با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ ارتباط جنسی

علل کاهش میل جنسی پس از زایمان,ارتباط جنسی,بی میلی جنسی پس از بارداری,روابط زناشویی,دانستنیهای جنسی,روابط جنسی,با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ ,بی میلی جنسی,بی میلی جنسی پس از زایمان,رابطه جنسی بعد از زایمان

با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ ارتباط جنسی

پاسخ – ممکن است که این خانم از گروهی است که در ایام بارداری نیازهای جنسی شان کاهش یافته است . خانم هایی که بارداری اول را دارند بیشتر جزو این گروه هستند . خانم باید توجه داشته باشد که وضعیت خودش این طور است ولی مرد شما تغییراتی در نیازهای جنسی اش ایجاد نشده است و او نیاز دارد . خانمها تا آنجایی که در توان شان است و برایشان آفتی ندارد به نیازهای مردشان توجه بکنند.متاسفانه یکی از زمانهایی که خیانت (ارتباط با خانم های دیگر ) در آقایان زیاد است در ایام بارداری و پس از بارداری است البته در زمان عادت ماهیانه کمتر است . آقای دکتر مستر و جانسون روی یک نمونه ی آماری تحقیق کرده اند که از ۹۷ نفر از آقایان ۱۸نفر اعتراف کرده بودند که در دوران بارداری با خانم های دیگر ارتباط برقرار   کرده اند.

بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ alignnone wp-image-49015 size-full" title="علل کاهش میل جنسی پس از زایمان,ارتباط جنسی,بی میلی جنسی پس از بارداری,روابط زناشویی,دانستنیهای جنسی,روابط جنسی,با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ ,بی میلی جنسی,بی میلی جنسی پس از زایمان,رابطه جنسی بعد از زایمان," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2212.jpg" alt="علل کاهش میل جنسی پس از زایمان,ارتباط جنسی,بی میلی جنسی پس از بارداری,روابط زناشویی,دانستنیهای جنسی,روابط جنسی,با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟ ,بی میلی جنسی,بی میلی جنسی پس از زایمان,رابطه جنسی بعد از زایمان," width="450" height="264" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2212-150x88.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2212-300x176.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/2212.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">

 

با بی میلی جنسی بعد از زایمان چه کنیم؟

 

مقاربت جنسی گاهی منجر به بارداری میشود اما داشتن آمیزش جنسی در دوران بارداری چگونه است ؟ایا این امر امکان پذیر است یا منجر به سقط جنین میشود؟

 

آیا مقاربت جنسی دردوران بارداری امکان پذیر است؟

 

به موازات پیشرفت دوران بارداری به صورت طبیعی ، داشتن مقاربت جنسی هر زمان که لازم باشد بدون مانع است. اما تمایل به این عمل در دوران بارداری دچار تغییر می شود. ابتدا به دلیل نوسانات هورمونی ، خستگی یا تهوع ، باعث کاهش این تمایل شود. د ر طول سه ماه دوم به دلیل افزایش جریان خون در اندام تناسلی و سینه ها ممکن است تمایل شما برای مقاربت را افزایش می دهد. و مجددا در سه ماه سوم به دلیل افزایش وزن ، درد کمر و سایر علائم بار دیگر احساس شما را نسبت به مقاربت کاهش می دهد.

 

 

آیا مقاربت جنسی د ردوران بارداری باعث سقط جنین می شود؟

 

این مسئله باعث نگرانی خیلی از افراد می شود به خصوص در سه ماهه اول بارداری . اما خوشبختانه این طور نیست. سقط جنین معمولا به دلیل اختلالات کوروموزومی و یا سایر مسائل مربوط به رشد جنین می باشد و نه بدلیل آمیزش در این دوران.

 

 

آیا مقاربت جنسی در دوران بارداری به جنین آسیب وارد می کند؟

 

جنین در حال رشد به وسیله مایع آمنیوتیک موجود در رحم حفاظت می شود . و لذا این عمل نمی تواند جنین را تحت تاثیر منفی قرار دهد.

 

 

بهترین نوع مقاربت جنسی در دوران بارداری چیست؟

 

تا زمانی که شما کاملا در این رابطه راحت هستید ، هر نوع مقاربت در طول بارداری بدون اشکال است. به موازات پیشرفت در این دوران مثلا به دلیل تغییرات فیزیکی نوع مقاربت نیز تحت تاثیر قرار میگیرد . مثلا خوابیدن به پشت سخت می شود. بنابراین خود زوجین با توجه این مسائل موضع خود را در حین آمیزش می توانند تغییر دهند تا بدون هیچ گونه ناراحتی و درد مقاربت انجام شود.

 

 

داشتن مقاربت دهانی یا مقعدی چه طور؟

 

مقاربت دهانی در دوران بارداری بلامانع است، اما با رعایت احتیاط لازم. مثلا از دمیدن هوا به داخل واژن باید خودداری کرد زیرا در موارد نادر سبب انسداد رگ های خونی می شود. و این می تواند سلامت نوزاد را به خطر اندازد.و اما مقاربت مقعدی در دوران بارداری توصیه نمی شود. زیرا در صورت داشتن همورویید(بواسیر) وابسته به دوران بارداری این امربا درد و ناراحتی بیشتری همراه خواهد بود و بعلاوه احتمال انتقال باکتری ها ی عفونی از رکتوم به واژن افزایش می یابد.

 

 

آیا استفاده از کاندوم اجباری است؟

 

مقاربت بدون استفاده از کاندوم می تواند احتمال انتقال بعضی بیماری های مقاربتی را افزایش دهد و همین امر می تواند سبب افزایش خطر ابتلا به عفونت شود که به هر حال سلامت جنین را به خطر می اندازد. بنابر این در صورت داشتن سابقه هر نوع بیماری ناشی از مقاربت بهتر است از کاندوم استفاده شود.

 

آیا شور و هیجان ناشی از مقاربت می تواند سبب زایمان زود رس شود؟

 

مسلما لذت و ناشی از این فرایند سبب انقباض رحمی می شود، اما این انقباض با انقباض مربوط به زمان وضع حمل فرق می کند.اگر بارداری شما کاملا به صورت نورمال است، لذت جنسی نمی تواند باعث زایمان زود رس شود، حتی در ماه های آخر بارداری.

 

 

چه زمان باید از مقاربت جنسی در دوران بارداری اجتناب کرد؟

 

اگر چه مقاربت در این دوران بی خطر است، اما بعضی وقتها بدلایلی چند که در ادامه ذکر می شود بهتر است با احتیاط بیشتری عمل کنیم. بنا به تشخیص متخصص، شما باید از آمیزش اجتناب کنید، اگر:- احتمال زایمان زودرس در شما زیاد است.- شما خونریزی بدون دلیل مهبلی دارید.- ترشح ماده آمونیوتیک دارید.- گردن رحم قبل از موعد باز شود- جفت به صورت کامل یا جزئی بخشی از دهانه گردن رحم را پوشانده است.

 

 

در صورت عدم تمایل به آمیزش چه کنید؟

 

این امر طبیعی است، آن هم به دلیل وضعیت خاصی که دارید. پس بهتر است در این رابطه با همسر خود صحبت کنید و روابط زناشویی خود را در این مدت به گونه ای دیگر رونق دهید.

 

 

چه زمان بعد از زایمان می توان اقدام به مقاربت نمود؟

 

بعد از زایمان چه به صورت طبیعی چه به صورت سزارین بدن شمانیاز به زمان برای التیام و بازسازی دارد. بنابر این به عقیده اکثر متخصصین بهتر است ۴ الی ۶ هفته بعد از زایمان اقدام به مقاربت کنیداین بهترین زمان است تا گردن رحم مجددا جمع شده و اندازه طبیعی و نورمال برسد و بعلاوه هر گونه زخم وشکاف ناشی از جراحی برای زایمان التیام یابد. اگر به دلیل زخم شدید یا هر وضعیت دیگر زمان بیشتری لازم است بهتر است روابط خود را به گونه ای دیگر حفظ کنید. مثلا غنودن در کنار هم یا داشتن گفتگوی صمیمانه و…..و زمانی که آمادگی لازم را برای مقاربت بدست آوردید، بهتر است به آرامی و با استفاده از وسایل ضدبارداری مطمئن اقدام کنید.

 

 

آیا برقرار کردن ارتباط جنسی با زن پس از زایمان ، اشکال شرعی دارد ؟

 

پاسخ – اگر خانم بعد از زایمان یا سقط جنین خونی ببیند ، این خون نفاس است و در ایام نفاس آقایان نمی توانند ارتباط جنسی به معنای خاص داشته باشند و این کار حرام است و کفاره هم دارد . زمان نفاس به خانم بستگی دارد.

 

از وقتی خانم من باردار شده است به نیازهای جنسی من توجه نمی کند . آیا من باید تا پایان بارداری او از رفع نیازهای جنسی محروم باشم ؟

 

پاسخ – ممکن است که این خانم از گروهی است که در ایام بارداری نیازهای جنسی شان کاهش یافته است . خانم هایی که بارداری اول را دارند بیشتر جزو این گروه هستند . خانم باید توجه داشته باشد که وضعیت خودش این طور است ولی مرد شما تغییراتی در نیازهای جنسی اش ایجاد نشده است و او نیاز دارد . خانمها تا آنجایی که در توان شان است و برایشان آفتی ندارد به نیازهای مردشان توجه بکنند.متاسفانه یکی از زمانهایی که خیانت (ارتباط با خانم های دیگر ) در آقایان زیاد است در ایام بارداری و پس از بارداری است البته در زمان عادت ماهیانه کمتر است . آقای دکتر مستر و جانسون روی یک نمونه ی آماری تحقیق کرده اند که از ۹۷ نفر از آقایان ۱۸نفر اعتراف کرده بودند که در دوران بارداری با خانم های دیگر ارتباط برقرار   کرده اند.

 

پس از زایمان خانم ، از چه زمانی می توان با او ارتباط برقرار کرد ؟

 

پاسخ – از نظر شرعی تا زمانی که خانم در ایام نفاس باشد نمی توان با او ارتباط جنسی برقرار کرد. از نظر بُعد پزشکی و بهداشتی آراء مختلفی در این مورد هست. در منابع و در آراء متخصصان نظرات مختلف است. تفاوت زمانها به نوع زایمان و مشکل خانم هم بستگی دارد. برقرار نکردن ارتباط جنسی در این زمان برای جلوگیری از درد وعفونت است. همچنین دستگاه تولید مثل خانمها بعد از زایمان دستخوش تغییرات جدی می شود. برای برگشت این تغییرات زمان لازم است، توصیه ی ما این است که خانم به پزشک خودشان مراجعه کنند. خانم ها از نظر روحی و جسمی می توانند این موضوع را احساس کنند.

 

 

از زمانی که فرزند من بدنیا آمده است، خانم من هیچ تمایلی برای ارتباط جنسی با من ندارد .علت چیست و باید چکار کرد ؟

 

پاسخ – علت اصلی و جدی آن هورمون ها هستند. خانم ها دو هورمون جنسی و  عاطفه ی مادری دارند. در دوران بارداری قبل از تولد فرزند ، ترشحات هورمون های جنسی مثل پروژسترون و استروژن زیاد می شود و میل جنسی خانم زیاد می شود . وقتی خانم زایمان می کند ترشح هورمون پرولاکتین زیاد می شود وترشح هورمون های جنسی کم می شود. این هورمون برای افزایش شیر مادر است. علت اصلی و عمومی بی میلی خانم ها بخاطر همین است.

 

 

علت دیگر افسردگی بعد از زایمان است . از هر صد خانمی که زایمان می کنند ده الی پانزده نفر افسردگی پس از زایمان را تجربه می کنند. علت این افسردگی اختلالات هورمونی ، کسالت دوران بارداری ،مشکلات زایمان و استرس ها است. بعضی از رفتارها این زمان افسردگی را طولانی تر می کند. مثلا هنگام زایمان آقا در کنار خانم نبوده است یا اینکه آقا پسر می خواسته ولی بچه دختر بوده و آقا به بچه توجهی نمی کند و به خانم ابراز محبت   نمی کند.

 

 

زایمان در بچه اول خیلی استرس و مشکلات دارد. دیگر اینکه خانم ها از بارداری مجدد نگران هستند و گاهی احساس درد دارند ، اینها باعث بی رغبتی در خانمها می شود. یک نوزاد مشکلات زیادی دارد ، توان مادر را می گیرد و وقت مادر را پر می کند و مادر دیگر حوصله ی این ارتباطات را ندارد و زمانی ندارد که به این ارتباطات فکر کند. در این سه ماه اول مادر با فرزند رابطه ی عاطفی عمیقی پیدا می کند، زیرا بچه به مادر خیلی نیاز دارد. از طرفی با این نیاز عاطفی نیاز جنسی زن برطرف می شود و دیگر نیازی به ارتباط جنسی ندارد.

 

 

این رفتار کاملا طبیعی است . این روزها مثل روزهای ابری است یعنی خورشید هست ولی دیده نمی شود . در این موارد آقایان بیشترنگران می شوند که نکند خانم شان همیشه این طوری بماند. این خانم مثل خورشیدی در پشت ابر است وقتی این ابر برود خورشید نور افشانی خواهد کرد. ممکن است که چهار تا دوازده ماه این حالت برای خانم باشد. معمولا در چهار ماه اول مشکل حل می شود. زیرا بچه بزرگترمی شود و نگرانی مادر کمتر می شود و بعد به غرایزش توجه می کند. در اینجا کلید کمک به خانم در دست آقا است.

 

 

اگر آقا در این دوران به نکاتی توجه کند ممکن است که این زمان را کوتاهتر بکند. آقا از نظر معنوی به خانم توجه کند، ابرازمحبت بکند ، تشکر بکند ، شوق و ذوق بکند و به همسرشان کادو بدهد ، این کارها باعث می شود که فشار روی خانم کمتر بشود و خانم احساس آرامش می کند و احساس نیاز جنسی بکند. دیگر اینکه آقا در کارهای خانه به خانم کمک کند و کارهای بچه ی دیگر را انجام بدهد.

 

 

آقایان باید توجه بکنند که در این موارد نباید به زور متوسل بشوند زیرا باعث طولانی شدن این مدت می شود. خانم ها در مورد افسردگی باید با خدا و ائمه ارتباط داشته باشند و ذکر بگویند تا افسردگی کمتر بشود. خانم ها با محبت آقا را مجاب کنند که به او کمک بکند. خانم باید سعی کند که این مدت را به کمترین مدت تقلیل بدهد زیرا آقا تغییرات هورمونی نداشته است و نیازهایش مثل قبل است.  البته آقایان می توانند در این دوران نیازهای خودشان را مثل دوران عقد برآورده بکنند و اینکار اشکالی ندارد.

 

 

گردآوری: مجله ی اینترنتی جوانی ها

 

مرتبط:

چند سوال در مورد کاندوم

چه کسانی کمتر از کاندوم استفاده می کنند؟

کاندوم زنانه و نحوه استفاده از آن

 

مطالب بیشتر از سایت ما

بهبود میل جنسی با این روش ها افزایش میل جنسی

از بیماری های بیضه چه می دانید؟ علت وجود توده در بیضه

آمیزش جنسی همراه با دلایل خواب آلودگی خواب آلودگی

راهی برای رهایی از زود انزالی فال انبیاء

تمایلات جنسی همراه با دشمن آن دشمن تمایلات جنسی

پیامدهای ناآگاهی جنسی چیست؟ ناآگاهی جنسی

مشکلات جنسی در آقایان چگونه است؟ مشکلات جنسی

حل کردن مشکلات جنسی زوجین مشکلات جنسی

داشتن یک رابطه جنسی رضایتبخش رابطه جنسی

راهی برای پیشگیری از کمر درد بعد از انزال انزال