سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد لیزر موهای زائد

موهای زائد,پوست,جوش زدن,سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد ,موهای زیرپوستی‌,رنگ پوست,پوست و مو,متخصص پوست,زیبایی پوست,لیزر,پوست صورت,لیزر موهای زائد,اصلاح,روش لیزر موهای زائد

سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد لیزر موهای زائد

:: کدام بیمار برای لیزر موی زائد مناسبتر است؟ هرچه رنگ پوست بیمار روشن تر و رنگ موهایش سیاهتر و ضخامت موهایش بیشتر باشد بیمار مناسبتری برای لیزر مواست و می تواند برای همیشه تعداد و ضخامت موها را کاهش داد. بیمارانی که پوست تیره دارند یا رنگ موهای شان بلوند یا قرمز باشد بیماران مناسبی برای کاهش دائمی موهای زائد با لیزر نیستند و تنها موها برای مدت مشخصی (در حد چند ماه) کم می شوند و مجددا رشد می کنند. دراین دسته از بیماران در صورتی که سایر روشهای کاهش مو مثل موم انداختن یا الکترولیز باعث عوارض شود از لیزر به عنوان یک روش اپیلاسیون موقت اما کم عارضه استفاده می کنیم . در این حالت بیمار هر سه ماه تحت لیزر قرار می گیرد. باید توجه داشت که موهای سفید با لیزر از بین نمی روند.

سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

موهای زائد,پوست,جوش زدن,سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد  ,موهای زیرپوستی‌,رنگ پوست,پوست و مو,متخصص پوست,زیبایی پوست,لیزر,پوست صورت,

سوال‌های تکراری در مورد لیزر موهای زائد

 

وجود پر مویی یکی از مهمترین و شایعترین مشکلات در خانم هاست که در روابط اجتماعی آنها هم بسیار تاثیر گذار است علیرغم آنکه روشهای متعددی مانند اپیلاسیون با موم و الکترولیز برای کاهش پرمویی وجود دارد اما هیچکدام برای مدت طولانی و در وسعت زیاد موثر نیستند در صورتی که لیزر می توند باعث کاهش دائمی موهای زائد در تمامی نقاط بدن شود به همین دلیل است که لیزر بهترین روش درمان پرمویی به شمار می رود.

:: لیزر چیست؟
لیزر نوری تک طول موج است که بسته به رنگ آن در بافتهای مختلف جذب می شود و اثر می کند . در لیزر مو از طول موجهایی که عمدتا در رنگ سیاه جذب می شود استفاده می کنند که با جذب در رنگدانه سیاه رنگ ملانین موها باعث سوختن ریشه موها می شود.

:: کدام بیمار برای لیزر موی زائد مناسبتر است؟
هرچه رنگ پوست بیمار روشن تر و رنگ موهایش سیاهتر و ضخامت موهایش بیشتر باشد بیمار مناسبتری برای لیزر مواست و می تواند برای همیشه تعداد و ضخامت موها را کاهش داد. بیمارانی که پوست تیره دارند یا رنگ موهای شان بلوند یا قرمز باشد بیماران مناسبی برای کاهش دائمی موهای زائد با لیزر نیستند و تنها موها برای مدت مشخصی (در حد چند ماه) کم می شوند و مجددا رشد می کنند. دراین دسته از بیماران در صورتی که سایر روشهای کاهش مو مثل موم انداختن یا الکترولیز باعث عوارض شود از لیزر به عنوان یک روش اپیلاسیون موقت اما کم عارضه استفاده می کنیم . در این حالت بیمار هر سه ماه تحت لیزر قرار می گیرد. باید توجه داشت که موهای سفید با لیزر از بین نمی روند.

:: چرا توصیه می شود در افراد پر مو هر چه سریعتر و در سن پایینتر از لیزر مو  استفاده شود؟
– زیرا در بسیاری از افراد اپلاسیون با موم (wax) و الکترولیز سبب ایجاد لک ، قرمزی یا فرو رفتگی در سطح پوست شده است که متاسفانه درمان آنها آسان نیست.

شما برای خلاص شدن از شر موهای زائد بدنتان چه کار می‌کنید؟ از تیغ استفاده می‌کنید یا اپی‌لیدی یا موم و مومک؟

حتما شنیده‌اید که می‌گویند لیزر، موهای زائد بدن را برای همیشه از بین می‌برد.حرف و حدیث درباره این روش فراوان است….

برخی از مراجعان، نگران‌ هزینه‌های گران‌ آن هستند و به همین دلیل، پرسش اصلی‌شان این است که با چند جلسه لیزر می‌توان به نتیجه مطلوب رسید؟اما سوال‌های دیگری هم هست: لیزر روی چه پوست‌هایی بهتر جواب می‌دهد؟ قبل و بعد از لیزر موهای زاید باید چه نکاتی را رعایت کرد؟ این نوشته به برخی از مهم‌ترین پرسش‌هایی که درباره لیزر موهای زاید، مطرح می‌شود؛ پاسخ می‌دهد.

۱ قبل از لیزر موهای زاید چه کار باید کرد؟

تقریبا از یک ماه قبل از لیزر، موهای ناحیه مورد نظر نباید کنده و یا با تیغ یا موبر اصلاح شوند اما شب قبل از لیزر حتما باید توسط تیغ، اصلاح صورت گیرد.

۲ چه پوست‌هایی بهتر به لیزر موهای زاید جواب می‌دهند؟

پوست‌های سفید با موهای تیره و ضخیم، بهترین کاندیداهای لیزر هستند.

۳ چند جلسه لیزر برای حذف موهای زاید لازم است؟

بین ۳ تا ۶ جلسه لیزر به فواصل یک تا ۲ ماه برای از بین بردن موها لازم است و البته در پایان این مدت باز ممکن است نیاز به رتوشی در حد هر ۶ ماه یک بار وجود داشته باشد.

۴ با چه دستگاه لیزری می‌توان موهای زاید را از بین برد؟

لیزرهای متعددی برای از بین بردن موهای زاید به کار می‌روند؛ از جمله دستگاه‌های ال.پی.ال و … که هر کدام می‌توانند آثار خود را داشته باشند و برای موهای خاصی به کار می‌روند. هر فردی که در معرض لیزر قرار می‌گیرد، باید بداند با چه نوع لیزری و با چه کارخانه سازنده لیزری مورد معالجه قرار خواهد گرفت.

۵ عوارض لیزرهای موهای زاید چیست؟

لیزر اگر به درستی توسط متخصص انجام گیرد و پارامترهای دستگاه به درستی انتخاب شود معمولا ایجاد عارضه نمی‌کند ولی به هر حال مانند هر عمل دیگری می‌تواند عوارضی داشته باشد. یکی از این عوارض سوختگی بدن است. دیگری ایجاد پیگمان‌های جلدی است که به مرور از بین می‌روند. گاهی ممکن است تغییرات رنگدانه‌ای دیگری نیز روی پوست ایجاد شود که البته به مرور رفع خواهد شد. در کل، اگر شخصی که لیزر را انجام می‌دهد به کار خود مسلط باشد و نوع لیزر مناسب را انتخاب کند، مشکلی به وجود نمی‌آید.

۶ هرچند وقت یک بار باید لیزر موهای زاید صورت گیرد؟

معمولا لیزرهای موها یک ماه یکبار انجام می‌گیرد ولی به مرور این فواصل را می‌توان طولانی‌تر کرد.

۷ آیا موهای روشن و سفید هم به لیزر جواب می‌دهند؟

نه! اصولا لیزرهای مو فقط روی موهای تیره اثر می‌کنند و موهای سفید یا کرکی معمولا به لیزر جواب نمی‌دهند.

۸ آیا بعد از لیزر مو ممکن است مشکل دوباره عود کند و سر و کله موهای زاید پیدا شود؟

بله؛ ممکن است این حالت را ببینید و چاره‌ای جز لیزر مجدد هم وجود ندارد.

۹ چرا هزینه‌های لیزر بالاست؟

چون این وسایل، وارداتی هستند و هزینه‌های زیادی برای نگهداری و راه‌اندازی آنها صرف می‌شود و بالتبع هزینه لیزر موهای ناخواسته، به خصوص در وسعت زیاد، بالاست.

۱۰ آیا لیزر نواحی خاصی از بدن می‌تواند سرطان‌زا باشد؟

نه! استفاده از لیزر برای دفع موهای زاید، سرطان‌زا نیست.

گردآوری:

 

مطالب مرتبط

 

 

از بین بردن موهای زائد با لیزر بدون عوارض

دانستنی های طلایی لیزر موهای زائد

مطالب بیشتر از سایت ما

ماسک برای دور چشم و ضد افتادگی پوست ماسک

عوارض شکل گیری خود شیفتگی و روش درمان آن بیماری خودشیفتگی

مصرف روزانه سبزیجات ؛ پیشگیری از بیماری ها مصرف سبزیجات

علائم کمبود پروتئین در بدن کمبود پروتئین

توصیه هایی برای درمان جوش های صورت توصیه هایی برای درمان جوش

آثار بیماری بدن در چشم ها آلرژی ها

جلوگیری از ریزش مو با خوردن این ویتامین ویتامین

درمان ریزش مو با پیاز سفیدی مو

اگر میخواهید پیر نشوید این غذاها را بخورید. غذاها

آناناس و خواص بیشمار آن سلامت قلب