آشنایی کامل با خواص بادام هندی خواص میوه ها

کلسترول,خواص میوه ها,میوه,بادام هندی سرشار از مس,انواع سبزیجات,خواص سبزیجات,خواص حبوبات,خواص بادام هندی,آشپزی,سبزی,بادام هندی,خواص مواد غذایی,خاصیت بادام هندی,انواع حبوبات,انواع میوه,منیزیم,مس,آشنایی کامل با خواص بادام هندی

آشنایی کامل با خواص بادام هندی خواص میوه ها

مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق ۲۰ ساله ی جمع آوری شده از ۸۰۰۰۰ زن پرستار نشان می دهد کسانی که در هفته حدود ۳۰ گرم بادام هندی مصرف نموده اند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامه شان نداشته اند، ۲۵ درصد کمتر به سنگ های صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامه ی غذایی روزانه تان نمایید.

آشنایی کامل با خواص بادام هندی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

خواص بادام هندی aligncenter wp-image-42184 size-full" title="کلسترول,خواص میوه ها,میوه,بادام هندی سرشار از مس,انواع سبزیجات,خواص سبزیجات,خواص حبوبات,خواص بادام هندی,آشپزی,سبزی,بادام هندی," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/rt.jpg" alt="کلسترول,خواص میوه ها,میوه,بادام هندی سرشار از مس,انواع سبزیجات,خواص سبزیجات,خواص حبوبات,خواص بادام هندی,آشپزی,سبزی,بادام هندی," width="450" height="338" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/rt-300x225.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/rt.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">

آشنایی کامل با خواص بادام هندی

 

کاشو یا بادام هندی به دلیل طعم منحصر به فردش یکی از آجیل های محبوب مردم کشور ما و دیگر کشورها است.

این آجیل به شکل لوبیا یا بهتر است بگویم کلیوی شکل می باشد که در پایین یا زیر میوه ی درختی که بلارد نام دارد، یافت می شود.

با این که بادام هندی متعلق به جنوب شرقی برزیل است اما در بین مردم تمام جهان محبوب است.

در قرن ۱۶ میلادی، پرتغالی ها این دانه را با خود به هند و برخی کشورهای آفریقایی بردند.

امروزه کشورهای هند، تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و برزیل تولید کننده های بزرگ کاشو هستند.

بادام هندی، نوعی مغز دانه است که حاوی مس فراوان است و پوسته آن سم التهاب آور دارد و تماس آن با پوست باعث ناراحتی پوستی مانند سوزش و خارش می شود. به همین دلیل بادام هندی بدون پوست و خشک شده به بازار عرضه می شود.

بادام هندی خام در اصل برای از بین بردن تمامی رزین های سمی آن بو داده می شود. این گیاه حاوی میزان بالای چربی های اشباع نشده، روی، منیزیم، کلسیم، چربی، کربوهیدرات و پروتئین و … است. در این مطلب از « Healthbenefits» به چند خاصیت آن اشاره می کنیم:

۱) بادام هندی کلسترول ندارد.

۲) برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.

۳) بادام هندی انرژی زاست.

۴) حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.

۵) میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد.

۶) غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است.

۷) منیزیم بادام هندی در ترکیب با کلسیم ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن را محافظت می کند.

۸) در ایجاد خواب منظم در زنان یائسه موثر است.

۹) دارای انرژی و فیبر غذایی بالایی است. در صورت مصرف متعادل برای حفظ وزن مفید است.

۱۰) سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.

۱۱) مصرف این گیاه به بدن کمک می کند تا جذب آهن به شکل بهتری صورت گیرد و باعث رشد استخوان و بافت پیوندی و تولید ملانین (رنگ دانه پوست و مو) می شود. از آنجا که در دمای اتاق سریع فاسد می شود، بهتر است آن را در یخچال نگه داری کنید.

* پیشگیری از سنگ های صفراوی

مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگ های صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق ۲۰ ساله ی جمع آوری شده از ۸۰۰۰۰ زن پرستار نشان می دهد کسانی که در هفته حدود ۳۰ گرم بادام هندی مصرف نموده اند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامه شان نداشته اند، ۲۵ درصد کمتر به سنگ های صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامه ی غذایی روزانه تان نمایید.

* سلامت استخوان ها و آرامش

این حقیقت کاملاً جا افتاده است که کلسیم برای استحکام استخوان ها ضروری است، اما بد نیست بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوان ها حیاتی است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوان ها وجود دارد.

منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیته ی عصبی و عضلانی کمک می کند. در واقع کلسیم برای انقباض عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز است.

* آنتی اکسیدانی قوی

از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو می توان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیم های بدن است که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت می کند.

مس برای برداشتن رادیکال های آزاد مُضر در بدن و برای استفاده ی بهینه ی آهن کمک بزرگی است.

مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوان ها و بافت های ارتباطی بدن ضروری است.

گردآوری:

 

مطالب مرتبط

 

 

آشنایی کامل با خواص ماست

آشنایی کامل با خواص تخمه آفتابگردان

آشنایی کامل با خواص جگر

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی کامل با خواص تره فواید تره

آشنایی کامل با خواص گوشت بلدرچین خواص گوشت بلدرچین

آشنایی کامل با خواص پنیر پنیر

آشنایی کامل با خواص ماکارونی خواص ماکارونی

بررسی تاثیر آب و هوا بر سلامت مو تاثیر آب وهوا بر موها

فواید ماساژ پوست سر و رشد مو علت طاسی

یائسگی همراه با مراقبت های اولیه یائسگی

علت عفونت قارچی واژن در خانم ها واژن

برق انداختن دندان ها در منزل به سادگی مراقبت از دندان

معجزه کافئین برای رشد مو و تحریک فولیکول مو ریزش مو