آشنایی با خواص عدس خواص دارویی عدس

خواص عدس,آشپزی,سایت خواص موادغذایی,فواید عدسها,عدسی,خواص حبوبات,اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید,آشنایی با خواص عدس,آهن برای انرژی,آشنایی با خواص عدس ,عدسها گیاهان بُنشنی,خواص دارویی عدس,عدسها نمونه کامل فیبر,خواص مواد غذایی,آشنایی با خواص مواد غذایی,مواد موجود در 100 گرم عدس

آشنایی با خواص عدس خواص دارویی عدس

عدسها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی می‌کنند.. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می‌باشند. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن می‌باشند که بصورت عمده یا جدا از هم فروخته می‌شوند. عدسهای سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری آن از بین نمی‌رود در حالی که انواع دیگر نرم یا له می‌شوند. همچنین طعم آنها با یگدیگر کمی‌فرق می‌کند.

آشنایی با خواص عدس،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

  خواص عدس,آشپزی,سایت خواص موادغذایی,فواید عدسها,عدسی,خواص حبوبات,اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید,آشنایی با خواص عدس,آهن برای انرژی,آشنایی با خواص عدس  ,عدسها گیاهان بُنشنی,

آشنایی با خواص عدس

عدسها گیاهان بُنشنی هستند، دانه های گیاهانی که نام گیاه شناسی آن Lensensculenta می‌باشد. که در غلافهایی که شامل یک یا چند دانه عدس می‌باشد رشد می‌کنند..

عدسها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی می‌کنند.. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدسها معمولاً به رنگهای نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می‌باشند. عدسهای گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن می‌باشند که بصورت عمده یا جدا از هم فروخته می‌شوند. عدسهای سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری آن از بین نمی‌رود در حالی که انواع دیگر نرم یا له می‌شوند. همچنین طعم آنها با یگدیگر کمی‌فرق می‌کند.

 خواص عدس,آشپزی,سایت خواص موادغذایی,فواید عدسها,عدسی,خواص حبوبات,اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید,آشنایی با خواص عدس,آهن برای انرژی,آشنایی با خواص عدس  ,عدسها گیاهان بُنشنی,

عدس دو نوع است :

عدس رسمی که دانه آن گرد و نسبتا درشت است و رنگ آن سبز مایل به زرد است .
عدس ریز یا عدس قرمز که دانه های آن ریز و به رنگ قرمز می باشد .

عدس از سری حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از سری مواد معدنی عدس میتوان به پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ، کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامین های موجود در عدس C ، PP ، B2 ، B1 و A می باشند. عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است زیرا پتاسیم موجود در آن باهث فعالیت زیاد کلیه می شود.

–    عدس باعث تقویت عضله قلب می‎گردد و در حفظ سلامتی آن مؤثر می‎گردد.

–    عدس باعث تقویت عضلات و رشد و نمو کودکان می‎شود.

–    عدس فعالیت سلول‎های مغز و هوش و حافظه را افزون می‎کند.

–    کسانی که کم خون هستند عدس را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

– کسانی که دوران نقاهت را می‎گذرانند عدس مصرف نمایند.

– عدس یک غذای خوب برای سالمندان است.

– حضرت محمد(ص) فرموده‎اند: خوردن عدس دل را نرم و اشک چشم را به سرعت جاری می‎سازد.

– برای جمع شدن پوست‎های شل، عدس را با آرد جو مخلوط کرده با کمی گلاب با آبلیمو مخلوط نموده یک روز بگذارید بماند سپس خوب مخلوط کرده پوست را با آن محلول ماساژ دهید.

– برای رفع جوش صورت: آرد عدس را با آب ترب مخلوط کرده روی جوش صورت بگذارید.

– برای تحلیل خنازیر و ورم‎های آن عدس را در سرکه بپزید به صورت ضماد بگذارید.

– خوردن عدس باعث جلای پوست می‎شود.

– برای دفع زردی رخسار عدس را همراه تخم خربزه میل کنید، یعنی ابتدا یک پیاله عدس خورده سپس بالای آن کمی تخم خربزه را بشکنید و یا این که عدس و تخم خربزه را بپزید به صورت ضماد روی صورت بگذارید.

– یک نسخه برای جوش صورت: آرد عدس و آرد نخود از هر کدام ۲۵ گرم و نشاسته ۱۵ گرم با عرق رازیانه مخلوط کرده روی صورت بمالید.

– کسانی که به کارهای سخت بدنی اشتغال دارند خوب است که یک وعده غذایی خود را عدس قرار دهند بدین روش که عدس پخته را با پیاز داغ مخلوط نمایند میل کنند. البته اگر شب قبل از پخت عدس را خیس نمایند و در زمان پخت زمان کمتری ببرد خاصیت آن بیشتر است.

– برای نرم شدن سینه عدس آب پز میل کنید.

– برای درمان چاک گوشه لب از آش عدس استفاده کنید.

– برای بهبود ورم لوزه از سوپ عدس استفاده کنید.
خواص عدس,آشپزی,سایت خواص موادغذایی,فواید عدسها,عدسی,خواص حبوبات,اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید,آشنایی با خواص عدس,آهن برای انرژی,آشنایی با خواص عدس  ,عدسها گیاهان بُنشنی,
– برای درمان دیفتری از جوشانده عدس قرقره کنید.

– برای سفیدشدن دندان با سوخته دانه‎های عدس دندان را مسواک کنید.

– کسانی که دختر می‎خواهند خوب است که یک ماه قبل از بارداری و در دوران بارداری عدس را در برنامه خود بگذارند.

– برای مانع شدن برگشت تب آش عدس را با روغن بادام میل شود.

– برای برطرف شدن زخمهای عمیق آرد عدس را با عسل مخلوط کرده روی زخم بگذارید.

– برای از بین بردن ترک پاشنه پا و سرخی پوست آرد عدس را با سفیده تخم‎مرغ مخلوط نموده به صورت ضماد بمالید.

– جهت ترک دست و پا که در اثر سرما عارض شده است ضماد عدس با سرکه را به دست و پا بمالید.

– برای درمان ورم پستان که در اثر انعقاد شیر به وجود آمده است ضماد پخته عدس با برگ کلم را بگذارید.

– کسانی که خارش و کهیر دارند از عدس آب پز استفاده نمایند.

– عدس باعث افزایش شیر مادران می‎شود.

– امام صادق(ع) فرموده‎اند: در عدس دوای هفتاد درد است.

– خوردن آب عدس ملین و خود عدس قابض است.

– کسانی که مبتلا به سوءهاضمه هستند از سوپ عدس استفاده کنند.

– برای درمان خارش چشم عدس را بسوزانید و به چشم بمالید.
خواص عدس,آشپزی,سایت خواص موادغذایی,فواید عدسها,عدسی,خواص حبوبات,اگر قلبتان را دوست دارید، عدس بخورید,آشنایی با خواص عدس,آهن برای انرژی,آشنایی با خواص عدس  ,عدسها گیاهان بُنشنی,
– عدس پخته با سرکه جهت استسقاع یا آماس مفید است. علایم بیماری آماس یا استسقاع عبارتند از : نفخ شکم، ورم بدون درد در تمامی بدن، تورم پلک‎ها و چشم و صورت، تغییر رنگ پوست و زردی چهره، تهوع و اسهال یا یبوست و خواب‎آلودگی.

– مصرف زیاد عدس باعث ضعف دید می‎شود.

– کسانی که اختلالات قاعدگی دارند عدس نخورند.

– خوردن عدس در شب باعث کابوس و مالیخولیا می‎شود به طور کلی عدس کم بخورند.

– کسانی که تصلب شرائین دارند عدس کم بخورند.

– زیاده روی در خوردن عدس باعث جذام می‎شود.

– افرادی که آنژین صدری دارند عدس کم بخورند.

– زیاده‎روی در خوردن عدس ضعف اعصاب می‎آورد.

– افراد سوداوی عدس کم بخورند.

– خوردن زیاد عدس باعث سخت ادراری می‎شود.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی با خواص گلابی خواص میوه ها

یک طب سنتی برای کاهش درد قاعدگی پریود

خانم هایی با خطر یائسگی زودرس یائسگی

آیا ماموگرافی درد دارد؟ ماموگرافی سه بعدی

افزایش روزمره خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی دلیل بیماری های مقاربتی

خانم های سیگاری و سرطان دهانه رحم سیگار

روشهایی برای سفیدتر کردن دندان لیمو ترش

چگونه بعد از رژیم وزن خود را ثابت نگه داریم شفا آنلاین(تغذیه)

آجیل شور فشار خون و آجیل شیرین مرض قند می‌آورد آجیل شیرین

چربی های مضر برای سیستم قلبی عروقی تری گلیسیرین