برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای پوست

زیبایی سینه,متخصص پوست,ملکه زیبایی,پوست,زیبایی,از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای پوست,پوست صورت,زیبایی بینی,زیبایی صورت,درمان لکه‌های قهوه‌ای پوست,لکه‌های قهوه‌ای پوست,عمل زیبایی,زیبایی پوست,جراحی زیبایی,برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست ,رنگ پوست,زیبایی اندام,پوست و مو,مراقبت از پوست

برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای پوست

برای تهیه این خمیر یک قاشق قهوه‌خوری ماست و یک قاشق قهوه‌خوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی پوست بمالید. پیشنهاد می‌شود یک بار در روز این ماسک را روی لکه‌های پوستتان بمالید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه روی پوستتان بماند. سپس آن را با آب شست‌وشو دهید. بهبود لکه‌ها به وسیله آلوئه‌ورا این گیاه حاوی موادی است که به سرعت به تجدید سلول‌های پوستی می‌پردازد، بنابراین با استفاده از آن می‌توانید پوستتان را جوان‌تر کنید. شما می‌توانید این گیاه را از داروخانه‌ها تهیه کنید. همچنین می‌توانید از تکه‌های فریزشده آلوئه‌ورا نیز استفاده کنید.

برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

 

زیبایی سینه,متخصص پوست,ملکه زیبایی,پوست,زیبایی,از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای پوست,پوست صورت,زیبایی بینی,زیبایی صورت,درمان لکه‌های قهوه‌ای پوست,لکه‌های قهوه‌ای پوست,

برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست

پوست بدن به ویژه در ناحیه صورت و دست ها از اعضای مهم بدن است که از میزان حساسیت بالایی برخوردار بوده و به لحاظ درونی و بیرونی آسیب پذیر است. مشکلات عصبی و تنش های روحی، تغذیه، بیماری های داخلی به ویژه ناراحتی های گوارشی، نور مستقیم آفتاب، سرما و گرمای شدید هوا، بارداری و پیری تاثیرات مستقیمی بر تغییر رنگ پوست و ایجاد لک یا کک ومک و نازیبایی پوست دارد و موجب پیدایش لک در ابعاد و رنگ های مختلفی بر سطح آن می شود.

لک های پوستی عبارتند از نقاط یا لکه های تیره تر از پوست که معمولاً به سه رنگ قهوه ای روشن یا تیره و یا مایل به خاکستری و حتی سیاه رنگ روی پوست ایجاد می شوند. بیشتر لک ها در معرض نور آفتاب در قسمت هایی مثل صورت، گردن، ساعد و پشت دست ها ایجاد می شوند. لک انواع مختلفی دارد که شامل کک و مک لنتیگو، انواع خال ها، لک های حاملگی، لک های ناشی از آفتاب، لک های ایجاد شده به دنبال ضایعات پوستی یا هر نوع التهاب پوستی، لک های پیری و نهایتاً سرطان های پوستی می شود اغلب سرطان های پوست در ابتدا به صورت لک نمایان می شوند.

لکه‌های پوستی بر اثر افزایش سن و به دلیل به‌هم ریختگی رنگدانه‌های پوست ایجاد می‌شود. این لکه‌ها به خصوص در پشت دست، صورت و سر و قسمت پایین سینه مشاهده می‌شوند. در اینجا ۶ روش برای برطرف کردن لکه‌های پیری به شما پیشنهاد می‌شود.

استفاده از کرم‌های حاوی هیدروکینون کرم‌های حاوی هیدروکینون عاملی سفیدکننده است بنابراین شما می‌توانید از کرمPorcelanam (پورسلنام) با دوز ۴ درصد و پایین‌تر که به صورت آزاد در داروخانه‌ها فروخته می‌شود استفاده کنید.

برای تهیه این کرم نیازی به نسخه پزشک نیست. اما اگر لکه‌های شما تیره‌تر باشد نیاز به پمادی با دوز بالاتر دارید در این صورت حتما نیاز به تجویز پزشک را دارید و در این موارد استفاده از این کرم ضروری است. با این حال در تمامی این شرایط، قبل از استفاده از پماد حتما بروشور آن را با دقت بخوانید. لازم به ذکر است که استفاده از این کرم‌ها باعث بهبودی خواهد شد اما توجه داشته باشید که روند بهبودی به صورت تدریجی است و می‌تواند ماه‌ها طول بکشد.

استفاده از لیموپیشنهاد می‌شود حداقل ۲ بار در روز آب لیمو روی لکه‌ها بمالید. اسیدیته موجود در آبلیمو می‌تواند به قدر کافی لکه‌ها را ناپدید کند یا باعث روشن شدن لکه‌های روی پوست از طریق لایه‌برداری از پوست شود.عسل استفاده از عسل و ماست نیز برای برطرف کردن لکه‌های پوست توصیه می‌شود. می‌توانید از مخلوط عسل و ماست خمیری تهیه کنید و آن را روی سطح مورد نظر بمالید. استفاده از این مخلوط به مرور زمان باعث روشن‌تر شدن لکه‌های موجود در پوست می‌شود.

برای تهیه این خمیر یک قاشق قهوه‌خوری ماست و یک قاشق قهوه‌خوری عسل را با هم مخلوط کنید و روی پوست بمالید. پیشنهاد می‌شود یک بار در روز این ماسک را روی لکه‌های پوستتان بمالید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه روی پوستتان بماند. سپس آن را با آب شست‌وشو دهید. بهبود لکه‌ها به وسیله آلوئه‌ورا این گیاه حاوی موادی است که به سرعت به تجدید سلول‌های پوستی می‌پردازد، بنابراین با استفاده از آن می‌توانید پوستتان را جوان‌تر کنید. شما می‌توانید این گیاه را از داروخانه‌ها تهیه کنید. همچنین می‌توانید از تکه‌های فریزشده آلوئه‌ورا نیز استفاده کنید.

برای این کار یک تکه از آلوئه‌ورا را برش داده و قاشقی زیر آن قرار دهید و آن را فشار دهید تا مایعی شفاف از آن خارج شود (این مایع شیره آلوئه‌ورا نیست). سپس یک یا دو بار در روز این مایع را روی لکه‌های پوست‌تان بمالید.لایه‌برداری از پوست استفاده از کشک نیز یکی دیگر از این روش‌های برطرف کردن لکه‌های پیری است. اسید لاکتیک موجود در کشک باعث لایه‌برداری از پوست می‌شود. استفاده از کشک تا حدودی باعث بهبود سلول‌های آسیب‌دیده – در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید – می‌شود.ا

از کرم‌های آرایشی استفاده کنیدشما می‌توانید یک نوع کرم پودر مخصوص که در داروخانه یا فروشگاه‌های لوازم آرایشی فروخته می‌شود، تهیه کنید. به کمک این کرم‌پودرها می‌توانید لکه‌های روی پوست را تا حدودی برطرف کنید. در حقیقت این کرم‌ها حاوی روغن‌هایی هستند که باعث مرطوب شدن پوستتان می‌شود. اما لازم است که قبل از تهیه این کرم‌پودرها توجه داشته باشید تا کرم‌پودری را بخرید که از نظر رنگ با رنگ پوست‌تان مطابقت داشته باشد. به دلیل اینکه اگر کرمی مناسب با رنگ پوسستان تهیه کنید باعث می‌شود لکه‌های روی پوست بیشتر نمایان شوند.

بابونه بهترین درمان لکه های قهوه ای پوست

استفاده از عصاره دم کرده بابونه بر روی پوست، می تواند در پیشگیری از لکه های قهوه ای ناشی از آفتاب موثر باشد.

دکتر عباس انتظاری، متخصص پیشگیری از بیماری ها، عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن لیزر پزشکی ایران عنوان کرد؛ یکی از عوارضی که بر اثر آفتاب در پوست ایجاد می شود، لکه های قهوه ای رنگی است که اصطلاحا ملاسما گفته می شود و این ملاسما به تدریج با افزایش سن زیاد و پررنگ تر می شود.

وی افزود: یکی از بهترین راه ها برای پیشگیری از این مشکل، استفاده از کرم های ضد آفتاب است که البته مطالعات جدید نشان داده است که عصاره گیاه بابونه به شکل دم کرده، باعث کم کردن این ملاسما می شود.

دکتر انتظاری خاطرنشان کرد: حداقل روزی یکبار دم کرده خنک شده عصاره بابونه را به صورت بمالند.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

رفع چین و چروک با نوشیدن آب رنگ پوست

آشنایی کامل با خواص آدامس خواص میوه ها

آشنایی کامل با خواص زالزالک یا کویج زالزالک

آشنایی کامل با خواص ترخون ترخون وخواص آن

آشنایی کامل با خواص بلوط بلوط

آشنایی کامل با خواص آب هویج خواص آب هویج

درمان بیماری های ناخن و تقویت آن بیماری ناخن

علائم پارگی مینیسک چیست؟ پارگی مینیسک

خواص درمانی انجیر را بشناسید انجیر

نعناع ؛ درمان سردرد درمان سردرد