علائم سکته قلبی در خانم ها علائم سکته

علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها

علائم سکته قلبی در خانم ها علائم سکته

سکته قلبی (در اصطلاح پزشکی ام‌آی) و یا انفارکتوس میوکارد (به انگلیسی: Myocardial infarction) یا حمله قلبی٬ عبارت از انهدام و مرگ سلولی دائم و غیرقابل برگشت در بخشی از عضله قلب (میوکارد) است که به علت ازبین‌رفتن جریان خون و وقوع یک ایسکمی شدید در آن قسمت از قلب روی‌می‌دهد. این توقف گردش خون ممکن است ناگهانی و بدون هیچ علائم قبلی نمایان گردد یا پس از چند حمله آنژینی (درد قفسه سینه) نمود یابد. عمده‌ترین دلیل سکته بسته‌شدن رگ‌های تغذیه‌کننده قلب است. برای رفع انسداد غیر از دارو، از بالن و جراحی قلب باز (تعویض رگ مسدود شده) استفاده می‌شود. سکته قلبی نوعی عارضۀ فراگیر است که هرساله باعث درگذشتن هزاران تن می‌گردد.

علائم سکته قلبی در خانم ها

سکته قلبی (در اصطلاح پزشکی ام‌آی) و یا انفارکتوس میوکارد (به انگلیسی: Myocardial infarction) یا حمله قلبی٬ عبارت از انهدام و مرگ سلولی دائم و غیرقابل برگشت در بخشی از عضله قلب (میوکارد) است که به علت ازبین‌رفتن جریان خون و وقوع یک ایسکمی شدید در آن قسمت از قلب روی‌می‌دهد. این توقف گردش خون ممکن است ناگهانی و بدون هیچ علائم قبلی نمایان گردد یا پس از چند حمله آنژینی (درد قفسه سینه) نمود یابد. عمده‌ترین دلیل سکته بسته‌شدن رگ‌های تغذیه‌کننده قلب است. برای رفع انسداد غیر از دارو، از بالن و جراحی قلب باز (تعویض رگ مسدود شده) استفاده می‌شود. سکته قلبی نوعی عارضۀ فراگیر است که هرساله باعث درگذشتن هزاران تن می‌گردد.

علائم سکته قلبی در خانم ها wp-image-42162" title="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/images-140.jpg" alt="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" width="360" height="270">

علائم سکته قلبی در خانم ها

در میان عوامل مساعدکننده دیابت، فشارخون بالا، کلسترول خون بالا افراط در استعمال دخانیات و الکل، عدم فعالیت بدنی، فشار عصبی، سابقۀ فامیلی و سن قابل ذکراند.
به‌طور یقین این بیماری خیلی وخیم است و سالیانه تنها در آمریکا، در سال ۲۰۰۴ میلادی، بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر از این عارضه جان‌باختند.

یکی از علائم سکته قلبی شروع درد قفسه سینه است که این درد قفسه سینه می‌تواند متنوع باشد و گاه به شکل درد زیر جناق سینه یا ریشه گردن و دست‌ها بویژه دست چپ و گاهی همزمان در هر دو دست و کتف و شانه بروز می‌کند.

در مواردی که فرد دچار سکته قلبی می‌شود ، درد ۲۰ دقیقه طول می‌کشد و گستره درد ممکن است به صورت سنگینی یا خنجری یا احساس فشردگی در قفسه سینه خود را نشان دهد.

این دردها معمولا با سایر علائمی همچون تعریق شدید و احساس سردی در تمام نقاط بدن که ناشی از تحریک قوه سمپاتیک است ، همراه می‌باشد. در این موارد همچنین افراد دچار احساس ترس، نگرانی و بی‌قراری، تپش قلب و افت فشار خون و گاه نیز افزایش فشار خون می‌شوند.

متاسفانه در بعضی افراد همچون دیابتی‌ها، سالمندان، افرادی که دارای سابقه طولانی مدت فشار خون هستند، افرادی که اعتیاد شدید دارند، خانم‌های خیلی چاق و سیگاری‌های حرفه‌ای درد ناشی از سکته احساس نمی‌شود.

علائم سکته قلبی در خانم ها wp-image-42164 size-full" title="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/IMG15482370.jpg" alt="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" width="568" height="354" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/IMG15482370-300x187.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/IMG15482370.jpg 568w" sizes="(max-width: 568px) 100vw, 568px">

علائم سکته قلبی در خانم ها

علائمی وجود دارد که خانم ها به سادگی از کنارشان عبور می کنند و آنها را بی اهمیت می دانند. علائمی مانند نفس نفس زدن، خستگی، معده درد و غیره جزو علائمی هستند که می تواند نشان دهنده احتمال آنفارکتوس در خانم ها باشد. در نتیجه بهتر است نسبت به این علائم هوشیارتر باشید.

– غفلت های خانمانه
– تنگی نفس
– خستگی غیرمعمول
– سکسکه
– درد قفسه سینه
– خانم های دیابتی

هر مشکل و بیماری علائم خود را دارد که در اکثر موارد شناسایی به موقع آنها، از مشکلات جدی و خطرناک پیشگیری می کند. در این مطلب قصد نداریم نگرانی یا ترس در دلتان ایجاد کنیم. فقط می خواهیم تلنگری بزنیم تا از سلامتی تان غفلت نکنید و برخی از علائم ساده را جدی بگیرید. چون امکان دارد همین علائم ساده سلامتی تان را به خطر بیاندازد.

غفلت های خانمانه
فقط خود خانم ها می دانند که در طول روز چقدر مشغول کارها و انجام وظایف گوناگون هستند، طوری که حتی گاهی فرصت سر خاراندن هم ندارند. با وجود اینکه خانم ها در مراجعه به پزشک جدی تر هستند، اما آنها نیز مانند آقایان از کنار علائم ساده ایی مانند خستگی، معده درد، تنگی نفس، آروغ و غیره به راحتی می گذرند، غافل از اینکه همین علائم به ظاهر ساده می تواند تهدیدی جدی برای سلامت قلب شان باشد.

علائم سکته قلبی در خانم ها wp-image-42163" title="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/images59.jpg" alt="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" width="360" height="260">

علائم سکته قلبی در خانم ها

علائم آنفارکتوس یا سکته قلبی در خانمها مشابه آقایان نیست. سکته ی قلبی در خانم ها بی صدا و با کمترین درد کلید می خورد و معمولا دیر تشخیص داده می شود و در ۵۵ درصد موارد، احتمال مرگ وجود دارد. برای همین لازم است که همیشه حواستان به بروز علائمی هر چند ساده، اما دردسر ساز باشد.
اگر با علائمی که در زیر اشاره می شود زیاد مواجه می شوید، حتما به پزشک مراجعه کنید تا وضعیت سلامتی تان مورد بررسی قرار بگیرد.

تنگی نفس را جدی بگیرید
خانم ها در طول روز مشغول انجام کارهای زیادی هستند و اگر شاغل باشند، گرفتاری شان چندین برابر می شود. برای همین هم طبیعی می دانند که گاهی نفس نفس بزنند، چون این مشکل را به استرس های روزمره و خستگی ناشی از کارهایشان مربوط می دانند.
اما متخصصان چیز دیگری می گویند. به عقیده آنها اکثر خانم هایی که دچار آنفارکتوس میوکارد شده اند، معمولا با مشکلاتی از قبیل مشکلات تنفسی مواجه بوده اند که اهمیتی به آن نداده اند. اگر در طول روز به طور ناگهانی دچار تنگی نفس می شوید و علت خاصی برای آن پیدا نمی کنید، به پزشک مراجعه کنید. شاید مسئله ی مهمی نباشد، اما نادیده گرفتن آن به نفع سلامتی تان نخواهد بود.

خستگی غیرمعمول : شاید قلب تان دچار مشکل شده است
خانم ها مدام در حال انجام کارهای خانه، رسیدگی به بچه ها و در بسیاری موارد کار بیرون از منزل هستند. چند مسئولیتی خانم های امروز باعث خستگی زیاد آنها نیز می شود که با استراحت بیشتر قابل رفع است.
اما به عقیده متخصصان نباید خستگی زیاد و غیرعادی را نادیده گرفت، چون امکان دارد نشانه پنهانی سکته قلبی باشد. اگر خستگی زیاد و مداومی دارید و در عین حال دچار مشکلاتی مانند فشار خون بالا، اضافه وزن و کلسترول بالای خون هستید، لازم است حتما به پزشک مراجعه کنید.

علائم سکته قلبی در خانم ها wp-image-42161 size-full" title="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/chest.jpg" alt="علائم سکته قلبی,سکته,علائم سکته,علائم سکته قلبی در خانم ها ,سکته قلبی,علائم سکته قلبی در خانم ها,سکته قلبی در خانم ها" width="400" height="600" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/chest-100x150.jpg 100w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/chest-200x300.jpg 200w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/chest.jpg 400w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px">

علائم سکته قلبی در خانم ها

سکسکه، آروغ و معده درد
بدون شک افراد همیشه مشکلاتی مانند آروغ زدن، معده درد و یا سکسکه را به مشکلات گوارشی نسبت می دهند. درست است که در بیشتر موارد این مسائل نشان دهنده مشکلات گوارشی است، اما همین مشکلات به ظاهر ساده نیز می تواند نشان دهنده احتمال بروز سکته ی قلبی در خانم ها باشد.

به عقیده متخصصان، سکسکه، حالت تهوع، استفراغ، تعریق، آروغ و دردمعده طولانی جزو مشکلات گوارشی هستند که می توانند نشان دهنده احتمال بروز سکته قلبی نیز باشند. اگر در خانواده تان سابقه بیماری قلبی را دارید و خودتان را مستعد ابتلا به آن می دانید و در عین حال این علائم را نیز در خودتان مشاهده کرده اید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

درد قفسه سینه
خانم ها نیز مانند آقایان درد در ناحیه قفسه ی سینه را نادیده می گیرند. البته چون تصور می کنند که سکته قلبی یک مشکل مردانه است، خیالشان از بابت آن راحت است.اما باید بدانید که سکته ی قلبی خانم ها را نیز تهدید می کند.

شاید در بسیاری از موارد درد در ناحیه ی سینه مشکل چندان بزرگی نباشد، اما اگر درد از پشت جناغ سینه و ناگهانی باشد، بیشتر حواستان را جمع کنید. درد در این منطقه به صورت شدید و فشرده و نفس گیر بروز می کند که می تواند به گردن، فک، بازوی چپ و یا هر دو بازو و گاهی به پشت یا شکم نیز سرایت کند. هر وقت که با چنین دردی آنهم در شب یا اول صبح مواجه شدید، بدون معطلی خودتان را به پزشک برسانید. توجه داشته باشید که هر دردی در ناحیه ی قفسه ی سینه اگر بیش از ۳۰ دقیقه ادامه داشته باشد، لازم است که با اورژانس تماس گرفته شود.

خانم های دیابتی بیشتر مراقب باشند
شاید عجیب به نظر برسد، اما گاهی امکان دارد آنفارکتوس بدون بروز علائم رخ دهد، بخصوص در خانم های دیابتی. در واقع امکان دارد سکته ی قلبی در این افراد، بدون درد یا مشکلات تنفسی و ناخوشی خاصی اتفاق بیافتد.

 

گردآوری: جوانی ها

 

مطالب مرتبط:

ترک پا و دلایل به وجود آمدن ترک پا

پس از خوردن غذا نباید این کارها را انجام داد.

علل دل درد و دل پیچه چیست؟

 

مطالب بیشتر از سایت ما

درمان های طبیعی برای سردردهای شدید درمان سردردهای شدید

استفاده از گیاهان دارویی در دوران یائسگی گیاهان دارویی

مصرف خودسرانه کرم لایه بردار برای لایه برداری صورت لایه برداری

کارهای حیاتی بعد از آرایش صورت پاک کردن آرایش صورت

از دلیل تا جلوگیری و درمان افتادگی سینه در بانوان افتادگی سینه

برطرف کردن لکه‌های قهوه‌ای پوست از بین بردن لکه‌های قهوه‌ای پوست

رفع چین و چروک با نوشیدن آب رنگ پوست

آشنایی کامل با خواص آدامس خواص میوه ها

آشنایی کامل با خواص زالزالک یا کویج زالزالک

آشنایی کامل با خواص ترخون ترخون وخواص آن