تعداد ۲۰-۱۵ گل در هر گروه و تلقیح گلها به طور طبیعی انجام نمی گیردو گلها را یکی یکی باید کمک کرد که تلقیح شوند،زیرا استیگماتهای گلها از یک تیغه ای پوشیده شده که تلقیح فقط به کمک حشراتی انجام می گیرد که به قدر کافی برای تلقیح گلها وجود ندارند به این علت است که برای داشتن ثمر کافی باید تلقیح مصنوعی نمود.به همین دلیل معمولا با هرس کردن وانیل ترتیبی می دهند که ارتفاع گیاه ۳-۲ متر بیشتر نشده است و گلها در دسترس انسان باشد.بهترین وانیل از غلافهایی به دست می آید که طول آنها ۲۵-۱۵ سانتی متر و قطر آنها ۱۲-۱۰ میلی متر است.در موقع برداشت محصول سبز رنگ است ولی بعدا تیره رنگ می شود.پس از برداشت معمولا غلافها را برای مدت ۳-۲ دقیقه در آب جوش ۶۵-۶۰ درجه فرو می برند ،بعد آنها را در داخل جعبه ای دو جداره که مابین دو جدار پشم گذارده شده می گذارند و مدت ۲۴ ساعت داخل این جعبه سربسته نگهداری می شود و این یک گرم خانه طبیعی است که دراین مدت ۲۴ ساعت نوعی تخمیر در آن انجام می گیرد.پس از آن غلاف ها را بیرون آورده در محلی که به ارتفاع یک متر از سطح زمین باشد در مقابل نور خورشید آویزان می کنند که ضمن تهویه کامل با حرارت آفتاب خشک شود.این دوران خشک شدن تا یک هفته طول می کشد و در این مدت رنگ غلافها از سبزی به قهوه ای و قهواه ای تیره و سیاه تبدیل می شود و همین که کاملا نرم شد و شروع به پژمرده شدن نمود ،آنها را برای خشک شدن داخل گرم خانه می کنند که مدت ۳-۲ ماه می ماند وپس از اینکه رسوبت ان به ۴۰-۳۰ درصد می رسد آنها را از گرم خانه بیرون می آورند.

به فرانسویLa vanille و به انگلیسی vanillaگفته می شود،به عربی نیز ان را «وانیلا»گویند.میوه گیاهی است به نام وانیل.

این گیاه که به فرانسوی Vanilierو به انگلیسیVanilla گفته می شود گیاهی است از خانواده ثعلب هاOrchidaceae،دارای گونه های متعددی است که معروف ترین آن برای تولید وانیل،به نام علمیVanilla planifolia Andr. نامیده می شود که سابقا ان را Vanilla fragransمی گفتند.

خاصیت گیاه وانیل aligncenter wp-image-48687 " title="غلاف,وانیلا,گیاه بومی,رسوبت,عطر وانیل,خاصیت گیاه وانیل,سبزی,میوه گیاهی,وانیل,ساقه سبز,هند," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/vanilla-.jpg" alt="غلاف,وانیلا,گیاه بومی,رسوبت,عطر وانیل,خاصیت گیاه وانیل,سبزی,میوه گیاهی,وانیل,ساقه سبز,هند," width="502" height="352" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/vanilla--150x105.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/vanilla--300x210.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/vanilla-.jpg 635w" sizes="(max-width: 502px) 100vw, 502px">

مشخصات:

درخت وانیل گیاهی است پایا خزنده یا بالا رونده ،دارای ساقه سبز دراز،برگهای متناوب،پهن،نرم،ضخیم،بیضی شکل و نوک تیز سبز و تعداد زیادی ریشه های هوایی که از کنار هر برگی بیرون می اید که با کمک آنهابه تنه درختان مجاور می چسبد و بالا می رود.

این گیاه بومی مناطق مرطوب و حاره و در جنگلهای مرطوب جنوب شرقی مکزیک و آمریکای مرکزی و هند غربی و آمریکای جنوبی می روید و ساقه های پیچیده ان تا ارتفاع حتی ۱۰۰ متر نیز ممکن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می رود. ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می شود.میوه آن به شکل غلاف لوبیا است و قبل از اینکه کاملا برسد آن را می چینند و خشک می کنند در موقع چیدن ،میوه ها عطری ندارند ولی پس از اینکه چیده شد در دوران خشک کردن و عمل آوردن ان ،عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می شود.گلهای آن به شکل خوشه و تعداد ۲۰-۱۵ گل در هر گروه و تلقیح گلها به طور طبیعی انجام نمی گیردو گلها را یکی یکی باید کمک کرد که تلقیح شوند،زیرا استیگماتهای گلها از یک تیغه ای پوشیده شده که تلقیح فقط به کمک حشراتی انجام می گیرد که به قدر کافی برای تلقیح گلها وجود ندارند به این علت است که برای داشتن ثمر کافی باید تلقیح مصنوعی نمود.به همین دلیل معمولا با هرس کردن وانیل ترتیبی می دهند که ارتفاع گیاه ۳-۲ متر بیشتر نشده است و گلها در دسترس انسان باشد.بهترین وانیل از غلافهایی به دست می آید که طول آنها ۲۵-۱۵ سانتی متر و قطر آنها ۱۲-۱۰ میلی متر است.در موقع برداشت محصول سبز رنگ است ولی بعدا تیره رنگ می شود.پس از برداشت معمولا غلافها را برای مدت ۳-۲ دقیقه در آب جوش ۶۵-۶۰ درجه فرو می برند ،بعد آنها را در داخل جعبه ای دو جداره که مابین دو جدار پشم گذارده شده می گذارند و مدت ۲۴ ساعت داخل این جعبه سربسته نگهداری می شود و این یک گرم خانه طبیعی است که دراین مدت ۲۴ ساعت نوعی تخمیر در آن انجام می گیرد.پس از آن غلاف ها را بیرون آورده در محلی که به ارتفاع یک متر از سطح زمین باشد در مقابل نور خورشید آویزان می کنند که ضمن تهویه کامل با حرارت آفتاب خشک شود.این دوران خشک شدن تا یک هفته طول می کشد و در این مدت رنگ غلافها از سبزی به قهوه ای و قهواه ای تیره و سیاه تبدیل می شود و همین که کاملا نرم شد و شروع به پژمرده شدن نمود ،آنها را برای خشک شدن داخل گرم خانه می کنند که مدت ۳-۲ ماه می ماند وپس از اینکه رسوبت ان به ۴۰-۳۰ درصد می رسد آنها را از گرم خانه بیرون می آورند.

گیاه ضد نفخ را بشناسید.

درمان خانگی سنگ کلیه

ادویه‌های مفید برای پیشگیری از سرطان

خاصیت گیاه وانیل,وانیلا,وانیل,میوه گیاهی,ساقه سبز,گیاه بومی,آمریمایی,هند,عطر وانیل,رسوبت,سبزی,غلاف,

مطالب بیشتر از سایت ما

کاهش فشار خون با برگ زیتون زیتون

با استفاده از خاکشیر ، انجیر و زیتون سیستم گوارش خود را منظم کنید بدن انسان

خاصیت خاکشیر خاصیت خاکشیر

خانمهای در معرض سرطان تخمدان بخوانند سرطان

علائم سکته قلبی در زنان سکته

بیماری اندومتریوز خوش خیم چیست؟ علت اصلی اندومتریوز در زنان

علت و درمان خارش ناحیه تناسلی بانوان ناحیه تناسلی

از مضرات کفش پاشنه بلند چه می دانید؟ عوارض کفش پاشنه بلند

دانستنی عفونت قارچی زنانه عفونت قارچی زنانه

دانستنی های مصرف آهن برای بانوان پیشگیری از کم خونی