آشنایی با خواص به (سفرجل) خواص دانه به

خواص داروئی میوه به,خواص به دانه,خواص روغن به,خواص مواد غذایی,خواص دانه به,خواص برگ وشاخه های به,خواص دم کرده گل و شکوفه به,نام علمی به,آشپزی,آشنایی با خواص به (سفرجل) ,خواص انواع مواد غذایی,خواص به,خواص میوه به,خواص به از نظر قرآن و احادیث,سایت خواص مواد غذایی

آشنایی با خواص به (سفرجل) خواص دانه به

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

آشنایی با خواص به،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

 خواص داروئی میوه به,خواص به دانه,خواص روغن به,خواص مواد غذایی,خواص دانه به,خواص برگ وشاخه های به,خواص دم کرده گل و شکوفه به,نام علمی به,آشپزی,آشنایی با خواص به (سفرجل)  ,خواص انواع مواد غذایی,

آشنایی با خواص به

به درخت کوچکی است که پوست ساقه و تنه آن قهو های بوده و در اکثر نقاط اروپا ، نواحی مدیترانه ، آسیا و آفریقای شمالی می روید .

برگهای آن پوشیده از کرک و صاف است . گلهای آن درشت ، برنگ سفید و یا صورتی و دارای پنج گلبرگ می باشد . میوه رسیده زردرنگ ، گرد و یا بشکل گلابی است و در سطح آن پوشیده از کرک بوده و دریا طعمی مطبوع ، شیرین و یا کمی ترش است .

یک متخصص تغذیه گفت: خوردن میوه به در پیشگیری از سکته مغزی و قلبی کمک موثری می‌کند.

زهرا اصغری در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: به، این میوه خوش عطر و طعم، دارای فواید بسیار است. طبع این میوه “معتدل و تر” است و بسته به مناطق رویش آن می‌تواند “سرد و تر” باشد.

وی افزود: این میوه دارای ویتامین‌های آ و ب بوده و دارای خواص سیب است و خوردن به در دوران حاملگی باعث زیبایی نوزاد می‌شود. همچنین مصرف به باعث تقویت قلب شده و به علت باز کردن رگ‌های کرونر قلب از سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

اصغری ادامه داد: این میوه به جهت مزاجی قابض بوده و از این رو ترشح زیاد بزاق دهان را اعتدال می‌بخشد.

خواص داروئی میوه به :

از نظر طب قدیم ایران به شیرین کیم گرم و تر و ترش و سرد و خشک است . روغن به سرد ، تر و قابض و به دانه سرد و تر است .

۱)به تقویت کنده قلب است .

۲)ادرار آور است.

۳)نرم کننده سینه است .

۴)مقوی معده و دستگاه هاضمه است .

۵)قابض است .

۶)خونریزی را بند می آرود .

۷)به ترش مسهل است .

۸)به ترش برای تنگی نفس مفید است .

۹)به ترش استفراغ را بند می آورد .

۱۰)اسهال های ساده و اسهال خونی را درمان می کند .

۱۱)به بهترین و مفید ترین میوه برای مسلولین است .

۱۲)خونریزی از رحم را متوقف می کند .

۱۳)اثر مفید روی بواسیر درد .

۱۴)برای هضم غذا مفید است .

خواص داروئی میوه به,خواص به دانه,خواص روغن به,خواص مواد غذایی,خواص دانه به,خواص برگ وشاخه های به,خواص دم کرده گل و شکوفه به,نام علمی به,آشپزی,آشنایی با خواص به (سفرجل)  ,خواص انواع مواد غذایی,

خواص به دانه

۱- لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود .

۲-ضد تب است .

۳-اسهال خونی و ساده را درمان می کند .

۴- برای درمان جراحات گلو موثر است .

۵-سرفه را برطرف می کند .

۶- برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است .

۷-برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع

بمالید .

۸-برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است .

۹-آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید .

۱۰-جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است .

خواص دم کرده گل و شکوفه به

۱-سردرد را برطرف می کند.

۲- مقوی معده است .

۳-سینه را صاف و تقویت می کند.

۴-سرفه کودکان را برطرف می سازد .

۵-برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید .

نحوه خرید و نگهداری

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند.
خواص داروئی میوه به,خواص به دانه,خواص روغن به,خواص مواد غذایی,خواص دانه به,خواص برگ وشاخه های به,خواص دم کرده گل و شکوفه به,نام علمی به,آشپزی,آشنایی با خواص به (سفرجل)  ,خواص انواع مواد غذایی,
خواص غذایی

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

خواص درمانی

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها ازجمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

می‌گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی با خواص چغاله بادام خواص چغاله بادام

آشنایی با خواص گوشت بوقلمون گوشت بوقلمون

بیماران دیابتی در نوروز توجه کنند . نوروز

نکات طلایی برای کاهش فشار خون دود سیگار

درمان آکنه با انگور انگور

آیا می دانید آدامس باعث پوسیدگی دندان می شود؟ آدامس

انگور ؛ میوه ای برای زیبایی پوست انگور

پیشنهادهای آرایشی برای پوست روشن آرایش

انواع ماسک برای انواع پوست صورت انواع پوست صورت

خواص کرفس خواص کرفس