توصیه هایی برای درمان جوش های صورت توصیه هایی برای درمان جوش

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت,توصیه هایی برای درمان جوش های صورت ,درمان جوش صورت,جوش های صورت,درمان جوش های صورت,جوش صورت,توصیه هایی برای درمان جوش

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت توصیه هایی برای درمان جوش

کاهش التهابات به کمک یخ شاید شما هم شنیده باشید که یخ در مقابله با آکنه مؤثر است. سرما خواصی دارد که باعث می شود با تاثیرات منفی این بیماری مقابله کند. تاثیر ضدالتهابی سرما به کاهش قرمزی های ناشی از جوش ها کمک می کند. برای بهره مندی از این خاصیت چند تکه یخ را در پارچه نازکی بگذارید و به محض ظاهر شدن جوش ها روی پوست بگذارید. این عمل را چندین بار در روز تکرار کنید. البته مراقب باشید یخ نباید بیشتر از ۵ دقیقه روی پوست بماند. این روش طبیعی از تکثیر بی رویه جوش ها پیشگیری می کند.

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت

اگر شما هم از باقی ماندن جای جوش روی صورت تان ناراحت و نگران هستید به یاد داشته باشید که می توانید با استفاده از ماسک های طبیعی آنها را بر طرف کنید.

یک راه حل برای رفع جای جوش استفاده از مخلوط عسل، روغن زیتون و زرده تخم مرغ است. این ماسک را به مدت یک ساعت روی محل جوش ها قرار دهید و سپس صورت خود را با آب گرم بشویید.

 ماسک بعدی از این هم ساده تر است؛ یک عدد گوجه فرنگی را کاملا له کنید و سپس آن را با یک قاشق ماست مخلوط کنید. ماسک شما آماده است؛ می توانید آن را روی پوست خود قرار دهید. به یاد داشته باشید در تهیه این ماسک می توانید به جای استفاده از ماست، عسل را جایگزین کنید.

 کم کم پاییز از راه می رسد و مرکبات فراوان می شود. پرتقال نیز یکی دیگر از میوه هایی است که برای از بین بردن جای جوش بسیار موثر است.

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت wp-image-43052" title="توصیه هایی برای درمان جوش های صورت,توصیه هایی برای درمان جوش های صورت ,درمان جوش صورت,جوش های صورت,درمان جوش های صورت,جوش صورت,توصیه هایی برای درمان جوش" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/T1376480223-300x176.jpg" alt="توصیه هایی برای درمان جوش های صورت,توصیه هایی برای درمان جوش های صورت ,درمان جوش صورت,جوش های صورت,درمان جوش های صورت,جوش صورت,توصیه هایی برای درمان جوش" width="500" height="294" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/T1376480223-150x88.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/T1376480223-300x176.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/T1376480223.jpg 900w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px">

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت

برای درمان جوش های صورت روش های بسیاری وجود دارد. یکی از بهترین روش ها استفاده از روش های طبیعی برای درمان جوش است.

جوش بیماری پوستی است که در اکثر موارد نوجوانان و جوانان را مبتلا می کند. به رغم وجود داروهای مختلف برای بهبود این مشکل اما می توان روی بعضی از روش های طبیعی حساب ویژه ای باز کرد.

گیاهان ضد جوش
بعضی از گیاهان حاوی ترکیباتی هستند که به مقابله با جوش کمک می کند. بنفشه وحشی یکی از این گیاهان است که خواص سم زدایی و ضدباکتریایی دارد و به تصفیه و پاکسازی پوست کمک می کند. برای کسب نتیجه بهتر از مصرف این گیاه توصیه می شود درمان یک تا دو ماه ادامه یابد. گیاه دم شیطان نیز به دلیل دارا بودن تاثیر ضدباکتریایی روی جوش های پوستی در بهبود آن مؤثر است و به علاوه خاصیت بی حسی روی آسیب ها خواهد داشت.

ویتامین های ضد جوش
برخی از ویتامین ها خواصی دارند که موجب حفظ سلامت پوست می شوند که از جمله می توان به ویتامین های A،‌ B و E اشاره کرد.

ویتامین های A و E تاثیر آنتی اکسیدانی دارند و به دلیل مقابله با تشکیل رادیکال های آزاد از پیر شدن پوست محافظت می کنند. همچنین موجب دفع مواد سمی پوست نیز می شوند. ویتامین A نیز تشکیل سبوم که زمینه ساز خشکی پوست می شود را کاهش می دهد و از ایجاد جوش های پوستی پیشگیری می کند. همچنین تاثیر ویتامین E در کنار وجود سلنیوم بیشتر خواهد بود.

ویتامین B6 حاوی عناصر غذایی است به حفظ سلامت روزانه پوست کمک می کند و از همین رو نباید مصرف آن را نادیده گرفت. البته ویتامین B می تواند در بعضی افراد بروز جوش را تشدید کند.

دیگر ویتامین مفید برای بهبود جوش ویتامین C است. این ویتامین در حفظ خاصیت کشسانی پوست مؤثر است زیرا برای سنتز کلاژن؛ عنصر ضروری برای این عملکرد استفاده می شود.

غنی ترین منابع غذایی این ویتامین ها عبارتند از:
ویتامین A : گوشت ها، ماهی ها، آب کلم، هویج و اسفناج
ویتامین E : روغن ها، بادام، فندق و تخمه آفتابگردان
ویتامین B6 : ماهی ها، گوشت ها، هویج، سیب زمینی، فلفل و موز
ویتامین C : مرکبات، کیوی، آناناس، فلفل، کلم و بروکلی

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت wp-image-43051 size-full" title="توصیه هایی برای درمان جوش های صورت,توصیه هایی برای درمان جوش های صورت ,درمان جوش صورت,جوش های صورت,درمان جوش های صورت,جوش صورت,توصیه هایی برای درمان جوش" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/jooshe-soorat.jpg" alt="توصیه هایی برای درمان جوش های صورت,توصیه هایی برای درمان جوش های صورت ,درمان جوش صورت,جوش های صورت,درمان جوش های صورت,جوش صورت,توصیه هایی برای درمان جوش" width="507" height="313" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/jooshe-soorat-300x185.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/jooshe-soorat.jpg 507w" sizes="(max-width: 507px) 100vw, 507px">

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت

کاهش التهابات به کمک یخ
شاید شما هم شنیده باشید که یخ در مقابله با آکنه مؤثر است. سرما خواصی دارد که باعث می شود با تاثیرات منفی این بیماری مقابله کند. تاثیر ضدالتهابی سرما به کاهش قرمزی های ناشی از جوش ها کمک می کند. برای بهره مندی از این خاصیت چند تکه یخ را در پارچه نازکی بگذارید و به محض ظاهر شدن جوش ها روی پوست بگذارید. این عمل را چندین بار در روز تکرار کنید. البته مراقب باشید یخ نباید بیشتر از ۵ دقیقه روی پوست بماند. این روش طبیعی از تکثیر بی رویه جوش ها پیشگیری می کند.

آسپرین
یکی از روش های جالب در بهبود آکنه، آسپرین است. این دارو می تواند بروز جوش های آکنه را کاهش دهد و با بهبود ظاهر پوست موجب کمتر شدن التهابات پوستی گردد. برای این منظور یک عدد قرص ۳۲۵ میلی گرمی را خرد کرده و در مقدار بسیار کمی آب حل کنید. با استفاده از یک تکه پنبه محلول را چندین بار در روز روی جوش ها بمالید. البته برای انتخاب این روش باید احتیاط هایی در نظر گرفت زیرا آسپرین در موارد آبله مرغان یا اختلالات انعقادی خون منع مصرف دارد. بهتر است ابتدا با پزشک مشورت شود.

 

گردآوری: جوانی ها

 

مطالب مرتبط:

درمان بیماری های ناخن و تقویت آن

رفع چین و چروک با نوشیدن آب

برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست

 

مطالب بیشتر از سایت ما

آثار بیماری بدن در چشم ها آلرژی ها

جلوگیری از ریزش مو با خوردن این ویتامین ویتامین

درمان ریزش مو با پیاز سفیدی مو

اگر میخواهید پیر نشوید این غذاها را بخورید. غذاها

آناناس و خواص بیشمار آن سلامت قلب

با مصرف این خوراکی ها عمر طولانی تری داشته باشید. خوراکی

هنگام مصرف آب میوه به این توصیه ها توجه کنید. آب طالبی

خستگی بدن نشانه چیست؟ غلظت خون

گل گاوزبان و خواص درمانی آن اعصاب

فواید ادویه ها آنتی اکسیدان