آسیب به سلامت ابرو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
آسیب به سلامت ابرو
-برخی از افراد موهای زیر ابروهای خود را وکس می کنند این روش باعث آسیب رساندن به ریشه ی ابروها می شود ، بهترین روش استفاده از نخ و تیغ ( روش های سنتی ) می باشد.
-تمیز کردن زیر ابروها به طور روزانه اشتباه است و فقط باید هغته ای یکبار زیر ابروها تمیز شود تا ریشه ی ابروها آسیب نبیند.
-اگر موهای سرتان تیره رنگ می باشد نیازی نیست ابروهایتان را مرتب رنگ کنید و آسیب رسانید ، فقط زمانی نیاز به رنگ کردن ابروها دارید که موهایتان روشن باشد.
-ابروهایتان را به شکلی بردارید که به صورتتان می آید نه به شکلی که مد روز باشد و ممکن است که اصلا روی صورت شما آن مدل جلوه ی نداشته باشد.
-مداد ابرویی که استفاده می کنید را هر چند وقت یکبار جایگزین سایه و دیگر محصولات ابرو کنید و همیشه از یک محصول تکراری استفاده نکنید.
-برای این که ابروها حالت طبیعی داشته باشند نباید از ابتدا تا انتهای ابروها را یکدست مداد کشید باید از وسط ابرو تا انتهای ابرو را مداد کشید و ابتدا تا وسط ابروها را کم رنگ تر با پودر یا سایه ی ابرو پر کنید در این حالت ابروها طبیعی تر می باشند.
مهمترین دلیل ریزش ابرو
چه عواملی ممکن است باعث ریزش ابروها شود؟
عوامل متعددی میتواند در ریزش موی ابروها تاثیرگذار باشد ولی یکی از شایعترین این عوامل، کندن یا در اصطلاح برداشتن ابروهاست. مشکلی که بیشتر گریبانگیر خانمهاست و معمولا نتیجه این کارشان را در دوره میانسالی متوجه میشوند.
این کار چه تاثیری بر کمپشت شدن ابروها دارد؟
وقتی موهای ابرو از ریشه کنده میشوند و این کار مداوم تکرار شود، قابلیت رشد مجدد خود را از دست میدهند. ریشه موها در این ناحیه به دلیل کنده شدن مداوم فیبروزه و خشک میشود. به همین دلیل در خانمهای مسن از ابروها فقط یک ردیف باریک باقی میماند. درواقع در طول سالها و در اثر کندن مداوم ابروها، ریشه مو قابلیت و فرصت رشد مجدد خود را از دست داده است.
آیا راهی برای جلوگیری از بروز ریزش ابرو وجود دارد؟
پیشگیری از ریزش ابرو بسیار ساده است؛ به افرادی که قصد دارند به ابروهای خود حالت بدهند، توصیه میکنم به جای کندن و برداشتن موهای ابرو، آن را با تیغ اصلاح کنند تا حداقل ریشههای موی ابروی آنها صدمه نبیند.
برای افرادی که دچار ریزش ابرو و کمپشتی آن شدهاند راه درمانی وجود دارد؟
بله؛ داروی مناسبی که اغلب برای این مشکل توصیه میشود، ماینوکسیدیل است. باید گوشپاککن را به آن آغشته کرد و روی پوست ناحیه ابرو مالید. اگر این کار مداوم انجام شود، معمولا بعد از ۶ ماه مشکل حل میشود. البته بعد از رشد مجدد ابروها نباید مصرف دارو قطع شود و بهتر است استفاده از ماینوکسیدیل به طور منظم (هفتهای ۲ تا ۳ بار) ادامه داشته باشد.
آیا عامل دیگری هم در ریزش ابروها تاثیرگذار است؟
بله، بیماری طاسی منطقهای هم میتواند باعث ریزش موی ابرو شود. این عارضه که ممکن است نواحی مختلف پوست را درگیر کند، پوست یک منطقه به وسعت یک سکه را دچار ریزش مو میکند. اگر ابروها دچار این عارضه شوند، موهای ابرو میریزند. ریزش سکهای مو یک بیماری خودایمنی است که در آن بدن ریشه مو را بهعنوان دشمن تلقی میکند و آن را از بین میبرد.
گردآوری توسط: جوانی ها