علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان رنگ پوست

آلت تناسلی مردان,خونریزی,محققان دانمارکی,احساسی,پزشک,علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان ,پرتو درمانی,بهداشت,زخم و زگیل,سنوگرافی,ویروس,ادرار,سیگار,ختنه,شیمی درمانی,درمان,انکولوژیست,شریک جنسی,ترشحات,سرطان,اورولوژیست,علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان,سیستم ایمنی بدن,غدد,رنگ پوست,رابطه جنسی

علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان رنگ پوست

به نظر می رسد که سرطان آلت تناسلی مردانه به علت التهاب طولانی مدت در سطح آلت تناسلی (به ویژه در زیر پوست ختنه گاه) به وجود می آید. این بیماری از طریق رابطه جنسی منتقل نمی شود. البته محقان معتقدند که بیش از نیمی از موارد ابتلا به این سرطان به ویروس پاپیلومای انسانی مربوط می شود که این ویروس از طریق رابطه جنسی قابل انتقال است. سیگار کشیدن نیز یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان آلت تناسلی مردانه می باشد. احتمالا این قضیه به تاثیر منفی مصرف توتون و تنباکو بر روی سیستم ایمنی بدن مربوط می شود. محققان دانمارکی در طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که این سرطان در افرادی که از کاندوم استفاده می کنند کمتر رایج است.

هر ساله حدود ۵۰۰ مرد در بریتانیا به سرطان آلت تناسلی مردانه مبتلا می شوند.

آلت تناسلی مردان aligncenter wp-image-40751 size-full" title="آلت تناسلی مردان,خونریزی,محققان دانمارکی,احساسی,پزشک,علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان ,پرتو درمانی,بهداشت,زخم و زگیل,سنوگرافی,ویروس," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/138.jpg" alt="آلت تناسلی مردان,خونریزی,محققان دانمارکی,احساسی,پزشک,علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان ,پرتو درمانی,بهداشت,زخم و زگیل,سنوگرافی,ویروس," width="460" height="300">

بسیاری از آنها زنده می مانند، مخصوصا اگر تشخیص سرطان و درمان آن به موقع انجام شود. این بیماری به طور عمده در مردان مسنی (به ویژه مردان بالای ۶۰ سال) که بهداشت آلت تناسلی خود را در طول زندگی رعایت نکرده اند رخ می دهد.

به عبارت دیگر این افراد اغلب مردانی هستند که ختنه نشده اند و به طور منظم زیر پوست ختنه گاه خود را تمیز نکرده اند. لازم به ذکر است که سرطان آلت تناسلی مردانه در مردانی که ختنه شده اند بسیار نادر است.

علل ایجاد سرطان آلت تناسلی در مردان

به نظر می رسد که سرطان آلت تناسلی مردانه به علت التهاب طولانی مدت در سطح آلت تناسلی (به ویژه در زیر پوست ختنه گاه) به وجود می آید. این بیماری از طریق رابطه جنسی منتقل نمی شود. البته محقان معتقدند که بیش از نیمی از موارد ابتلا به این سرطان به ویروس پاپیلومای انسانی مربوط می شود که این ویروس از طریق رابطه جنسی قابل انتقال است.
سیگار کشیدن نیز یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان آلت تناسلی مردانه می باشد. احتمالا این قضیه به تاثیر منفی مصرف توتون و تنباکو بر روی سیستم ایمنی بدن مربوط می شود.
محققان دانمارکی در طی تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که این سرطان در افرادی که از کاندوم استفاده می کنند کمتر رایج است.

علائم سرطان آلت تناسلی در مردان عبارتند از :

– تغییر رنگ پوست آلت تناسلی
– تشکیل یک توده زیر پوست ختنه گاه و یا بر روی سر آلت تناسلی
– بروز زخم و یا زگیل زیر پوست ختنه گاه و یا بر روی سر آلت تناسلی
خونریزی و یا ترشحات بدبو از آلت تناسلی

اگر شما با هر گونه ضایعات و یا اختلال غیر طبیعی در آلت تناسلی خود مواجه شدید حتما به پزشک مراجعه کنید. البته در واقع بسیاری از لکه ها، توده ها و برجستگی های رو آلت تناسلی مردان یا بی ضرر هستند و یا به علت عفونت ناشی از یک بیماری مقاربتی به وجود آمده اند. اگر پزشکتان کوچکترین شکی نسبت به سرطان آلت تناسلی داشته باشد، حتما شما را به یک متخصص اورولوژیست و یا انکولوژیست ارجاع خواهد داد.

تشخیص سرطان آلت تناسلی مردان چگونه است؟

به احتمال زیاد متخصص، از آلت تناسلی شما نمونه برداری خواهد کرد (یک تکه کوچک از بافت را جدا خواهد کرد) و برای بررسی های بیشتر به آزمایشگاه خواهد فرستاد. این کار به تشخیص سرطانی یا غیر سرطانی بودن عارضه کمک می کند. البته ممکن است پزشک برای شما آزمایش های دیگری مانند نمونه برداری از غدد کشاله ران، سنوگرافی و یا CT scan از قسمت پایین تنه را تجویز کند.

درمان سرطان آلت تناسلی چگونه است؟

اگر ابتلای شما به سرطان آلت تناسلی تائید شد، ممکن است روش های درمانی زیر بر روی شما انجام شود:
– عمل جراحی به منظور از بین بردن ضایعات. اگر بخواهیم صادقانه بیان کنیم، باید بگوییم که در واقع در این عمل جراحی بخشی از آلت تناسلی (و در برخی موارد کل آلت تناسلی) طی یک عمل جراحی برداشته می شود.
پرتو درمانی (کمتر رایج است)
شیمی درمانی (به ندرت)

بعد از تشخیص سرطان، تا زمانی که پزشک به شما اجازه نداده است نباید رابطه جنسی داشته باشید. اگر طی فرایند درمان بخشی از آلت تناسلی شما قطع شده باشد، ممکن است رابطه جنسی برای شما مقداری دشوار شود.

معمولا در این حالت برای ادرار کردن با مشکل مواجه نخواهید شد. البته تکنیک های جراحی جدیدی وجود دارند که با استفاده از بافت های گرفته شده از سایر بخش های بدن تا حد قابل قبولی می توان آلت تناسلی مردانه را بازسازی کرد.

حتما در مورد احساسی که دارید با شریک جنسی خود صحبت کنید.

همه چیز درباره کبد چرب ..!!

مضرات آنتی بیوتیک‌ها و مسکن‌ها

اطلاعاتی در مورد مایع منی

علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان,احساسی,شریک جنسی,ادرار,پزشک,شیمی درمانی,پرتو درمانی,سنوگرافی,غدد,ترشحات,خونریزی,زخم و زگیل,محققان دانمارکی,رنگ پوست,سیستم ایمنی بدن,رابطه جنسی,ویروس,سیگار,ختنه,بهداشت,درمان,سرطان,آلت تناسلی مردان,اورولوژیست,انکولوژیستآلت تناسلی مردان,خونریزی,محققان دانمارکی,احساسی,پزشک,علت بیماری سرطان آلت تناسلی مردان  ,پرتو درمانی,بهداشت,زخم و زگیل,سنوگرافی,ویروس,

مطالب بیشتر از سایت ما

تاثیر روماتیسم در رابطه زناشویی درد مفاصل

نقطه جی در زنان زنان

علت ناباروری مردان چیست؟ ناباروری مردان

چند توصیه برای پیشگیری از عفونت ادراری در زنان شفا آنلاین(سلامت جنسی)

افزایش قدرت باروری با این خوراکی ها قدرت باروری

با اضطراب در روابط جنسی چه باید کرد اپی نفرین

خوراکی هایی که خانم های باردار باید بخورند. ضد میکروب

مشکلاتی که زنان پس از زایمان ممکن است با آن روبه رو شوند زایمان

علل بی‌میلی های جنسی پس از بارداری شفا آنلاین(سلامت جنسی)

عامل مهم کوتاهی آلت تناسلی در مردان شفا آنلاین(سلامت جنسی)