یکی از تنقلاتی که در ایام عید بسیار مصرف میشود آجیل است. در دید و بازدیدهای هر روزه، حتما مقدار قابل توجهی آجیل هم نوش جان میکنید. اما خوب است نکاتی در مورد آجیل بدانید .
با توجه به افزایش مصرف آجیل ها در ایام نوروز بهتر است بعضی از افراد که دارای بیماری خاصی هستند مصرف آن را محدود کنند و یا در شرایطی قطع کنند.
دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص مصرف آجیل در هنگام عید گفت: آجیل ها جزؤ خانواده روغن ها هستند که درصد چربی بالایی دارند.
وی ادامه داد: تمامی آجیل ها کالری بالایی دارند که مصرف آن به صورت کلی باید محدود باشد اما در بعضی شرایط که افراد دچار بیماری خاصی هستند باید با احتیاط بیشتری مصرف شود یا حدالمکان مصرف آجیل ها قطع شود.
وی اظهار داشت: در بین آجیل ها گردوها، نسبت به آجیل های دیگر چربی کمتری دارند.
وی در پایان گفت: توصیه می شود بیمارانی که کلسترول بالایی دارند و یا دچار سکته قلبی و مغزی هستند مصرف آجیل را کنترل کنند و آن هایی که فشار خون بالایی دارند از آجیل های شور پرهیز کنند.
بیشترین کلسترول مخصوص این مغز از آجیل است ، کلسترول ، آجیل ، تنقلات ، ایام نوروز ، کالری ، گردو ، سکته قلبی ، سکته مغزی ، فشارخون