چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی دمنوش

خاصیت چای سیاه,دمنوش مقوی,واص دمنوش چای سبز,خواص چای سیاه,دمنوش بابونه,خاصیت دمنوش‌های گیاهی,دمنوش چای سبز,دمنوش خوشمزه,دمنوش نعنا,دمنوش‌های گیاهی,چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی ,دمنوش,خواص دمنوش نعنا,خواص دمنوش بابونه,خواص دمنوش‌های گیاهی

چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی دمنوش

چای سبز محققان بر این بارو هستند که پولیفنول های موجود در چای سبز نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد؛ به خاطر اینکه این ترکیبات می‌توانند روند رشد سلول‌های سرطانی را کند کرده و آن‌ها را نابود کنند. نتایج پژوهشی که روی ۴۷۲ زن مبتلا به سرطان سینه انجام شده است نشان می‌دهد رشد و انتشار سلول های سرطانی در خانم‌هایی که چای سبزی بیشتری می‌نوشند کمتر است.بررسی‌های دیگری که روی سرطان پوست حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد تومورهای حیواناتی که چای سبز می‌نوشند رشد کمتری نسبت به حیواناتی که آب می‌نوشند دارد. این چای مفید همچنین باعث کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیمار‌ی‌های قلبی عروقی و سکته قلبی شده و حتی پوسیدگی دندان ها را نیز کاهش می‌دهد.نتایج پژوهشی که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد افراد ۵۵ سال و بالاتری که روزانه یک فنجان چای سبز می‌نوشند به میزان ۳۸ درصد کمتر در معرض کاهش قدرت مغز قرار می گیرند. این میزان با نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز به ۵۴ درصد نیز می‌رسد. در واقع افرادی که چای سبز می‌نوشند کمتر در معرض ابتلا به بیماری های زوال عقل قرار می‌گیرند.نتایج پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که استفاده از چای سبز به صورت ماسک یا کمپرس به کاهش جوش و آکنه کمک می‌کند.

خاصیت چای سیاه,دمنوش مقوی,واص دمنوش چای سبز,خواص چای سیاه,دمنوش بابونه,خاصیت دمنوش‌های گیاهی,دمنوش چای سبز,دمنوش خوشمزه,دمنوش نعنا,دمنوش‌های گیاهی,چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی  ,

چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی

ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ با اضافه کردن چند برگ چای ترش به نوشیدنی خود، ضمن رفع مشکل، یک چای جدید با طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد. به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از موادّ تشکیل دهنده آن چای، خواصّ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.

روش تهیّه
در تمام نوشیدنی ها،  ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یا سماور) می گذاریم تا در مدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس از آن، چای را صاف نموده، مصرف می کنیم. این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف است.بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیح اینکه این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.

۱- چای گـل گـاو زبـان- سنبل طیب:
 
ترکیبات: گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب، ۱ قاشق مرّباخوری؛ لیموعمّانی،۱عدد.
خواص: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم  با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده؛ قوّه باه(میل جنسی) را نیز تقویت می کند

 ۲- چای به لیمو- زیرفون:
 
ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.
خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

۳- چای بادرنجبویه- زیرفون:
 

ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.

خاصیت چای سیاه,دمنوش مقوی,واص دمنوش چای سبز,خواص چای سیاه,دمنوش بابونه,خاصیت دمنوش‌های گیاهی,دمنوش چای سبز,دمنوش خوشمزه,دمنوش نعنا,دمنوش‌های گیاهی,چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی  ,

 ۴- چای بابونه:
 

ترکیبات: بابونه،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضدّ بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقویّ آنها و شستشودهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلّی سیستم عصبی است وعلاوه برآن، ضدّ تب، ضدّ انگل، ضدّ یبوست و اشتهاآور است.

۵- چای به لیمو:
 

ترکیبات: به لیمو،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب وآسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضدّنفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.

۶- چای دارچین:
 
ترکیبات: دارچین، چندقلم آسیاب نشده.
خواصّ: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است. زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.

۷- چای زنجبیل:
 
ترکیبات: زنجبیل قلم(نکوبیده)، ۲قطعه متوسّط.
خواصّ: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضدّ بلغم  و صفرا، بالابرنده قوی فشارخون، مقوّی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد ّرطوبت مزاج، خونساز، ضدّ درد مفاصل، تقویت کننده قوّه باه، مقوّی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضدّ مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوبِ تب مالت و ضدّ سرطان  می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.
 
۸- چای میوه گل نسترن:
 

ترکیبات: میوه گل نسترن، ۱۵عدد.
خواصّ: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدّی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست. میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضدّ اسهالی دارد.

۹- چای زیرفون:
 
ترکیبات: زیرفون،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد. این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. باز هم باید یادآوری  کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.

۱۰- چای آویشن:
 
ترکیبات: آویشن،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را  کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم موثر است.
 
۱۱- چای اکلیل کوهی(رُزماری):
 

ترکیبات: اکلیل کوهی،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: اکلیل کوهی که برخی آن را«گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضدّ صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضدّ دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوّی معده، ضدّ دردهای روماتیسمی، استخوانی وکمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.

خاصیت چای سیاه,دمنوش مقوی,واص دمنوش چای سبز,خواص چای سیاه,دمنوش بابونه,خاصیت دمنوش‌های گیاهی,دمنوش چای سبز,دمنوش خوشمزه,دمنوش نعنا,دمنوش‌های گیاهی,چند دمنوش زمستانی خوشمزه و مقوی  ,

چای سبز
محققان بر این بارو هستند که پولیفنول های موجود در چای سبز نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد؛ به خاطر اینکه این ترکیبات می‌توانند روند رشد سلول‌های سرطانی را کند کرده و آن‌ها را نابود کنند. نتایج پژوهشی که روی ۴۷۲ زن مبتلا به سرطان سینه انجام شده است نشان می‌دهد رشد و انتشار سلول های سرطانی در خانم‌هایی که چای سبزی بیشتری می‌نوشند کمتر است.بررسی‌های دیگری که روی سرطان پوست حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد تومورهای حیواناتی که چای سبز می‌نوشند رشد کمتری نسبت به حیواناتی که آب می‌نوشند دارد. این چای مفید همچنین باعث کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیمار‌ی‌های قلبی عروقی و سکته قلبی شده و حتی پوسیدگی دندان ها را نیز کاهش می‌دهد.نتایج پژوهشی که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد افراد ۵۵ سال و بالاتری که روزانه یک فنجان چای سبز می‌نوشند به میزان ۳۸ درصد کمتر در معرض کاهش قدرت مغز قرار می گیرند. این میزان با نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز به ۵۴ درصد نیز می‌رسد. در واقع افرادی که چای سبز می‌نوشند کمتر در معرض ابتلا به بیماری های زوال عقل قرار می‌گیرند.نتایج پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که استفاده از چای سبز به صورت ماسک یا کمپرس به کاهش جوش و آکنه کمک می‌کند.

دمنوش نعنا
دمنوش نعنا برای بهبود هضم غذا، درمان یبوست و تسکین حالت تهوع و استفراغ مفید است. نتایج پژوهشی که در Journal of Gastroenterology به چاپ رسیده است نشان می‌دهد بیمارانی که از سندرم روده ی تحریک پذیر رنج می‌برند بعد از مصرف کپسول‌های روغن نعنا بهبود خوبی در وضعیت خود مشاهده کرده اند. در واقع محققان مشاهده کردند دل درد این افراد به میزان ۴۰ درصد و نفخ آن ها به میزان ۵۰ درصد کاهش یافته است. به عقیده ی این محققان نعنا باعث کاهش ریفلاکس معده می‌شود.بهتر است بدانید که نوشیدن یک فنجان از این دمنوش قبل از غذا باعث تسکین عضلات معده شده و باعث می‌شود که غذا با سرعت بیشتری داخل آن به حرکت در بیاید؛ به ویژه در وعده هایی که در مصرف مواد غذایی چرب زیاده روی می‌کنید.این دمنوش همچنین به تسکین گلودرد، خنک کردن پاهای دردناک و تخلیه ی سینوس ها کمک می‌کند.

   دمنوش بابونه
نوشیدن دمنوش بابونه و یا حمام آن یکی از روش‌های طبیعی برای کاهش استرس و اضطراب است. این دمنوش باعث آرامش روان شده و به دلیل دارا بودن خواص آرامبخشی به درمان اختلالات خواب و بی‌خوابی(اینسومیا) معروف است.بابونه حاوی ترکیبات ضداسپاسم است و به این ترتیب به کاهش مشکلات گوارشی کمک می‌کند.یک فنجان دمنوش بابوبه به تسکین گرفتگی و دردهای قاعدگی، اسهال، دل پیچه، حالت تهوع عمومی، حالت تهوع بارداری و استفراغ کمک زیادی می‌کند.به عقیده ی محققان فرانسوی ترکیبات این گیاه می‌تواند به کاهش ریفلاکس معده نیز کمک کند. بابونه از رشد باکتری های عامل زخم معده پیشگیری می‌کند. توجه داشته باشید که عسل نیز از دیگر مرهم‌های زخم معده است بنابراین توصیه می کنیم که دمنوش تان را با عسل میل کنید.باید بدانید تهیه ی کمپرس با جوشانده ی بابونه به کاهش تورم و خارش ناشی از کهیر کمک می‌کند. همچنین می‌توانید از این جوشانده به عنوان دهان شویه استفاده کنید تا التهاب لثه کاهش پیدا کرده و عفونت لثه درمان شود. اگر گلویتان درد می‌کند برای کاهش التهاب می‌توانید با این دمنوش غرغره کنید.

دمنوش لیموترش
اگر از آلرژی رنج می‌برید یک فنجان دمنوش داغ لیموترش به کمک تان می آید. این دمنوش باعث تحریک موهای داخل بینی شده و به دفع آلاینده ها و گرد و غبار از مجرای بینی کمک می‌کند. به این ترتیب نیز عطسه و سرفه را کاهش می‌دهد. افزودن مقداری مریم گلی، رازیانه یا بادیان رومی(آنیس) تاثیر این دمنوش را بیشتر می‌کند. نوشیدن دمنوش لیموترش برای مقابله با سرماخوردگی نیز موثر عمل می‌کند و مانند یک قابض طبیعی عمل می‌کند. در نتیجه می‌تواند التهاب و تورم بافت گلو را کاهش دهد. توصیه می کنیم که مقداری عسل نیز به دمنوش تان اضافه کنید تا گلویتان تسکین پیدا کند. چون عسل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است و یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می‌شود.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی با آنتی بیوتیک گیاهی آنتی بیوتیک گیاهی

خواص درمانی دارچین و نوشیدنی دارچین خواص درمانی دارچین

سلامت موها با سرکه سیب سلامت موهایتان را با سرکه سیب تضمین کنید

درمان سرفه با داروهای گیاهی داروهای گیاهی درمان سرفه

مواد غذایی که قبل از خواب نباید از آنها استفاده کرد مواد غذایی

چند عادت که موجب افتادگی سینه‌ ها می‌شود شل شدگی سینه

آسیب ‌رساندن به کلیه‌ ها کلیه

روش های طبیعی کاهش سر درد سرکه سیب

فواید استفاده از زنجبیل برگ گشنیز

اسکراب خانگی نعناع برای زیبایی پا اسکراب