درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی درمان گیاهی سوء هاضمه

داروی گیاهی سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه,درمان گیاهی سوء هاضمه,سوء هاضمه,علائم سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی

درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی درمان گیاهی سوء هاضمه

به دلیل خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییردهنده خوبی برای اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد.از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود. از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:  رازیانه خاصیت دارمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه می توان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه می باشد . در رستوران های هندی از دانه این گیاه استفاده می شود. بادرنجبویه این گیاه از خانواده نعنا می باشد و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده می شده است.

داروی گیاهی سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه,درمان گیاهی سوء هاضمه,سوء هاضمه,علائم سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی

درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی

سلامت سیستم هاضمه یکی از جنبه‌های مهم سلامت کلی بدن است. اما متأسفانه به‌واسطه مواد غذایی تصفیه‌شده و عاری از مواد مغذی، همچنین سموم مختلف و اضطراب در معرض خطر جدی است.فهرستی از غذاهایی که مصرف آن‌ها می‌تواند به فرایند هضم غذا کمک کند.

سرکه سیب: این سرکه که از سیب تخمیر شده ساخته‌شده است می‌تواند جایگزین سرکه سفید در بسیاری از غذاها مانند سس سالاد شود. مصرف این سرکه آنزیم‌ها، پروبیوتیک‌ها و آمینو اسیدهای مفیدی به غذا وارد می‌کند که هضم را بهتر کرده، سوزش معده را آرام کرده، سیستم لنفاوی را تحریک کرده، مانع رشد قارچ شده و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

 تخم شربتی: خاصیت التیام بخشی این دانه وقتی زیاد می‌شود که در آب خیسانده شود (تخم شربتی ده برابر وزن خود آب جذب می‌کند). در این صورت مثل سیم ظرفشویی بدون آنکه مایع مفید معده را تخلیه کند، معده را از نشانه‌های بد برای روده و معده پاک می‌کند.

سبزی‌های تخمیری: این سبزی‌ها باکتری بد و مخمر را مهار کرده خاصیت اسیدی امعاء را تغییر داده و از رشد بیش‌ازاندازه باکتری‌های بد، کپک‌ها و قارچ جلوگیری می‌کند. یکی از رایج‌ترین این سبزی‌ها کلم ترش است.

 آلوئه ورا: التیام زخم معده، سندروم روده تحریک‌پذیر، بیماری کرون، ورم مخاط روده بزرگ و دیگر اختلالات هاضمه، درمان و پیشگیری از عفونت‌های قارچی و انگلی، تخفیف یبوست و کاهش و برگرداندن رفلاکس معده از جمله فواید آلوئه ورا برای هضم است. بهترین روش استفاده مصرف خام بدون هیچ نگهدارنده ترکیبی است.

داروی گیاهی سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه,درمان گیاهی سوء هاضمه,سوء هاضمه,علائم سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی

سیر:

به دلیل خواص ضد باکتری، ضدویروس و ضد قارچی خود تغییردهنده خوبی برای اکولوژی داخلی بدن است و تمامی موجودات زنده کوچکی که سیستم هضم ما را دچار مشکل می‌کنند از بین می‌برد.از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود.
از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:
 رازیانه
خاصیت دارمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه می توان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه می باشد . در رستوران های هندی از دانه این گیاه استفاده می شود.
بادرنجبویه
این گیاه از خانواده نعنا می باشد و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده می شده است.

داروی گیاهی سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه,درمان گیاهی سوء هاضمه,سوء هاضمه,علائم سوء هاضمه,درمان سوء هاضمه با این گیاهان دارویی

 زردچوبه
این گیاه برای درمان درد معده، اسهال، گاز های روده ای، و نفخ معده بسیار مناسب است.
 زنجبیل
این گیاه از ۲۰۰۰ سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است.
 برگ کنگر
این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا می شود که این دو به نوبه خود نش موثری در گوارش دارند.
 دارچین
دارچین به هضم مواد کمک می کند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ نیز می باشد.
 فلفل هندی
کمی گیج کننده به نظر می رسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان می داد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش می شدند ولی فلفل هندی موردی استثنا به نظر می رسد و بر عکس ادویه جات تند نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد.با تمام این توصیفات مصرف این گیاهان باید به میزان مناسب باشد به خصوص برای زنان باردار، شیرده و یا افرادی که در حال مصرف دارو هستند.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

از خواص درمانی سرکه سیب چه می دانید؟ خواص میوه ها

روش های رهایی از کک و مک +عکس انواع کک و مک

ماده و گیاهان ضدعفونی کننده را بشناسید ضدعفونی کننده

پس از پاکسازی نوبت شادابی پوست است سرکه سیب

درمان سردرد با داروهای گیاهی سردرد

گیاه مامیران کبیر و خواص جالب آن مامیران کبیر

روش های صحیح پر پشت کردن ابروهای تنک آرایش ابرو

وقتی شکم فریاد می زند. عجله در خوردن غذا

معرفی ۲۴ روش کاربردی برای لاغری بدون رژیم! لاغری

از خواص جالب بنفشه چه می دانید؟ بنفشه