خواص دارویی دانه انگور و انگور خواص دانه های میوه انگور

گیاهان دارویی,خاصست درمانی دانه انگور,خاصیت دانه انگور,دانه انگور,خواص دارویی دانه انگور و انگور ,داروهای گیاهی,خواص درمانی دانه انگور,خواص دانه های میوه انگور,خواص انگور,انگور,خواص دانه انگور

خواص دارویی دانه انگور و انگور خواص دانه های میوه انگور

موارد مصرف از روغن دانه انگور می توان در آشپزی و تهیه غذاها استفاده کرد. این روغن طعم نامطلوبی ندارد و تنها در حرارت بالا بخار می شود. به علاوه، از نظر اسید چرب امگا-۶ نیز غنی است.در اروپا از عصاره دانه انگور برای کمک به بهبود گردش خون استفاده می کنند.این ماده از اکسیده شدن چربی های خون جلوگیری کرده، مانع از تجزیه پروتئین های موجود در ساختمان رگ ها توسط آنزیم ها می گردد. در آزمایش بر روی حیوانات، عصاره دانه انگور موجب کاهش نفوذ پذیری مویرگ ها شد و ممکن است بر انسان نیز اثرات مشابهی داشته باشد. مویرگ ها در اثر ابتلا به مرض قند یا دیگر بیماری ها شکننده می شوند. در چهار تحقیق کوچک، عصاره دانه انگور بیش از دارونما گردش خون را بهبود بخشید و در نتیجه بیماران درد، تورم، گرفتگی شبانه عضلات، بی حسی و سوزش کم تری احساس می کردند. هم چنین مطالعات نشان می دهند عصاره دانه انگور ممکن است زوال لکه زرد را کاهش داده، قوه بینایی را که در اثر کار با کامپیوتر و تشعشع ضعیف می شود تقویت کند و نزدیک بینی را کاهش دهد. هر چند به انجام تحقیقات بیش تری در این زمینه نیاز است، اما نتایج فعلی امیدوار کننده است.پلی فنل موجود در دانه انگور در لوله آزمایش مانع از رشد استرپتوکوک موتانس، باکتری عامل فساد دندان، می شود. این ماده هم چنین مانع از تبدیل ساکارز(قند معمولی) به گلوکان می گردد و شاید به همین دو دلیل دانه انگور در حفظ سلامت دندان موثر باشد. یکی دیگر از فواید بالقوه دانه انگور خاصیت ضدالتهابی آن است.

گیاهان دارویی,خاصست درمانی دانه انگور,خاصیت دانه انگور,دانه انگور,خواص دارویی دانه انگور و انگور  ,داروهای گیاهی,خواص درمانی دانه انگور,خواص دانه های میوه انگور,خواص انگور,انگور,خواص دانه انگور,

خواص دارویی دانه انگور و انگور

Vitis vinifera هم چنین معروف به Vitis coignetiae دانه های میوه انگور، که زمانی پس از آب گیری میوه دور ریخته می شدند، در حال حاضر منبع تهیه مکمل های غذایی هستند. انگور، نخستین بار حوالی دریاچه خزر کشت می شد و مصرف آن به شکل غذا و نوشیدنی در سراسر کشورهای مدیترانه قبل از نگارش انجیل رواج یافت. یونانیان باستان معتقد بودند انگور دارای فواید فوق العاده ای برای سلامتی است.تاکنون بیش ترین تحقیق درباره دانه انگور، در فرانسه به چاپ رسیده، با این حال دانه انگور همیشه در وهله دوم تجویز می شد. شرکت های تولیدی پس از نایاب شدن پوست بادام زمینی به مصرف دانه انگور پناه بردند. بخش اعظم عصاره دانه انگور که در آمریکا به فروش می رسد تولید یک شرکت ایتالیایی به نام ایندنا است.

مواد موثر
روغنی که از دانه انگور استخراج می شود حاوی تعدادی از اسیدهای چرب ضروری و مقدار قابل توجهی ترکیبات ویتامین ‌E است. یک از جالب ترین مواد تشکیل دهنده دانه انگور را پلی فنل ها (کاتکین) تشکیل می دهند. این تاننی که پروسیانیدین، لکو آنتو سیانین، پیکنو ژنول یا الیگو مریک پرو آنتوسیا نیدین(OPC) نیز خوانده می شوند جزو آنتی اکسیدان های قوی بشمار می روند. عصاره های تجارتی تهیه شده از دانه انگور حاوی فلاونوییدند و پوست و دانه انگور نیز حاوی ترکیبی به نام مهار کننده ۵- نوکلئوتیداز است که به تازگی کشف شده است.

موارد مصرف
از روغن دانه انگور می توان در آشپزی و تهیه غذاها استفاده کرد. این روغن طعم نامطلوبی ندارد و تنها در حرارت بالا بخار می شود. به علاوه، از نظر اسید چرب امگا-۶ نیز غنی است.در اروپا از عصاره دانه انگور برای کمک به بهبود گردش خون استفاده می کنند.این ماده از اکسیده شدن چربی های خون جلوگیری کرده، مانع از تجزیه پروتئین های موجود در ساختمان رگ ها توسط آنزیم ها می گردد. در آزمایش بر روی حیوانات، عصاره دانه انگور موجب کاهش نفوذ پذیری مویرگ ها شد و ممکن است بر انسان نیز اثرات مشابهی داشته باشد. مویرگ ها در اثر ابتلا به مرض قند یا دیگر بیماری ها شکننده می شوند. در چهار تحقیق کوچک، عصاره دانه انگور بیش از دارونما گردش خون را بهبود بخشید و در نتیجه بیماران درد، تورم، گرفتگی شبانه عضلات، بی حسی و سوزش کم تری احساس می کردند. هم چنین مطالعات نشان می دهند عصاره دانه انگور ممکن است زوال لکه زرد را کاهش داده، قوه بینایی را که در اثر کار با کامپیوتر و تشعشع ضعیف می شود تقویت کند و نزدیک بینی را کاهش دهد. هر چند به انجام تحقیقات بیش تری در این زمینه نیاز است، اما نتایج فعلی امیدوار کننده است.پلی فنل موجود در دانه انگور در لوله آزمایش مانع از رشد استرپتوکوک موتانس، باکتری عامل فساد دندان، می شود. این ماده هم چنین مانع از تبدیل ساکارز(قند معمولی) به گلوکان می گردد و شاید به همین دو دلیل دانه انگور در حفظ سلامت دندان موثر باشد. یکی دیگر از فواید بالقوه دانه انگور خاصیت ضدالتهابی آن است.

مقدار مصرف
معمولاً مقدار مصرف دانه انگور، برای حفظ سلامت عمومی،بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم در روز است. برای اهداف درمانی، مصرف روزانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلی گرم از آن پیشنهاد می شود.

گیاهان دارویی,خاصست درمانی دانه انگور,خاصیت دانه انگور,دانه انگور,خواص دارویی دانه انگور و انگور  ,داروهای گیاهی,خواص درمانی دانه انگور,خواص دانه های میوه انگور,خواص انگور,انگور,خواص دانه انگور,

عوارض جانبی
مطالعات روی حیوانات نشان می دهند برخی از پلی فنل های موجود در دانه انگور برای کبد سمی هستند. به نظر می رسد سایر ترکیبات آن حافظ سلامت کبد موش ها باشند و از بروز آسیب های کبدی ناشی از مصرف تتراکلرید کربن جلوگیری کنند. اطلاعات کافی در خصوص این تاثیرات بر انسان در دست نیست.

تداخل های احتمالی
مقدار تانن موجود در دانه انگور نسبتاً زیاد است. بنا بر این بهتر است از مصرف هم زمان آن با آهن مکمل، اگر چه تا کنون گزارشی دال بر تداخل این دو اعلام نشده، خودداری نمایید.درخت انگور که درخت مو نیز نامیده میشود درختچه ای است بالا رونده که از دیوار و درختان مجاور بالا می رود . ساقه آن گره در و دارای بگهای متناوب است . برگهای انگور دارای پنج لوب دندانه دار و برنگ سبز تیره می باشد . گلهای آن کوچک ، مجتمع و بصورت خوشه ظاهر می شود . میوه درخت انگور ، گوشتدار و شیرین و برگهای مختلف است .

ترکیبات شیمیایی

کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . بنابراین هر قسمت را جداگانه بررسی می کنیم .

۱)برگ مو : دارای ساکارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است .

۲)دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است .

۳)غوره: میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک Glucolique Acid و قند می باشد .

۴)انگور رسیده : در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است :

آب ۷۵ گرم

پروتئین ۱/۳ گرم

مواد قندی ۲۰ گرم

کلسیم ۱۲ میلی گرم

فسفر ۰/۴ میلی گرم

آهن ۰/۴ میلی گرم

سدیم ۳ میلی گرم

پتاسیم ۱۷۵ میلی گرم

ویتامین آ ۱۰۰ گرم

ویتامین ب ۱ ۰/۰۵ میلی گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۰۳ میلی گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۳ میلی گرم

ویتامین ث ۴ میلی گرم

۵-پوست انگور دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .

۶-هسته انگور : در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیک ، اسید پالمتیک ، اسید لینولئیک ، اسید استئاریک و اسید آراشیک می باشد .

گیاهان دارویی,خاصست درمانی دانه انگور,خاصیت دانه انگور,دانه انگور,خواص دارویی دانه انگور و انگور  ,داروهای گیاهی,خواص درمانی دانه انگور,خواص دانه های میوه انگور,خواص انگور,انگور,خواص دانه انگور,

خواص درمانی میوه انگور

انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .

۱) اخلاط بدن را متعادل می کند .

۲) بسیار مقوی و مغذی است .

۳) خون را تصفیه می کند .

۴) سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .

۵) برطرف کننده یبوست است .

۶) انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .

۷) در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .

۸) برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود .

۹) برای درمان نقرس بسیار مفید است .

۱۰) آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .

۱۱) انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریک ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا ۲ کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .

۱۲) رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .

۱۳) برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید .

۱۴) زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند .

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

آویشن و خواص جالب آن خواص آویشن

از خواص گیاه ثعلب چه می دانید؟ گیاه ثعلب

خواص گل محمدی چیست؟ تب یونجه

داروهای گیاهی درمان برای درمان عفونت گلو ترشحات حلق

ماساژ دادن مو هنگام شستشو ممنوع شستشوی مو

روش اصلی به وجود آمدن موخوره مو موخوره

روش های خلاص شدن از موهای زائد دفع موهای زاید

راهکارهایی برای تقویت موهای کم پشت پرپشت شدن مو

دلیل اصلی سفید شدن موی سرمان غذاهای مو

سفید شدن دندان با روش های خانگی ساده سلامت دندان ها