نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد . سرطان

سرطان سینه,سینه,تخمدان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد . ,آب پرتقال,سرطان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد .,سلامانه,چای,سرطان تخم دان

نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد . سرطان

دانشمندان دانشگاه ایست آنجلیا پس از بررسی رژیم غذایی حدود ۱۷۲ هزار زن ۲۵ تا ۵۵ ساله به مدت بیش از سه دهه دریافتند افرادی که از غذاهای سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند چای، سیب و مرکبات مصرف کرده بودند در معرض ریسک بسیار کمتری از رشد تومورهای تخمدان قرار داشتند. به‌طوری‌که این کاهش برای کسانی که چای نوشیده بودند تا ۳۱ درصد (یک‌سوم) و در مورد آن‌هایی که مقادیر زیادی آب مرکبات به‌ویژه پرتقال نوشیده بودند یک‌پنجم (۲۱ درصد) بود.

تحقیقات نشان داده مصرف آب پرتقال و چای  ریسک سرطان تخمدان را تا یک‌ سوم کاهش می‌دهد.

سرطان سینه,سینه,تخمدان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد .  ,آب پرتقال,سرطان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد .,سلامانه,چای,سرطان تخم دان,تخمدان-150x150.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/سرطان-تخمدان-300x300.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/سرطان-تخمدان.jpg 320w" sizes="(max-width: 320px) 100vw, 320px">

به گزارش جوانی ها ، سرطان تخمدان بیماری خاموشی است که تشخیص آن برای درمان زنان اغلب بسیار دیر اتفاق می‌افتد. حالا یک مطالعه بزرگ پس از ۳۰ سال نشان می‌دهد ترکیبات موجود در چای و میوه‌های مرکبات مدافعان خوبی در برابر این بیماری ویرانگر هستند.

دانشمندان دانشگاه ایست آنجلیا پس از بررسی رژیم غذایی حدود ۱۷۲ هزار زن ۲۵ تا ۵۵ ساله به مدت بیش از سه دهه دریافتند افرادی که از غذاهای سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند چای، سیب و مرکبات مصرف کرده بودند در معرض ریسک بسیار کمتری از رشد تومورهای تخمدان قرار داشتند. به‌طوری‌که این کاهش برای کسانی که چای نوشیده بودند تا ۳۱ درصد (یک‌سوم) و در مورد آن‌هایی که مقادیر زیادی آب مرکبات به‌ویژه پرتقال نوشیده بودند یک‌پنجم (۲۱ درصد) بود.

به گفته این محققان فلانوئیدها از توانایی حفاظت از بدن به شیوه‌های مختلف نظیر بهبود عملکرد رگ‌های خونی و جلوگیری از التهاب برخوردارند و منابع اصلی این ترکیبات شامل چای و مرکبات و آب میوه‌ها است. در حالی که دلایل و ریسک‌های سرطان تخمدان پیچیده است اما یک سبک زندگی سالم همراه با غذای مناسب و ورزش منظم می‌تواند این خطر را کاهش دهد.

سرطان تخمدان در زنان اغلب بسیار دیرتر از زمان تشکیل تومورها تشخیص داده می‌شود. همچنین لازم است زنان با پزشک خانواده خود در مورد پیشینه خانوادگی سرطان سینه یا تخمدان صحبت کنند.

سرطان سینه,سینه,تخمدان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد .  ,آب پرتقال,سرطان,نوشیدن چای و آب پرتقال ریسک سرطان تخمدان را کاهش میدهد .,سلامانه,چای,سرطان تخم دان,

مطالب بیشتر از سایت ما

راه هایی برای درمانه چین و چروک پوست خشک

تاثیرات چای سبز بر پوست و مو چای سبز برای صورت

راز داشتن پوست صاف قبل از عروسی درخشان شدن پوست

با پیری پوست صورت باید چه کرد؟ پیری پوست

تاثیرات خیار بر پوست خیار

تقویت موها با استفاده از روغن زیتون روغن زیتون

طرز تهیه ماسک خرمالو برای پوست های خشک ماسک خرمالو

مصرف نادرست از روغن‌زیتون زیتون

چگونه از پوستتان مراقبت کنید. پوستتان

برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید. خوراکی ها