خاصیت دارویی زیره خاصیت دارویی زیره

آنتی اکسیدان,ضد التهاب,خاصیت دارویی زیره ,خاصیت دارویی زیره,ضد درد,سردردهای میگرنی,سرطان کولون,بادشکن,زیره,اختلالات گوارشی,سوء هاضمه,قوای جنسی,ضد نفخ

خاصیت دارویی زیره خاصیت دارویی زیره

زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دل‌پذیری به غذاهای ما می‌دهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد. زیره‌ای که استفاده می‌کنیم، انواع متفاوتی از جمله سبز و سیاه دارد و در واقع، میوه گیاه زیره است که در بسیاری از مناطق ایران به ویژه کرمان و خراسان یافت می‌شود.

گیاهی است علفی و دو ساله، به ارتفاع ۶۰ سانتی متر. دارای ساقه های تو خالی، شیاردار و از قاعده، دارای انشعاباتی است. برگ های این گیاه دارای بریدگی زیاد است، به طوری که به صورت نخ مانند درآمده و به رنگ سبز روشن می باشند.

آنتی اکسیدان,ضد التهاب,خاصیت دارویی زیره  ,خاصیت دارویی زیره,ضد درد,سردردهای میگرنی,سرطان کولون,بادشکن,زیره,اختلالات گوارشی,سوء هاضمه,

زیره سیاه در مقایسه با زیره سبز خاصیت آنتی‌اکسیدان قوی‌تری دارد.

* در طب سنتی زیره به عنوان یک ماده قاعده آورمی‌تواند تأثیرات مفیدی در درمان اختلالات قاعدگی و یائسگی زودرس داشته باشد.

* زیره همچنین باعث افزایش ترشح شیر شده و به زنان شیرده توصیه می‌شود برای افزایش شیر از ترکیبات زیره استفاده شود.

* زیره سیاه خاصیت گرم و خشک دارد و نیرو دهنده و تقویت‌کننده عمومی بدن است.

* زیره خاصیت ضد درد دارد و نوشیدن دم کرده آن در کاهش دردها به ویژه سردردهای میگرنی مفید است.

* جویدن زیره راهی برای کاهش بوی بد دهان به ویژه در افراد سیگاری است.

* زیره خواصی دیگری نیز دارد از جمله: ضدالتهاب، تقویت‌کننده قوای جنسی، افزایش‌دهنده تعریق و ادرار و التیام دهنده زخم.

نکات مهم در مورد زیره :

زیره خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و در پیشگیری از سرطان کولون موثر است.

برای رسیدن به اثرات درمانی زیره مصرف کم آن (کمتر از یک گرم در روز) کافی است. از مصرف زیاد زیره خودداری کنید که مانند تمامی گیاهان دارویی عوارض خواهد داشت.

آنتی اکسیدان,ضد التهاب,خاصیت دارویی زیره  ,خاصیت دارویی زیره,ضد درد,سردردهای میگرنی,سرطان کولون,بادشکن,زیره,اختلالات گوارشی,سوء هاضمه,

زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دل‌پذیری به غذاهای ما می‌دهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد. زیره‌ای که استفاده می‌کنیم، انواع متفاوتی از جمله سبز و سیاه دارد و در واقع، میوه گیاه زیره است که در بسیاری از مناطق ایران به ویژه کرمان و خراسان یافت می‌شود.

زیره نه فقط به عنوان چاشنی در آشپزی ایرانی جایگاه خاصی داشته و طعم دل‌پذیری به غذاهای ما می‌دهد، بلکه خواص دارویی و درمانی زیادی نیز دارد.

مهم‌ترین استفاده درمانی زیره: کمک به درمان اختلالات گوارشی و سوءهاضمه

* زیره ضد نفخ و بادشکنی بسیار قوی و مفید است و به افرادی که مشکل گاز روده و نفخ دارند، توصیه می‌شود روزانه از زیره و ترکیبات مختلف آن استفاده کنند. مصرف نصف قاشق مرباخوری زیره بعد از غذا یا اضافه کردن آن به غذای روزانه از جمله برنج و نان یکی از روش‌ها در کاهش نفخ است.

* با توجه به مواد مۆثره موجود در زیره سبز که خاصیت ضداسپاسم عضلات دارد، از اسانس یا عرق زیره می‌توان در درمان دردهای کولیک و نیز دل پیچه و قولنج کودکان استفاده کرد. افزودن زیره به غذاها در هضم غذا و ترشح آنزیم‌های گوارشی نیز کمک می‌کند.

* با توجه به خواص میکروبی و قابض بودن زیره سبز مصرف آن هنگام اسهال و عفونت‌های دستگاه گوارشی توصیه شده است.

* بعضی مطالعات نشان داده است استفاده از ترکیب ۴-۲ گرم زیره و شیرین‌بیان در روز تأثیر مفیدی درمان برخی اختلالات سوءهاضمه از جمله ترش کردن دارد.

خاصیت دارویی زیره ، زیره ، آنتی اکسیدان ، ضد درد ، سردردهای میگرنی ، ضد التهاب ، قوای جنسی ، سرطان کولون ، اختلالات گوارشی ، ضد نفخ ، بادشکن ، سوء هاضمه

مطالب بیشتر از سایت ما

با این روشها بوی بد دهان را ازبین ببرید. التهاب لثه

اثرات بد شکر بر تناسب اندام تناسب اندام

اسطوخدوس گیاه آرام بخش اسطوخدوس

واقعا کرم‌های ضد چروک پوست را جوان می ‌کنند؟ پوست

ماسک هندوانه مناسب پوست حساس و معمولی پوست حساس

خواص و لوسیون گل بابونه برای پوست بابونه

ماسک انگور برای شاداب کنندگی پوست روش تهیه ماسک انگور

رژیم غذایی مناسب برای پوست صورت مراقبت از پوست

مواد غذایی چربی سوز مواد غذایی

اثر جادویی گلاب بر پوست صورت پوست