آشنایی کامل با خواص گردو گردو

غذای مغز,آشپزی,بیماری قلبی,آجیل,سایت آشپزی,آشنایی کامل با خواص گردو ,خواص گیاهان,گردو,خواص گردو,خواص دارویی گردو,منگنز,خوواص میوه ها,غذاهای رژیمی,خواص مواد غذایی,کاهش LDL کلسترول,مقدار کالری گردو,فواید گردو,خواص درمانی گردو,فیبر

آشنایی کامل با خواص گردو گردو

گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.

آشنایی کامل با خواص گردو،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

 

غذای مغز,آشپزی,بیماری قلبی,آجیل,سایت آشپزی,آشنایی کامل با خواص گردو  ,خواص گیاهان,گردو,خواص گردو,خواص دارویی گردو,منگنز,

 

آشنایی کامل با خواص گردو

 

 

گردو را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.

مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد.

یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.

مغز گردو از جمله مغزهای پرچرب است که نه ‌تنها یکی از مقوی‌ترین اجزای آجیل‌ها به شمار می‌آید

بلکه در پخت بسیاری از شیرینی‌ها، دسرها و همچنین بعضی غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد که در این میان رایج‌ترین آنها خورش فسنجان و غذایی قدیمی به نام کله‌جوش است.

خواص غذایی:

مغز گردوی خشک، طبیعتی گرم و خشک دارد در حالی که این خواص در نوع تازه آن کمتر است. مغز گردو مانند بقیه مغزهای دیگر، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی است که از آن‌جمله می‌توان به ویتامین‌های A، E، C، B1،B12، اسید فولیک، نیاسین و همچنین املاح معدنی شامل فسفر، پتاسیم، منیزیم و پروتئین اشاره کرد.

جالب توجه آن است که فسفر موجود در گردو به اندازه‌ای است که با فسفر موجود در ماهی و تخم‌مرغ تا حدی برابری می‌کند.

فواید گردو:

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.

گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.

● ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:

▪ گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.

▪ در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.

▪ گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.

▪ گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.

▪ در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.

کالری گردو زیاد است. حدود ۶۵۴ کالری در هر ۱۰۰ گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزی که می خواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه کرده و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب ترس از چاق شدن را نخواهید داشت؛ برای مثال، اگر کالری مورد نیاز شما در روز ۲۰۰۰ کالری است و شما۱۰۰ کالری گردو مصرف می کنید، لذا می توانید ۱۹۰۰ کالری باقی مانده را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید.

ولی اگر می خواهید گردو میل کنید و همانند روزهای گذشته غذاهای روزانه خود را نیز مصرف کنید، این نکته را از یاد نبرید که باید ۱۳۱ دقیقه پیاده روی کنید تا انرژی دریافت شده از گردو، بسوزد.

 غذای مغز,آشپزی,بیماری قلبی,آجیل,سایت آشپزی,آشنایی کامل با خواص گردو  ,خواص گیاهان,گردو,خواص گردو,خواص دارویی گردو,منگنز,

▪ گردو در حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.

۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.

۱) کاهش کلسترول کل

٢) کاهش LDL کلسترول

٣) افزایش HDL کلسترول

۴) افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن

۵) محافظت در برابر بیماری قلبی

۶) افزایش قدرت ذهن و هوش

٧) مفید برای تنگی نفس

٨) جلوگیری از ورم مفاصل

٩) مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)

١٠) ضد سرطان

۱۱) دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.

١٢) محافظت از سیستم ایمنی

١٣) جلوگیری از لخته خون

۱۴) تنظیم سوخت و ساز در بدن
غذای مغز,آشپزی,بیماری قلبی,آجیل,سایت آشپزی,آشنایی کامل با خواص گردو  ,خواص گیاهان,گردو,خواص گردو,خواص دارویی گردو,منگنز,

١۵) تنظیم فشار خون

١۶) تنظیم قند خون

١٧) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر

١٨) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا

۱۹) حفاظت از استخوان

٢٠) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.

۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.

۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.

٢٣) اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.

خواص درمانی:

مغز گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند. در ضمن نسبت به مغزهای دیگر، حاوی مقدار بیشتری اسید چرب امگا۳ است.

با توجه به ویتامین A موجود در گردو، خوردن آن برای تقویت بینایی، پوست، مو و ناخن توصیه می‌شود. همچنین به علت دارا بودن ویتامین B برای تقویت اعصاب، رفع سستی و بی‌حالی و خستگی زودرس مفید است.

علاوه بر مغز گردو، پوست و همچنین برگ آن برای درمان بیماری‌های مختلف توصیه می‌شود؛ به عنوان مثال می‌گویند جوشانده برگ گردو برای درمان بیماری‌های قند، گل‌مژه، نرمی استخوان، اگزما، نقرس، روماتیسم و کم‌خوابی مفید است.

 

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی کامل با خواص زیتون زیتون

آشنایی کامل با خواص ریحان ( Basil ) ریحان

آشنایی کامل با خواص سیب ‌زمینی خواص سیب ‌زمینی

آشنایی کامل با خواص نارنج خواص نارنج

به چه دلیل چاق می شوم. پیاده روی

عادات غلطی که دشمن دندانهایتان هستند. دندان

علت درد در آلت تناسلی مرد چیست ؟ کم خونی

فصل بهار و بیماریهای تنفسی بیماریهای تنفسی

بیشترین کلسترول مخصوص این مغز از آجیل است. آجیل

چند درصد از زنان ایرانی مشکل کم خونی دارند؟ انتقال خون