آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی خواص سیب ‌زمینی

سیب‌زمینی,آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی ,سبزیجات,سیب‌زمینی آب ‌پز,فواید سیب زمینی,خواص مواد غذایی,خواص سیب ‌زمینی,خواص سیب زمینی,خاصیت مواد غذایی,میوه,خواص میوه ها,خواص سبزیجات,سیب زمینی سرخ کرده,خاصیت سیب زمینی

آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی خواص سیب ‌زمینی

به گفته متخصصان تغذیه، سیب‌زمینی از جمله صیفی‌هایی است که برای پوست مفید است و پف اطراف چشم را می‌خواباند.سیب‌زمینی آب‌پز در درمان افسردگی موثر است و براساس نتایج پژوهش‌های انجام شده، سیب‌زمینی آب‌پز با افزایش ترشح هورمون سروتونین (هورمون احساس خوشبختی) به درمان افسردگی و بدمزاجی کمک می‌کند.از سوی دیگر سیب‌زمینی در عین حال برای سلامتی دندان‌ها مضر است.

آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی ،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

سیب‌زمینی,آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی  ,سبزیجات,سیب‌زمینی آب ‌پز,فواید سیب زمینی,خواص مواد غذایی,خواص سیب ‌زمینی,خواص سیب زمینی,خاصیت مواد غذایی,میوه,خواص میوه ها,

آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی

 

به گفته متخصصان تغذیه، سیب‌زمینی از جمله صیفی‌هایی است که برای پوست مفید است و پف اطراف چشم را می‌خواباند.سیب‌زمینی آب‌پز در درمان افسردگی موثر است و براساس نتایج پژوهش‌های انجام شده، سیب‌زمینی آب‌پز با افزایش ترشح هورمون سروتونین (هورمون احساس خوشبختی) به درمان افسردگی و بدمزاجی کمک می‌کند.از سوی دیگر سیب‌زمینی در عین حال برای سلامتی دندان‌ها مضر است.

سیب‌زمینی‌، دارای خواص فراوانی است و کمک خوبی برای درمان بسیاری ازبیماری‌ها محسوب می‌شود.

سیب‌زمینی‌ها سرشار از مواد مغذی هستند ولی متاسفانه بسیاری از افراد از این منبع غذایی به اشکال ناسالم مانند سیب‌زمینی‌سرخ کرده و یا چیپس سیب‌زمینی استفاده می‌کنند و حتی اگر آن را به صورت پخته نیز مصرف می‌کنند آن را با مواد چربی مانند پنیر و کره و خامه مخلوط کرده و می‌خورند.

این افراد بهتر است بدانند که استفاده از این روش‌ها و تکرار آن، ‌نتیجه‌ای جز افزایش احتمال بروز نارسایی‌های قلبی را در آنان به همراه نخواهد داشت.

اگر به روش صحیح از سیب‌زمینی‌ها استفاده شود مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبر محسوب شده که موجب سلامت بدن می‌شوند.

سیب‌زمینی,آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی  ,سبزیجات,سیب‌زمینی آب ‌پز,فواید سیب زمینی,خواص مواد غذایی,خواص سیب ‌زمینی,خواص سیب زمینی,خاصیت مواد غذایی,میوه,خواص میوه ها,

براساس نتایج پژوهشی جدید، عادت به خوردن خوراکی‌هایی مانند سیب‌زمینی سرخ شده، در کار لعاب دهان که نقش محافظت از دندان‌ها در برابر پوسیدگی را دارد، اختلال به وجود می‌آورد.

در این پژوهش آمده است که خوراکی‌های حاوی کربوهیدرات، موجب اسیدی شدن لعاب دهان می‌گردد و زمینه را برای رشد میکروب‌های عامل پوسیدگی دندان هموار می‌کند و مواد معدنی مینای دندان را کاهش می‌دهد.

سیب‌زمینی به دلیل داشتن مقدار ویتامین سی، ضدبیماری اسکوربیت است و مردم کشور‌هایی که از این گیاه استفاده می‌کنند، کمتر به این بیماری دچار می‌شوند.برگ و میوه سیب‌زمینی به علت داشتن سولانین مخدر و آرام‌بخش است؛ ولی به علت سمی بودن نباید مورد مصرف داخلی قرار گیرد و باید فقط به عنوان ضماد و استعمال خارجی استفاده شود.

سیب‌زمینی دارای آنزیم مهارکننده است بنابراین ضدسرطان و ضدویروس است، مخصوصا سیب‌زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی‌تر است.

 سیب‌زمینی,آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی  ,سبزیجات,سیب‌زمینی آب ‌پز,فواید سیب زمینی,خواص مواد غذایی,خواص سیب ‌زمینی,خواص سیب زمینی,خاصیت مواد غذایی,میوه,خواص میوه ها,

برخی از خواص سیب‌زمینی‌عبارتند از:

۱- موجب افزایش وزن می‌شوند.

سیب‌زمینی‌ها حاوی مقدار فراوانی کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین هستند. مصرف سیب‌زمینی برای آنان که لاغر هستند و می‌خواهند وزن، اضافه کنند، توصیه می‌شود. این ماده غذایی دارای ویتامین‌های سی و ب ‌کمپلکس است.

۲- هضم آن راحت است.

سیب‌زمینی‌ها به خاطر اینکه سرشار از کربوهیدرت‌ها هستند هضم آن‌ها آسان است از این رو،‌ این ماده غذایی به بیماران و کودکان که نیاز به غذایی با هضم راحت و انرژی‌زا دارند، توصیه می‌شود.

۳- برای پوست مفید است.

ویتامین‌های گروه سی و ب کمپلکس و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، فسفر و روی، محافظان خوبی برای پوست محسوب می‌شوند.

سیب‌زمینی‌ رنده شده را با مقداری عسل مخلوط کرده و برای رفع چروک‌های پوستی و هرگونه لکه‌ پوستی ناشی از افزایش سن آن را روی پوست بمالید.

۴- موجب تقویت مغز می‌شود.

اصولا عملکرد مناسب مغز به ذخیره اکسیژن، سطح گلوکز، منیزیم، برخی از اعضای ویتامین‌ ب کمپلکس و برخی هورمون‌ها مانند اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب مانند اسیدهای چرب امگا ۳ بستگی دارد و سیب‌زمینی نه تنها حاوی تمام این خواص است بلکه دارای ترکیبات دیگری مانند روی و فسفر نیز هست که برای مغز مفیدند.

۵- خاصیت ضد التهابی دارد.

به خاطر وجود مواد مغذی مانند ویتامین سی و ویتامین ب و پتاسیم در این ماده غذایی، می‌تواند کلیه التهابات بیرونی و درونی را مانند التهاب روده و سیستم گوارش را تسکین بخشد و از آن رو که هضم راحتی دارد برای کسانی که دارای زخم‌های دهانی هستند غذای خوبی به شمار می‌رود.

۶- برای درمان روماتسم توصیه می‌شود.

وجود برخی از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، کلسیم و منیزیم در این ماده غذایی کمک خوبی برای درمان روماتیسم محسوب می‌شوند.

 

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی کامل با خواص نارنج خواص نارنج

به چه دلیل چاق می شوم. پیاده روی

عادات غلطی که دشمن دندانهایتان هستند. دندان

علت درد در آلت تناسلی مرد چیست ؟ کم خونی

فصل بهار و بیماریهای تنفسی بیماریهای تنفسی

بیشترین کلسترول مخصوص این مغز از آجیل است. آجیل

چند درصد از زنان ایرانی مشکل کم خونی دارند؟ انتقال خون

خاصیت دارویی زیره خاصیت دارویی زیره

با این روشها بوی بد دهان را ازبین ببرید. التهاب لثه

اثرات بد شکر بر تناسب اندام تناسب اندام