تاثیر ماهی بر پوست و مو ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
تاثیر ماهی بر پوست و مو
– مقابله با آکنه؛ روغن ماهی حتی برای کاهش آکنه نیز مفید است چون حاوی اسید چرب EPA است و این اسید روی ترشحات غدد چربی در پیاز مو تاثیر میگذارد.
مراقبت از پوست:
با استفاده از روغن ماهی، پوست خشک و ضعیف، به پوستی درخشان و شفاف تبدیل میشود و همچنین برای درمان مشکلات پوستی از جمله خارش، قرمزی پوست، اگزما و پسوریازیس نیز مفید است. برخی پژوهشگران معتقدند که مصرف منظم قرص روغن ماهی، رطوبت پوست را تنظیم و از آفتاب سوختگی جلوگیری میکند.
مراقبت از مو:
امگا ۳ روغن ماهی، فولیکول مو را تغذیه کرده و آنها را درخشانتر میکند. با تقویت فولیکولها موها محکمتر شده و ریزش آنها کاهش مییابد. فولیکولهای مو برای رشد به پروتئین نیاز دارند و از آنجا که انواع ماهیهای مختلف، سرشار از پروتئین هستند، خوردن ماهی، سلامت موها را تأمین میکند. روغن ماهی در درمان آسم و سلامت کلیه نیز مؤثر است. بسیاری از افراد نیز از روغنهای ماهی برای تغذیه حیوانات خانگیشان همچون سگ و گربه استفاده میکنند، زیرا معتقدند از بیماری آرتریت که یک بیماری رایج در میان حیوانات است، جلوگیری میکند. در پژوهشهایی که در آزمایشگاه چنینگ بوستون انجام گرفت، مشخص شد که مصرف مکملهای ماهی در دوران بارداری، فشار خون بالا را تنظیم میکند.
پسوریازیس یا صدفک که نوعی بیماری مزمن پوستی با منشا ارثی میباشد و با قرمزی و پوسته ریزی در روی زانو ، پشت آرنج ، پوست سر مشخص می شود .
درماتیت آتوپیک که نوعی حساسیت پوستی می باشد که با بثورات قرمز و خارش دار تظاهر می کندو ممکن است با آسم یا تب یونجه همراه باشد .بیماریهای پوستی حساس به نور مثل بثورات چند شکلی ناشی از نور که شخص مبتلا بعد از مواجهه با نور آفتاب دچار قرمزی در ناحیه صورت و سایر نواحی در معرض نور می شود .
پدیده رینود که نوک انگشتان فرد مبتلا بعد از مواجه با سرما ابتدا رنگ پریده سپس کبود و بعدا قرمز شده و درد می گیرد .البته باید توجه داشت که شرط دسترسی به مواد مغذی فوق از طریق مصرف ماهی این است که ماهی به مقدار کافی مصرف شود و با روش صحیح طبخ شود .
تحقیقاتی که در مورد مصرف ماهی در پیشگیری از سکته قلبی انجام شده نشان داده است که مقدار موثر مصرف عبارت است از خوردن حداقل هفته ای ۲ بار از ماهی های چرب به مقدار تقریبا ۳۰ گرم . مصرف این مقدار ماهی معادل مصرف ۵۰۰ میلی گرم اسیدهای چرب امگا ۳ در روز می باشد .
در مورد روش طبخ دو نکته اساسی وجود دارد ، پرهیز از پختن زیادی و سرخ کردن با روغنهای مضر. بهتر است ماهی به شکل آب پز یا با اندکی روغن زیتون پخته شود.
گردآوری:
مطالب مرتبط
آشنایی کامل با خواص ماهی
آشنایی کامل با خواص ماهی تن