به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید. روغن های گیاهی

روغن های گیاهی,روغن زیتون,کانولا,روغن آفتابگردان,نان,به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید.,غذاهای سرخ شده,فشار خون,اسیدهای چرب,سدیم,ترانس,روغن حیوانی,به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید.

به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید. روغن های گیاهی

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: فشار خون بالا امروزه یکی از مشکلات بهداشتی در جهان به شمار می‌رود، که مصرف نمک یکی از عوامل ایجاد فشار خون محسوب می‌گردد. بیشترین مقدار نمک از طریق نان است. لذا لازم است افراد در مصرف نان دقت کرده و از انواع نان‌های کم نمک استفاده کنند.

روغن حیوانی که به آن روغن کرمانشاهی نیز گفته می شود، نوعی روغن آشپزی است که در ایران در منطقهٔ کرمانشاه از شیر گاو و گوسفند به دست می‌آورند و در مقابل روغن نباتی به معنی مطلق روغن زرد نیز استعمال می‌شود

روغن های گیاهی,روغن زیتون,کانولا,روغن آفتابگردان,نان,به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید.,غذاهای سرخ شده,فشار خون,اسیدهای چرب,سدیم,ترانس,

روغن‌هایی چون روغن زیتون، آفتابگردان و… جایگزین روغن حیوانی کنید.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: فشار خون بالا امروزه یکی از مشکلات بهداشتی در جهان به شمار می‌رود، که مصرف نمک یکی از عوامل ایجاد فشار خون محسوب می‌گردد. بیشترین مقدار نمک از طریق نان است. لذا لازم است افراد در مصرف نان دقت کرده و از انواع نان‌های کم نمک استفاده کنند.

وی در خصوص کاهش مقدار نمک دریافتی عنوان کرد: ضرورت دارد افراد برچسب‌های تغذیه‌ای را مطالعه کرده وغذاهایی که مقدار سدیم کمتری دارند را انتخاب کنند همچنین مراقب نمک پنهان که در تمام مواد غذایی موجود است باشند و ادویه جاتی استفاده کنند که در تهیه آنها از نمک استفاده نشده است.

عبدالهی برای کنترل فشار خون نکاتی را متذکر شد که در ذیل به آن اشاره کرد: از غذاهای متنوع استفاده کنید، به عبارت دیگر روزانه از مواد غذایی موجود در ۵ گروه( نان و غلات، میوه‌ها، سبزی‌ها، شیرو لبنیات، پروتئین) به مقدار توصیه شده مصرف کنید.

روغن های گیاهی,روغن زیتون,کانولا,روغن آفتابگردان,نان,به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید.,غذاهای سرخ شده,فشار خون,اسیدهای چرب,سدیم,ترانس,

روغن‌های گیاهی( آفتابگردان، کانولا، روغن زیتون و…) را جایگزین روغن‌های حیوانی کنید. از غذاهای حاوی فیبر نظیر،( نان سنگک و جو) از نوع کم نمک، ماکارونی سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزی های تازه استفاده کنید.

غذاهایی با حداقل اسیدهای چرب ترانس و اشباع را انتخاب کنید، همچنین از مصرف غذاهای سرخ شده، گوشت‌های پرچرب، کیک‌ها، کلوچه‌ها و شیرینی خامه‌ای که چربی بالا دارند بپرهیزید.

منبع : جام نیوز

به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید ، روغن حیوانی ، روغن زیتون ،آفتابگردان ، فشار خون ، نان ، سدیم ، روغن های گیاهی ، کانولا ، اسیدهای چرب ، ترانس

مطالب بیشتر از سایت ما

اگر زیاد عرق میکنید چای مریم‌گلی و سرکه بنوشید سرکه

شیوع این بیماری در فصل بهار می باشد. بیماری های ویروسی

درمان سردرد از دیدگاه طب سنتی کم شدن مصرف کافئین

نشانه های خطر سکته مغزی سکته مغزی

آجیل چهار مغز برای سلامتی مفیدند آجیل چهار مغز برای سلامتی مفیدند

آشنایی با خواص هلو درد بواسیر

آشنایی با خواص توت فرنگی خواص میوه توت فرنگی

آشنایی با خواص هویج خواص هویج

دلیل رشد نکردن ناخن چیست؟ قارچ ها

بیماری گال چیست؟ انگل ریز