خوراکی,زیره,دستگاه گوارش,ملانوم,برای پیشگیری از سرطان ادویه های مفید استفاده کنید ,پروستات,برای پیشگیری از سرطان از ادویه های مفید استفاده کنید,فلفل قرمز,سرطان خون,سیر,زردچوبه,کروستین,سرطان لوزالمعده,متابولیسم,زعفران,ادویه,مغذی,بیمار,کاسپایسین,زنجبیل,برگ های نعنا,چاشنی,سرطان,کلسیم,آووکادو,تیموکوئینون,کیورستین,خردل,آنتی اکسیدان,سرطان سینه,میخک,خواص درمانی,آهن,فیتو شیمیایی,کلسترول خون,تومور مغزی,کاروتنوئید,تومور سرطانی,دارچین,مرزنجوش,سرکه,رازیانه
برای پیشگیری از سرطان ادویه های مفید استفاده کنید سرطان
زردچوبه,رازیانه,زعفران,زیره,دارچین,مرزنجوش,فلفل قرمز,زنجبیل,پروستات,ملانوم,سرطان سینه,تومور مغزی,سرطان لوزالمعده,سرطان خون,مغذی,آنتی اکسیدان,کاروتنوئید,کروستین,خوراکی,دستگاه گوارش,تیموکوئینون,آهن,کلسیم,تومور سرطانی,فیتو شیمیایی,کیورستین,بیمار,کاسپایسین,خواص درمانی,کلسترول خون,متابولیسم,چاشنی,میخک,سیر,خردل,برگ های نعنا,سرکه,آووکادو, برای پیشگیری از سرطان از ادویه های مفید استفاده کنید,ادویه,سرطان,
این ادویهها عبارتند از:
– زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده مفید کورکومین از رشد سلولهای سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری میکند.
– رازیانه که سرشار از فیتو ریزمغذیها و آنتیاکسیدانهای قوی است و از فعالیت سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
– زعفران نیز منبع اصلی یک اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضد سرطانی موجود در این چاشنی خوراکی است. این اسید نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگیری میکند بلکه همچنین اندازه تومور سرطانی را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
– زیره به عنوان ادویهای برای کمک به دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوی دیگر دانههای زیره علاوه بر خاصیت آنتیاکسیدانی بالا حاوی مادهای موسوم به «تیمو کوئینون» هستند که این ماده نیز به نوبه خود تکثیر سلولهایی را در سرطان پروستات نقش دارند، کنترل میکند.
– دارچین هم از ادویههای بسیار مفید و پرخاصیت است به طوری که پزشکان معتقدند مصرف نصف قاشق چایخوری دارچین در روز سرطان را به طور کلی از شما دور میکند. دارچین یک نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیم است و در عین حال رشد تومورهای سرطانی را کاهش میدهد.
– مرزنجوشنیز از ادویههای مفید برای مقابله با سرطان پروستات است و خواص ضد میکروبی فوقالعادهای دارد. یک ماده فیتو شیمیایی موجود در این ادویه تحت عنوان «کیورستین» رشد سلولهای ناقص و بیمار را در بدن محدود کرده و مانند داروی ضد سرطان عمل میکند.
– فلفل قرمز نیز یک ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضد سرطانی است اما البته از مصرف بیرویه آن باید پرهیز کرد. مطالعات نشان داده است ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلولهای سرطانی را تخریب میکند و اندازه تومورهای سرطان خون را به میزان چشمگیری کاهش میدهد.
– زنجبیلنیز خواص درمانی فوقالعادهای دارد از جمله اینکه کلسترول خون را پایین میآورد، متابولیسم بدن را بهبود میبخشد و به نابودی سلولهای سرطانی کمک میکند.علاوه بر موارد فوق سایر چاشنیها و ادویهها نظیر میخک، سیر، خردل، برگهای نعنا، سرکه و آووکادو نیز به نوبه خود خواص ضد سرطانی قابل توجهی دارند.
علائم کمبود پروتئین در بدن
مصرف روزانه سبزیجات ؛ پیشگیری از بیماری ها
نعناع ؛ درمان سردرد
زردچوبه,رازیانه,زعفران,زیره,دارچین,مرزنجوش,فلفل قرمز,زنجبیل,پروستات,ملانوم,سرطان سینه,تومور مغزی,سرطان لوزالمعده,سرطان خون,مغذی,آنتی اکسیدان,کاروتنوئید,کروستین,خوراکی,دستگاه گوارش,تیموکوئینون,آهن,کلسیم,تومور سرطانی,فیتو شیمیایی,کیورستین,بیمار,کاسپایسین,خواص درمانی,کلسترول خون,متابولیسم,چاشنی,میخک,سیر,خردل,برگ های نعنا,سرکه,آووکادو, برای پیشگیری از سرطان از ادویه های مفید استفاده کنید,ادویه,سرطان,