آشنایی کامل با خواص آووکادو خواص آووکادو

خواص سبزیجات,انواع حبوبات,خواص حبوبات,انواع سبزیجات,آووکادو,خاصیت میوه آووکادو,فوایدمیوه آووکادو,آشپزی,خواص مواد غذایی,آشنایی کامل با خواص آووکادو ,خواص آووکادو,انواع میوه,خواص میوه آووکادو,خواص میوه ها,میوه,میوه آووکادو,سبزی

آشنایی کامل با خواص آووکادو خواص آووکادو

آواکادو یکی از میوه‌های گرمسیری است و از مهم‌ترین ویژگی‌های آن این است که حاوی مقدار قابل‌توجهی چربی است اما چربی‌های موجود در آواکادو جزو چربی‌های غیراشباع هستند که برخی از اسیدهای چرب سازنده این چربی‌ها از چربی‌های ضروری هستند و بدن قادر به سنتز آنها نیست و بدین‌ترتیب می‌توانند بخشی از نیازهای تغذیه‌ای را برطرف کنند. اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک به مقدار کم در آواکادو وجود دارند که هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند و چون جزو چربی‌های غیراشباع هستند، مضرات اسیدهای چرب اشباع را ندارند و مصرف متعادل آنها از واکنش‌های التهابی که زمینه‌ساز ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها هستند، پیشگیری می‌کند.

آشنایی کامل با خواص آووکادو ،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

آووکادو aligncenter wp-image-38770 size-full" title="خواص سبزیجات,انواع حبوبات,خواص حبوبات,انواع سبزیجات,آووکادو,خاصیت میوه آووکادو,فوایدمیوه آووکادو,آشپزی,خواص مواد غذایی,آشنایی کامل با خواص آووکادو ,خواص آووکادو," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-آووکادو.jpg" alt="خواص سبزیجات,انواع حبوبات,خواص حبوبات,انواع سبزیجات,آووکادو,خاصیت میوه آووکادو,فوایدمیوه آووکادو,آشپزی,خواص مواد غذایی,آشنایی کامل با خواص آووکادو ,خواص آووکادو," width="450" height="312" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-آووکادو-150x104.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-آووکادو-300x208.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/آشنایی-کامل-با-خواص-آووکادو.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">

آشنایی کامل با خواص آووکادو

 

تاریخچه پیدایش آووکادو به هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح برمی‏گردد که به خاطر بافت نرم و خواص درمانی‏اش، توسط اقوامAztecs و Incas در آمریکای جنوبی استفاده می‏شده است.

۴۰۰ نوع آووکادو در مکزیک و جنوب آمریکا وجود دارد. بعد از کشت نهال آووکادو ، ۲ تا ۳ سال طول می کشد تا میوه بدهد.

آووکادو ، یک ماده غذایی کامل با ۱۴ ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد؛ مثلا دارای املاح آهن و مس است که برای خون سازی مفیدند؛ یا سدیم و پتاسیم موجود در آووکادو تعادل شیمیایی بدن را حفظ می‏کنند.

این میوه به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می‏دارد، بنابراین برای افراد دیابتی و افراد دچار هیپوگلیسمی (افت قند خون) مناسب است.

آووکادو از نظر چربی خیلی غنی می‏باشد، در حالی که سایر میوه ها و سبزی ها این طور نیستند. همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین‏ A ، ویتامین‏های گروه B و منبع غنی آنتی اکسیدان‏هایی مثل ویتامین E ،C و لوتئین (رنگدانه گیاهی) است.

ارزش غذایی آووکادو:

آووکادو دارای رنگدانه ی گیاهی زردی به نام “لوتئین” است. لوتئین یک آنتی اکسیدن طبیعی است که به حفظ سلامتی چشم ها در پیری کمک می کند.

– یک پنجم آووکادو، ۵۰ کالری انرژی و حدود ۲۰ ویتامین و ماده ی معدنی دارد.

آووکادو‏ دارای ماده ای به نام بتا سیتو استرول (beta- sitosterol) می‏باشد. بتا سیتو استرول یک استرول گیاهی است که به حفظ مقادیر طبیعی کلسترول‏ خون کمک می‏کند.

مصرف منظم آووکادو تا حد قابل‌ملاحظه‌ای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد…

آواکادو مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگ‌ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب می‌شود.

آواکادو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند و باعث سلامت سیستم عصبی می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌ «گلوتاتین» موجود در این میوه به کبد در تصفیه خون بسیار کمک می‌کند.

وجود سطح بالای فولات در این میوه می‌تواند خطر سکته قلبی در افراد مستعد را کاهش دهد.

پتاسیم موجود در آن، فشارخون را کاهش می‌دهد و مانع بروز سکته و بیماری قلبی می‌شود.

موادمغذی و آنزیم‌های موجود در آواکادو، جداره‌های ملتهب مخاطی در معده و روده کوچک را التیام می‌بخشد.

کاروتنویید لوتیین موجود در آواکادو، در برابر ماکولار دژنراسیون (از بین رفتن لکه زرد) و آب مروارید از چشم محافظت می‌کند.

میوه گرمسیری، سرشار از اسیدهای چرب مفید

آواکادو یکی از میوه‌های گرمسیری است و از مهم‌ترین ویژگی‌های آن این است که حاوی مقدار قابل‌توجهی چربی است اما چربی‌های موجود در آواکادو جزو چربی‌های غیراشباع هستند که برخی از اسیدهای چرب سازنده این چربی‌ها از چربی‌های ضروری هستند و بدن قادر به سنتز آنها نیست و بدین‌ترتیب می‌توانند بخشی از نیازهای تغذیه‌ای را برطرف کنند. اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک به مقدار کم در آواکادو وجود دارند که هر دو از اسیدهای چرب ضروری هستند و چون جزو چربی‌های غیراشباع هستند، مضرات اسیدهای چرب اشباع را ندارند و مصرف متعادل آنها از واکنش‌های التهابی که زمینه‌ساز ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها هستند، پیشگیری می‌کند.

آواکادو سرشار از ویتامین C و ویتامین‌های گروه B است. علاوه‌ بر این املاحی مانند پتاسیم و منیزیم به مقدار قابل‌توجهی در آواکادو موجود است که از املاح مهم و ضروری در کنترل مایعات بدن هستند. همچنین سرشار از فیبر است که فیبرهای خوراکی برای عملکرد بهتر دستگاه گوارش مناسب و ضروری هستند. در مجموع آواکادو یکی از میوه‌های بسیار مفید است که خاستگاه آن مناطق گرمسیری است و در کشور ما تولید نمی‌شود، بنابراین دسترسی به آن برای اغلب مردم به اندازه بقیه میوه‌ها آسان نیست.

میزان مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم آووکادوی خام:

انرژی ۱۹۰ کالری
اسید چرب غیراشباع با یک باند دوگانه ۱۲ گرم
اسید چرب غیراشباع با چند باند دوگانه ۲ گرم
چربی کل ۲۰ گرم
ویتامین E ۳ میلی گرم
پتاسیم ۴۵۰ میلی گرم
مس ۰/۲ میلی گرم
ویتامین B6 ۰/۴ میلی گرم
ویتامین B5 ۱ میلی گرم
فیبر ۳ گرم

آووکادو؛ یک ماده غذایی کامل:

آووکادو تقریبا یک ماده غذایی کامل است. آووکادو چربی و کالری بالایی دارد، لذا افرادی که نمی خواهند وزنشان زیاد شود، باید به میزان متعادل از آن استفاده کنند.

بیشتر چربی آووکادو از نوع چربی‏های غیراشباع با یک باند دوگانه است (همانطور که در قسمت بالا آمده است) که مقدار کلسترول خون را افزایش نمی‏دهند.

آووکادو کاملا قابل هضم و دارای سوخت و ساز آهسته است که برای بازسازی مواد مغذی و بارگیری در افراد ورزشکار مناسب می باشد.

وقتی آووکادو با میوه‏های دیگر مصرف شود، یک غذای مغذی را برای کودکان فراهم می‏سازد.

استفاده‏ها:

بر اساس طب سنتی چین، آووکادو طبیعت سرد دارد. این میوه سبب تنظیم کار کبد و عملکرد صحیح ریه‏ها و روده‏ها می شود.

آووکادو منبع ماده معدنی مس می‏باشد که به تشکیل گلبول‏های قرمز خون کمک می‏کند.

آووکادو به راحتی در بدن هضم و جذب می‏شود و برای مادران شیرده و درمان زخم‏ها مفید است.

آووکادو به دلیل غنی بودن از ویتامین E ، برای زیبا سازی پوست مفید است. همچنین به بهبود سوختگی‏ها و زخم‏ها کمک می‏کند.

تحقیقات نشان داده است که آووکادو می‏تواند ترشح هورمون انسولین را مهار کند، بنابراین برای جلوگیری از گرسنگی مفید است.

فواید خاص آووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E:

۱- بیماری‏های قلبی:

آووکادو از بروز بیماری های قلبی جلوگیری می کند. محققان به این نتیجه رسیده‏اند که مقدار بالای ویتامین E که بدن از طریق مکمل‏ها و یا با مصرف مواد غذا‏یی مثل آووکادو دریافت می‏کند، می‏تواند خطر ابتلا به بیماری‏های قلبی را کاهش دهد.

همانطور که می دانید ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان قوی است و به دلیل داشتن همین خاصیت، از آسیب LDL- کلسترول به وسیله رادیکال‏های آزاد جلوگیری می کند. به نظر می‏رسد که اگر کلسترول LDL آسیب ببیند، می‏تواند در سرخرگ ‏های خونی رسوب کند و سبب تنگی عروق خونی شود. با جلوگیری از صدمه‏ای که رادیکال های آزاد به LDL می‏زنند، می‏توان مشکلات قلبی را کاهش داد.

اگر چه بسیاری از غذاها حاوی ویتامین E هستند، اما ویتامین E موجود در اکثر آنها، در طی عمل پختن از بین می رود. آووکادو این خوبی را دارد که برای خورده شدن، نیاز به هیچ عملی ندارد و به همان شکل خام و تازه مصرف می‏شود.

۲- عفونت در بزرگسالان

مطالعات نشان می‏دهد که مصرف مکمل‏ ویتامین E برای تقویت سیستم ایمنی بدن افراد مسن مفید است. با افزایش سن، میزان مواد مضر در بدن افزایش می‏یابد که ویتامین E می‏تواند مقدار آنها را کاهش دهد.

آووکادو به دلیل سرشار بودن از ویتامین E ، می‏تواند نقش یک مکمل را ایفا کند. به همین دلیل، آن را در رژیم غذایی افراد مسن جای می‏دهند.

۳- ناباروری در مردان:

آووکادو می‏تواند به افزایش باروری در مردان کمک کند.

ویتامین E همراه با ویتامین C در نچسبیدن اسپرم‏ها به یکدیگر نقش دارد و قدرت جابجایی آنها را افزایش می‏دهد، بنابراین اسپرم ها خیلی راحت‏تر می‏توانند به طرف سلول تخمک بروند.

با مصرف بیشتر مواد غذایی غنی از ویتامین E و استفاده از مکمل‏های این ویتامین تحت نظر پزشک، ممکن است میزان باروری در مردان افزایش یابد.

۴- بیماری پارکینسون:

مطالعات اخیر نشان می‏دهد که غذاهای غنی از ویتامین E می‏توانند بیماری پارکینسون را کاهش دهند. البته این یافته، نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.
چقدر بخوریم؟

نصف یک آووکادو تقریبا ۴ میلی‏گرم ویتامین E دارد.

نیاز روزانه مردان به ویتامین E حداقل ۴ میلی گرم و زنان ۳ میلی گرم در روز می‏باشد.
چگونه آووکادو را انتخاب و نگهداری کنیم؟

آووکادو به خاطر رنگ و شکل پوستش، “گلابی تمساح مانند” نامیده می‏شود.

آووکادوهای خوش شکل را که روی آنها بدون خراش است، انتخاب کنید. برای استفاده فوری آووکادوهایی را بخرید که وقتی آنها را فشار می‏دهید کمی نرم باشند. برای اینکه آووکادوهای سفت برسند، آنها را برای چند روز، با یک عدد موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید.

پختن و خوردن:

آووکادوها را پس از شستن از وسط ببرید. بعد یک کارد در وسط آن فرو کنید و آن را بچرخانید تا هسته اش خارج شود.

می‏توانید آن را با پوستش سرو کنید، و یا آن را از پوست جدا کرده و برای سوپ یا سالاد استفاده کنید، و یا با آن یک سس درست کنید.

آووکادو یک میوه روغنی است و چربی‏های قابل هضم دارد و می‏توان با آن یک سس سالم به همراه سبزیجات خام درست کرد.

روش دیگر برای تهیه سس این است که آن را پوست کنده و خرد کنید و نمک و کره به آن اضافه کنید. سپس سس حاصل را روی نان بمالید و میل کنید.

گردآوری:

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

تاثیر فراوان نوع خوابیدن بر ایجاد چروک دور چشم شفا آنلاین(سلامت)

آشنایی کامل با خواص تمبر هندی خواص تمبر هندی

آشنایی کامل با خواص نارگیل نارگیل

علایم شب کوری را جدی بگیرید! شفا آنلاین(سلامت)

آشنایی کامل با خواص کدو حلوایی و تخم کدو خواص میوه ها

چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ انواع کک و مک

راههای جالب برای از بین بردن دانه سر سیاه پوست‌های چرب

خصوصیات یک مرطوب کننده خوب و عالی مرطوب کننده

انواع ماسک های خانگی برای روشن شدن پوست ماسک

ضرر گذاشتن مژه مصنوعی بطور دائم خطرات مژه مصنوعی