پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی. سبزی ها

سالاد,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی.,سبزی ها,بیماری های سیستم ایمنی,گوشت,مواد غذایی خام,میوه ها,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی.

پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی. سبزی ها

نکته مهم در ارتباط به کنترل این بیماری‌ها این است که شاغلان بهداشتی زمان بیشتری را به راهنمایی آسیب‌پذیرترین بیماران خود اختصاص دهند. این بیماران شامل افراد کهن‌سال، افراد مبتلابه بیماری‌های مزمن و افرادی است که به هر نوع از بیماری‌های سیستم ایمنی مبتلا هستند. در ضمن بیماران دارای ریسک بالا و کسانی که داروهای مهارکننده سیستم امینی مصرف می‌کنند، احتمالاً باید از خوردن مواد غذایی خام و سالاد اجتناب کنند.

بیماری خودایمنی (به انگلیسی: Autoimmune disease) به دسته‌ای از بیماری‌ها گفته می‌شود که بر اثر خودایمنی ایجاد شوند. بیماری خودایمنی هنگامی رخ می‌دهد که دستگاه ایمنی بدن به اشتباه حمله به خود بدن را آغاز می‌کند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا تخمین زده است که هرساله در حدود ۴۸ میلیون نفر به دلیل بیماری‌های انتقالی از طریق غذا بیمار شده، ۱۲۸ هزار نفر در بیمارستان بستری می‌شوند و ۳ هزار نفر درنتیجه این بیماری‌های غذایی جان خود را از دست می‌دهند. هنگام صحبت از بیماری‌های انتقالی از طریق مواد غذایی در ابتدا باید در ارتباط با محصولات خام از قبیل میوه‌ها و سبزی‌ها و همین‌طور انواع گوشت صحبت کرد.

بیماری های سیستم ایمنی aligncenter wp-image-39836 size-full" title="سالاد,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی.,سبزی ها,بیماری های سیستم ایمنی,گوشت,مواد غذایی خام,میوه ها,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی. " src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/veg14.png" alt="سالاد,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی.,سبزی ها,بیماری های سیستم ایمنی,گوشت,مواد غذایی خام,میوه ها,پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی. " width="472" height="264">

همزمان بااطلاع رسانی در خصوص منافع سلامتی برخی از این مواد غذایی به‌ویژه در حالت خام آن‌ها، مردم نیز به مصرف بیشتر این مواد می‌پردازند. این امر خطر در معرض قرار گرفته به بیماری‌های انتقالی از طریق مواد غذایی را افزایش می‌دهد.

عامل دیگر رشد سریع اقشار مسن و ضعیف مردم است. افراد بیشتری نسبت به سابق در قبال بیماری‌های ناشی از مواد غذایی آسیب‌پذیر بوده و این تعداد رو به افزایش است.

نکته مهم در ارتباط به کنترل این بیماری‌ها این است که شاغلان بهداشتی زمان بیشتری را به راهنمایی آسیب‌پذیرترین بیماران خود اختصاص دهند. این بیماران شامل افراد کهن‌سال، افراد مبتلابه بیماری‌های مزمن و افرادی است که به هر نوع از بیماری‌های سیستم ایمنی مبتلا هستند. در ضمن بیماران دارای ریسک بالا و کسانی که داروهای مهارکننده سیستم امینی مصرف می‌کنند، احتمالاً باید از خوردن مواد غذایی خام و سالاد اجتناب کنند.

مطالب مرتبط :

آب بهترین درمان برای سوزش معده

چطور بفهمیم چربی خون‌‌ داریم؟

پرهیز از مواد غذایی خام و سالاد برای مبتلایان به بیماری های سیستم ایمنی ، بیماری های سیستم ایمنی ، میوه ها ، سبزی ها ، گوشت ، مواد غذایی خام ، سالاد

مطالب بیشتر از سایت ما

آقایان هنگام تغییر در اندازه بیضه حتما به پزشک مراجعه کنند. بیضه

خواص بی نظیر آویشن خواص آویشن

درمان نفخ شکم با گیاه رازیانه گیاه رازیانه

دیابت دوران بارداری عامل تولد نوزاد اوتیسمی شفا آنلاین(سلامت)

راهنمایی برای خرید و انتخاب مسواک و خمیر دندان شفا آنلاین(سلامت)

ارتباط ابتلا به آلزایمر با سطح سواد شفا آنلاین(سلامت)

مضرات آنتی بیوتیک‌ها و مسکن‌ها آنتی بیوتیک

آب بهترین درمان برای سوزش معده سوزش معده

پیازچه و خواص دارویی آن تره فرنگی

خطر آلزایمر را با این خوراکی‌ها کم کنید. سبزی ها