گوجه فرنگی و آووکادو و اسفناج دشمن سرطان هستند.اسفناج ،گوجه فرنگی و آووکادو دشمن سرطان aligncenter wp-image-47346 " title="آنتی اکسیدان,آووکادو,پروستات,اسفناج ،گوجه فرنگی و آووکادو دشمن سرطان,بدن,ریه,ویتامینC,کبد,تخمدان,روده بزرگ,اسفناج," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/سالاد-آووکادو-و-اسفناج.jpg" alt="آنتی اکسیدان,آووکادو,پروستات,اسفناج ،گوجه فرنگی و آووکادو دشمن سرطان,بدن,ریه,ویتامینC,کبد,تخمدان,روده بزرگ,اسفناج," width="415" height="310" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/سالاد-آووکادو-و-اسفناج-150x112.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/سالاد-آووکادو-و-اسفناج-300x224.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/سالاد-آووکادو-و-اسفناج.jpg 862w" sizes="(max-width: 415px) 100vw, 415px">
گوجه فرنگی غیر از ویتامین C ، محتوی مقدار زیادی لیکوپن است. لیکوپن ماده ای است که خطر سرطان های پروستات و تخمدان را کم می کند.
محصولات گوجه فرنگی از قبیل: رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیز ضد سرطان هستند.
اسفناج دارای لوتئین ( lutein )، ویتامین های A ، C و E است. همه این مواد به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده اند. اسفناج سرطان های کبد، ریه، سینه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور می کند.
آووکادو، پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد و همچنین منبع خوب بتاکاروتن و آنتی اکسیدان است. مصرف آواکادو برای درمان سرطان کبد و بیماری های کبدی مفید است.
آشنایی کامل با خواص ماکارونی
آشنایی کامل با خواص پنیر
آشنایی کامل با خواص گوشت بلدرچین
اسفناج ،گوجه فرنگی و آووکادو دشمن سرطان,اسفناج,گوجه فرنگی,آووکادو,سرطان,ویتامینC,لیکوپن,پروستات,تخمدان,سس و رب گوجه فرنگی,لونئین,آنتی اکسیدان,کبد,ریه,سینه,بدن,روده بزرگ,پتاسیم,موز,بتاکاروتن