آشنایی کامل با خواص پسته پسته

فواید پسته تازه,بیماری‌های قلبی,فواید پسته تازه برای بدن,خواص مواد غذایی,پسته,خاصیت پسته,آشنایی کامل با خواص پسته ,خوراکی های فصل,لیپوپروتئین,آشپزی,خواص پسته,پسته تازه,خواص پسته تازه,فواید پسته,کلسترول,خاصیت شسته تازه

آشنایی کامل با خواص پسته پسته

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که پسته، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می‌دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می‌دهد. محققان می‌گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداکسیدانت لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.

آشنایی کامل با خواص پسته،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

خواص پسته aligncenter wp-image-36609 size-full" title="فواید پسته تازه,بیماری‌های قلبی,فواید پسته تازه برای بدن,خواص مواد غذایی,پسته,خاصیت پسته,آشنایی کامل با خواص پسته ,خوراکی های فصل,لیپوپروتئین,آشپزی,خواص پسته," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پسته.jpg" alt="فواید پسته تازه,بیماری‌های قلبی,فواید پسته تازه برای بدن,خواص مواد غذایی,پسته,خاصیت پسته,آشنایی کامل با خواص پسته ,خوراکی های فصل,لیپوپروتئین,آشپزی,خواص پسته," width="450" height="278" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پسته-300x185.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-پسته.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">

آشنایی کامل با خواص پسته

 

پسته تازه ،در حال حاضر یکی از خوراکی های فصل می باشد، آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟

گنجاندن پسته در رژیم غذایی می‌تواند از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریان‌های قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را نیز کاهش دهد.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا ۲۸ گرم پسته در روز مصرف کرده‌اند، میزان کلسترول خون آنها ۸ ‌/‌ ۴ درصد کاهش یافته‌است.با مصرف پسته سطح کلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت کم تا ۱۱‌/۶ درصد کاهش می‌یابد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که پسته، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش می‌دهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت می‌دهد. محققان می‌گویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداکسیدانت لوتئین است که معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است.

*فواید پسته
۱- پسته در مقایسه با دیگر آجیل ها، مقدار کمی کالری دارد. بدون کلسترول می باشد و دارای مقدار کمی چربی اشباع می باشد. چربی یک منبع انرژی می باشد و کمک به جذب ویتامین های A, E, D و K می کند. پس پسته از آن جایی که دارای چربی می باشد، این امر مهم را نیز انجام می دهد.
۲- یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی می باشد.
۳- پسته از آنجایی که دارای مقدار زیادی چربی غیراشباع و پروتئین می باشد، لذا نباید بیشتر از ۱۸ گرم در هفته مصرف شود.
۴- پسته دارای مقدار زیادی فیبر می باشد. فیبر به هضم مواد غذایی کمک می کند، کلسترول و قند خون را تنظیم می کند.
۵- پسته در بین گروه آجیل ها، یکی از بهترین منابع پتاسیم می باشد. پتاسیم ۱ عدد پسته برابر پتاسیم ۱ عدد پرتقال است. مقدار پتاسیم در ۲ عدد پسته بیشتر از ۱ عدد موز می باشد. پتاسیم موجود در پسته، به تعادل مایعات بدن کمک می کند، ضربان قلب را تنظیم می کند و برای کاهش فشار خون نیز بسیار مفید می باشد.
۶- همچنین دارای فسفر می باشد و در ساخت استخوان ها و دندان ها شرکت می کند، جلوی خستگی و ضعف را می گیرد و برای تقویت عضلات بدن مفید می باشد.
۷- پسته، مقداری منیزیم نیز دارد که منیزیم یکی از مهم ترین عناصر معدنی برای تبدیل غذا به انرژی می باشد، ضربان قلب را تنظیم می کند واز گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.
۸- آهن در پسته، برای سرگیجه، خستگی، رنگ پریدگی و کم خونی مفید است.
۹- روی برای تقویت پوست، مو و ناخن بسیار مهم است.
۱۰- پسته دارای ویتامین های B۶ ، B۱ و E می باشد. ویتامین B۶ کمک به سوخت و ساز پروتئین می کند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B۱ باعث افزایش انرژی، تقویت سلول های عصبی و متعادل کردن اشتها می شود.
۱۱- در بین آجیل ها، پسته دارای بیشترین آنتی اکسیدان می باشد. همان طورکه می دانید ویتامین E جزو گروه آنتی اکسیدان ها می باشد و تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت چشم و جلوگیری از خستگی و استرس و نیز جلوگیری از تخریب سلول ها را بر عهده دارد.
۱۲- پسته نیز مانند دیگر دانه ها، از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. به خاطر وجود چربی های غیر اشباع، می تواند مقدار کلسترول خون را پایین بیاورد.
۱۳- پسته باعث عملکرد درست مغز می شود و شخص را آرام می کند.
۱۴- این آجیل می تواند جلوی پیشرفت بیماری های مزمن از قبیل سرطان را بگیرد.
۱۵- مطالعات نشان داده است؛ پسته می تواند مقدار کلسترول خوب خون(HDL) را بالا ببرد و درعین حال مقدارکلسترول بد خون(LDL ) و تری گلیسیرید را پایین بیاورد.
۱۶- پودر پسته، درمان کننده دندان درد می باشد.
۱۷- پسته تغییری در فشار خون و افزایش وزن انجام نمی دهد. اما به خاطر کاری بالایی که دارد، به عنوان یک میان وعده پرکالری شمرده می شود و نباید زیاد مصرف شود.
برای کاهش نمک و چربی در رژیم غذایی، باید از خوردن پسته بو داده و شور خودداری کنید.
لازم به ذکر است که، ۲۸ گرم پسته، بیشتر از ۱۰ درصد نیاز بدن به فیبر غذایی، ویتامینB۶، ویتامین B۱، منیزیم و فسفر را تامین می کند.

 

گردآوری:

مطالب مرتبط

 

سلطان پسته ایران کیست؟

پرورش و مراقبت از درخت پسته

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی کامل با خواص فندق خواص میوه ها

آشنایی کامل با خواص پونه خواص میوه ها

آشنایی کامل با خواص آب سیب آب سیب سبز

آشنایی کامل با خواص نارنگی خواص نارنگی

داخل نان باگت را دور نریزند نان سنتی

کم‌خونی را با خوردن تخم مرغ محلی درمان کنید. تولید خون

استعمال سیگار موجب سرطان مثانه می شود. سیگار

علل بی نظمی در عادت ماهیانه (پریود شدن ) چیست؟ غده تیروئید

تاثیر چاقی در پیشگیری از زوال عقلی زوال عقلی

چرا ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد کوتاه قد بیشتر است؟ آریتمی قلبی