*مصرف باقالا همراه با ماست باعث دل پیچه می شود .
*زیاده روی در مصرف باقالای تازه باعث ایجاد تاول در دهان می شود .
*افراط در مصرف باقالا می تواند باعث نفخ یا سنگینی معده شود .
*بعضی ها معتقدند مصرف باقالا در بارداری ممکن است احتمال ابتلای جنین به بیماری فاویسم را افزایش دهد .البته این موضوع از نظر علمی ثابت نشده است . با این حال بهتر است قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت منید .
*مبتلایان به کلسترول خون بالا ، تصلب شرایین ، فشار خون بالا ، افسردگی ، نفخ ، دل درد ، خارش پوستی و صرع نباید در خوردن باقالا زیاده روی کنند .
مبتلایان به « فاویسم » مراقب باشند !
افراد مبتلا به بیماری فاویسم باید از خوردن حتی بو کردن باقالا خودداری کنند ؛ فاویسم یک بیماری ژنتیکی خونی است که بیشتر در اثر خوردن باقالای سبز خام و گاهی فریزر شده ایجاد می شود. گلبول های قرمز خون در این بیماری طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از خوردن باقالا شروع به تخریب شدن می کند . در نتیجه علائمی چون زردی پوست و سفیده چشم ، احساس خستگی ، سردرد ، تهوع ، استفراغ ، اسهال ایجاد می شود.
لازم به ذکر است که بیماران مبتلا به فاویسم در حالت عادی کاملا طبیعی هستند و هیج علامتی ندارند و فقط در صورت مصرف باقالا دچار علامت می شوند .
مجله : سیب سبز
گردآوری: جوانی ها
باقلا,باقالا,باقالی,تاول,نفخ,معده,بارداری,فاویسم,بیماری,پزشکی,کلسترول,خون,خارش پوست,صرع,تصلب شرایین,فشار خون,بیماری ژنتیکی,زردی پوست,سفیده چشم,احساس خستگی,سردرد,تهوع,استفراغ,اسهال,مضرات باقالا