این غذا بسیار چرب و پرانرژی است. کسانی که چربی خون بالایی دارند یا کلسترول و اسید اوریک خونشان بالاست و مبتلا به نقرس هستند، باید از مصرف کلهپاچه اجتناب کنند.
با شروع فصل بهار و افزایش گرمی و رطوبت هوا بدن افراد برخی از غذاها را کمتر پذیرش میکند.
کله پاچه نخورید aligncenter wp-image-38916" title="مضر,کلسترول,چربی خون,فصل بهار,خوردن کله پاچه در فصل بهار ممنوع!,کم تحرکی,نقرس,تری گلیسیرید,خوردن کله پاچه در فصل بهار ممنوع! ,کله پاچه,آلرژی," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/elPress139401251244081428999248ir8_414x310.jpg" alt="مضر,کلسترول,چربی خون,فصل بهار,خوردن کله پاچه در فصل بهار ممنوع!,کم تحرکی,نقرس,تری گلیسیرید,خوردن کله پاچه در فصل بهار ممنوع! ,کله پاچه,آلرژی," width="446" height="334">
پیام فرحبخش متخصص تغذیه گفت: با شروع فصل بهار و افزایش گرمی و رطوبت هوا بدن افراد برخی از غذاها را کمتر پذیرش میکند که از جمله آن میتوان به کلهپاچه اشاره کرد.
وی افزود: کلهپاچه به علت دارا بودن ترکیبات حاوی چربیهای فراوان به خصوص چربیهای اشباع است که باعث بالا رفتن تری گلیسرید و کلسترول در افراد میشود.
وی بیان کرد: به دلیل وضعیت آلرژی در فصل بهار بیشتر افراد خسته و خوابآلود هستند و فعالیت فیزیکی در این فصل کمتر است، بنابراین مصرف این غذا بدون داشتن تحرک بعد از میل کردن آن بسیار مضر است.
فرحبخش خاطر نشان کرد: همچنین رطوبت موجود در هوا باعث ایجاد حس رخوت در افراد میشود فعالیت و تحرک را کمتر میکند پس با این وضعیت کم تحرکی مصرف این غذا در این فصل ممنوع است.
مطالب مرتبط :
مضرترین روغن برای سرخ کردن
کم خون ها، انگور و مویز بخورند
خوردن کله پاچه در فصل بهار ممنوع ، کله پاچه ، فصل بهار ، چربی خون ، کلسترول ، نقرس ، تری گلیسیرید ، آلرژی ، کم تحرکی ، مضر