مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان چگونه رفتار کنند
ماه رمضان چگونه رفتار کنند aligncenter wp-image-51443 size-full" title="طب سنتی,ماه رمضان,مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان چگونه رفتار کنند ,مزاج,مزاح گرم و خشک ،,مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان چگونه رفتار کنند" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/1418.jpg" alt="طب سنتی,ماه رمضان,مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان چگونه رفتار کنند ,مزاج,مزاح گرم و خشک ،,مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان چگونه رفتار کنند" width="250" height="160" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/1418-150x96.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/1418.jpg 250w" sizes="(max-width: 250px) 100vw, 250px">
کارشناس طب سنتی سید جواد علوی کارشناس طب سنتی عنوان کرد :افرادی با مزاجهای گرم و خشک در ماه رمضان سعی کنند , از مصرف برخی غذاها و برخی رفتارها دوری کنند تا از ماه رمضان بهره ببرند .
طب سنتی توصیههای غذایی و رفتاری برای مزاجهای گوناگون در ماه مبارک رمضان کرده است که رعایت آن میتواند برای افراد مفید باشد.
رمضان صاحبان مزاجهای گرم و خشک
ابتدا باید صاحبان مزاج های گرم و خشک را بشناسیم:
-صاحبان این مزاج اغلب لاغر اندام با استخوانهای کشیده و محکم هستند.
-صاحبان مزاج گرم و خشک به مزاجهای تند و عصبی مشهورند و بسیار عجول و شتابزده عمل میکنند.
-خوابشان اندک و وزنشان زیاد تغییر نمیکند.
-نبضشان تند میزند و گرمای بدنشان بالاست.
-دارای پوست خشک و رگهای برآمده هستند.
سید جواد علوی کارشناس طب سنتی عنوان کرد : این افراد در ماه رمضان سعی کنند , از مصرف برخی غذاها و برخی رفتارها دوری کنند تا از ماه رمضان بهره ببرند .
-از مصرف غذاهای خشک و تنقلاتی مانند گردو , بادام , سنجد , فندق , ته دیگ برنج , سرخ کردنیها , پفک , چیپس , انواع بیسکوئیت , شکلات , شیرینیهای قنادی در ماه رمضان پرهیز کنند .
-مصرف شیر البته بهتر است که محلی باشد برای صاحبان این مزاج مفید است.
-مصرف غذاهای لعاب دار و شورباها برای این افراد مناسب است.
-از مصرف غذاهای نفاخ نیز باید پرهیز کنند و برای آنها را با مصلحات مصرف کنند ؛ مثلاً عدس را با پودر آویشن و باقلا را با گلپر مصرف کنند یا کمی زیره با غذا مصرف کنند البته باید بدانند چون مزاجشان گرم و خشک است از ادویهها در صورت لزوم باید استفاده کنند چرا که مزاج ادویههایی مانند دارچین, زیره, زنجفیل خود گرم و خشک است و موجب افزایش گرمی و خشکی این افراد میشود .
-برای بهره مندی از حبوبات و رفع نفخ بهتر است حبوبات را حدود ۳۰ دقیقه بپزند و آب آن را دور بریزند و دوباره آب ریخته و بگذارند تا خوب بپزد این کار موجب رفع نفخ و باد حبوبات میشود .
-صاحبان مزاجهای گرم و خشک بهتر است از قرار گرفتن در محیطهایی که موجب عصبانیت و خشم آنها میشود پرهیز کنند چرا که خشم و عصبانیت موجب افزایش گرمی و خشکی آنها میشود و به بدنشان آسیب وارد میشود.