تغذیه مناسب برای تقویت مغز و تمرکز انسان تمرکز

رژیم غذایی,امگا 3,تغذیه,پروتئین,خواص مواد غذایی,روشهای افزایش حافظه,تمرکز,حافظه انسان,افزایش حافظه,حافظه,فواید امگا 3,رژیم غذایی مناسب,مواد غذایی,کالری مواد غذایی,غذای مغز,تقویت حافظه,سرطان,ذهن,تغذیه مناسب برای تقویت مغز و تمرکز انسان

تغذیه مناسب برای تقویت مغز و تمرکز انسان تمرکز

شواهد نشان می‌دهد که رژیم غذایی شامل مقدار زیادی چربی و مقدار کمی سبزی و میوه، نه تنها برای قلب بد است بلکه با برخی سرطان‌ها نیز ارتباط دارد. همچنین می‌تواند باعث افسردگی و پرخاشگری شود. چنین رژیم غذایی بیشتر در بین مردان شایع است.سلامت مغز شما نه تنها به مقدار چربی‌ای که می‌خورید بلکه به نوع آن نیز بستگی دارد. عملکرد ذهنی انسان به نوع خاصی از چربی نیاز دارد که بیشتر در ماهی یافت می‌شود و امگا -۳ نام دارد. باید توجه داشت که حتی اگر رژیم غذایی از نظر سطح و مقدار چربی مناسب باشد امّا نوع اشتباهی از چربی را شامل گردد می‌تواند به تضعیف تدریجی هوش منجر شود. نکته ناراحت کننده این است که بعضی چربی‌ها که برای قلب، سالم در نظر گرفته می‌شوند برای ذهن، مشکل‌زا می‌باشند.اسیدهای چرب امگا-۳ از اجزاء سازنده و فوق‌العاده مهم غشاء بیرونی سلول‌های مغز می‌باشند. کلیه پیام‌ها در مغز باید از طریق این غشاء سلّولی عبور کنند. به علاوه، با تشکیل و به وجود آمدن ارتباطات جدید بین سلول‌های عصبی که بر اثر آموزش و حافظه صورت می‌گیرد، غشاءهای جدید باید برای در بر گرفتن آن‌ها شکل گیرد. تمام غشاءهای سلولی مغز به طور مداوم نیاز به اسیدهای چرب تازه برای بازسازی خود دارند. پژوهش‌های بسیاری نشان داده است که امگا -۳ برای عملکرد بهینه مغز از همه چیز مناسب‌تر است.با این که بسیاری از مردم مقدار زیادی چربی اشباع شده مصرف می‌کنند امّا با وجود این به مقدار کافی امگا-۳ به بدنشان نمی‌رسد. و روغن‌هایی که به طور گسترده‌ای به عنوان روغن‌های سالم برای قلب تبلیغ و در آشپزی استفاده می‌شوند، مثل روغن ذرت و روغن آفتاب‌گردان، تقریباً فاقد امگا -۳ هستند. در عوض، در آن‌ها اسیدهای چرب امگا-۶ به وفور وجود دارد. باید توجه داشت که بدن ما به توازن و تعادل مناسبی از اسیدهای چرب امگا -۳ و امگا-۶ نیاز دارد. بدین منظور، روغن گردو و روغن کانولا قویاً توصیه می‌شود.با تأمین مواد غذایی مناسب برای ناقل‌های عصبی مغز می‌توان هوشیاری، حافظه و مقاومت در برابر استرس را افزایش داد. یکی از این مواد غذایی، نوعی ویتامین ب موجود در تخم‌مرغ است. مطالعات نشان داده است که این نوع ویتامین ب باعث افزایش حافظه و تسریع زمان واکنش در حیوانات، به ویژه حیوانات پیر می‌گردد. در انسان‌ها نیز باعث افزایش حافظه و کاهش خستگی می‌گردد.ویتامین‌های ب تأثیری قوی بر عملکرد ذهنی و خلق و خوی انسان‌ها دارند ولی متأسفانه کمبود بسیاری از ویتامین‌های ب در مردم به چشم می‌خورد.پژوهش‌ها روش‌های دیگری را نیز برای بهبود عملکرد ذهنی مشخص نموده‌اند:شکر می‌تواند به تیزهوشی انسان کمک کند- هر چند هیچکس نمی‌تواند اندازه و زمان مصرف مناسب آن را برای خودش تعیین کند.کربوهیدرات‌ها، به ویژه هنگامی که همراه با پروتئین یا چربی مصرف نشوند، عملکرد ذهنی انسان را تقویت می‌کنند.

رژیم غذایی,امگا 3,تغذیه,پروتئین,خواص مواد غذایی,روشهای افزایش حافظه,تمرکز,حافظه انسان,افزایش حافظه,حافظه,فواید امگا 3,

تغذیه مناسب برای تقویت مغز و تمرکز انسان

با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.برخی افراد در طول یک روز کاری در محل کار احساس خواب آلودگی و عدم تمرکز می‌کنند در حالی که استفاده از برخی غذاها و نوشیدنی‌ها می‌تواند توان طبیعی مغز را افزایش دهد و شما را سرحال کند و ذهن‌تان را تقویت کند.

برخی از خوردنی‌هایی که به افزایش تمرکز و توان ذهنی کمک می‌کنند عبارتند از:

– ماهی‌های چرب
برای افزایش تمرکز، سلول‌های مغز نیازمند ماده‌ای به اسم «میلین» هستند که این چربی در امگا۳ (موجود در ماهی‌های چرب) وجود دارد. پس با مصرف ماهی‌های چرب هر روز از این نوع ماده استفاده کنید.

– تخم کدو
مصرف روزانه این ماده به افزایش عنصر «روی» و در نتیجه افزایش تمرکز شما کمک می‌کند. این خوردنی همچنین منبع سرشاری از اسید چرب امگا۳ است.

– گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی یک نوع آنتی اکسیدان به اسم «لیکوپن» است که از مرگ سلول‌های مغزی جلوگیری می‌کند. با جلوگیری از مرگ سلولهای مغزی توجه و تمرکز شما بیشتر شده و ذهنتان متمرکزتر می‌شود. همچنین مهارت‌های حل مسئله نیز در شما افزایش می‌یابد.

– اسفناج
سطح بالای پتاسیم در اسفناج، سرعت انتقال پیام‌های عصبی را افزایش داده و ذهن را پاسخگوتر و قوی‌تر می‌سازد.

– بلوبری
این خوردنی به عنوان یک منبع مهم آنتی اکسیدان و پلی فنول و ترکیبات ضدالتهابی عمل می‌کند که بر عملکرد مغز و سیستم عصبی تاثیرات مثبتی داشته و از ضعف حافظه جلوگیری می‌کند.

رژیم غذایی,امگا 3,تغذیه,پروتئین,خواص مواد غذایی,روشهای افزایش حافظه,تمرکز,حافظه انسان,افزایش حافظه,حافظه,فواید امگا 3,

– چای سبز
چای سبز حاوی کافئین کمتری است ولی به عنوان یک ماده‌ای که ایجاد انگیزه کرده و محرک است استفاده می‌شود که جایگزین خوبی برای قهوه است. این ماده همچنین حاوی آنتی اکسیدان و فلاوونوئید است.

– گردو
با اضافه کردن گردو به سالاد، ماست و … می‌توانید مهارت‌های استدلالی خود را از طریق ترکیباتی مانند اسید چرب امگا۳، پلی فنول‌ها و آنتی اکسیدان‌ها افزایش دهید.
– نخود
این ماده حاوی منیزیم است که مانند پتاسیم سرعت انتقال پیام در میان سلولهای مغزی را افزایش می‌دهد و روند گردش خون را آسانتر می‌سازد که این موضوع انتقال خون و اکسیژن‌رسانی به مغز را تسهیل کرده و افزایش می‌دهد.

– گوجی بری
این میوه شبیه به ذغال‌اخته که در چین سالهاست به خواص درمانی‌اش معروف است به رفع خستگی کمک می‌کند و حاوی آنتی اکسیدان بسیار زیادی است. این خوردنی همچنین حاوی ویتامین A‌ است که این ویتامین از کم شدن انرژی در بدن جلوگیری می‌کند.

– تخم مرغ
تخم مرغ حاوی «فنیل آلانین» است، مولکولی که توسط بدن برای ترشح ماده شیمیایی به منظور بهبود وضعیت روحی استفاده می‌شود. استفاده از تخم مرغ به این دلیل،‌ موجب افزایش هوشیاری شما و انگیزه بیشتر برای انجام کارهایتان می‌شود.می‌دانیم که غذایی که می‌خوریم بر روی بدنمان تأثیر می‌گذارد. اما تأثیر آن بر روی چگونگی کارکرد مغز، از آن هم بیشتر است. خلق و خو، انگیزه و عملکرد ذهنی به شدت تحت تأثیر رژیم غذایی قرار دارند.مغز از نظر سازوکار (متابولیسم)، اندام بسیار فعالی است و بر اثر این فعالیت به مواد غذایی نیاز وافر دارد. در آزمایشگاه‌های پژوهشی مشخص شده است که غذای صحیح و مناسب، حاوی مواد شیمیایی طبیعی، می‌تواند توانائی‌های ذهنی را افزایش دهد، به تمرکز بهتر کمک کند، مهارت‌های حسی را تنظیم کند، انگیزه فرد را افزایش دهد، حافظه را بهبود بخشد، زمان واکنش فرد را سرعت بخشد، استرس را کاهش دهد و احتمالاً از پیرشدن مغز جلوگیری نماید.

رژیم غذایی,امگا 3,تغذیه,پروتئین,خواص مواد غذایی,روشهای افزایش حافظه,تمرکز,حافظه انسان,افزایش حافظه,حافظه,فواید امگا 3,

چربی‌های مناسب

شواهد نشان می‌دهد که رژیم غذایی شامل مقدار زیادی چربی و مقدار کمی سبزی و میوه، نه تنها برای قلب بد است بلکه با برخی سرطان‌ها نیز ارتباط دارد. همچنین می‌تواند باعث افسردگی و پرخاشگری شود. چنین رژیم غذایی بیشتر در بین مردان شایع است.سلامت مغز شما نه تنها به مقدار چربی‌ای که می‌خورید بلکه به نوع آن نیز بستگی دارد. عملکرد ذهنی انسان به نوع خاصی از چربی نیاز دارد که بیشتر در ماهی یافت می‌شود و امگا -۳ نام دارد. باید توجه داشت که حتی اگر رژیم غذایی از نظر سطح و مقدار چربی مناسب باشد امّا نوع اشتباهی از چربی را شامل گردد می‌تواند به تضعیف تدریجی هوش منجر شود. نکته ناراحت کننده این است که بعضی چربی‌ها که برای قلب، سالم در نظر گرفته می‌شوند برای ذهن، مشکل‌زا می‌باشند.اسیدهای چرب امگا-۳ از اجزاء سازنده و فوق‌العاده مهم غشاء بیرونی سلول‌های مغز می‌باشند. کلیه پیام‌ها در مغز باید از طریق این غشاء سلّولی عبور کنند. به علاوه، با تشکیل و به وجود آمدن ارتباطات جدید بین سلول‌های عصبی که بر اثر آموزش و حافظه صورت می‌گیرد، غشاءهای جدید باید برای در بر گرفتن آن‌ها شکل گیرد. تمام غشاءهای سلولی مغز به طور مداوم نیاز به اسیدهای چرب تازه برای بازسازی خود دارند. پژوهش‌های بسیاری نشان داده است که امگا -۳ برای عملکرد بهینه مغز از همه چیز مناسب‌تر است.با این که بسیاری از مردم مقدار زیادی چربی اشباع شده مصرف می‌کنند امّا با وجود این به مقدار کافی امگا-۳ به بدنشان نمی‌رسد. و روغن‌هایی که به طور گسترده‌ای به عنوان روغن‌های سالم برای قلب تبلیغ و در آشپزی استفاده می‌شوند، مثل روغن ذرت و روغن آفتاب‌گردان، تقریباً فاقد امگا -۳ هستند. در عوض، در آن‌ها اسیدهای چرب امگا-۶ به وفور وجود دارد. باید توجه داشت که بدن ما به توازن و تعادل مناسبی از اسیدهای چرب امگا -۳ و امگا-۶ نیاز دارد. بدین منظور، روغن گردو و روغن کانولا قویاً توصیه می‌شود.با تأمین مواد غذایی مناسب برای ناقل‌های عصبی مغز می‌توان هوشیاری، حافظه و مقاومت در برابر استرس را افزایش داد. یکی از این مواد غذایی، نوعی ویتامین ب موجود در تخم‌مرغ است. مطالعات نشان داده است که این نوع ویتامین ب باعث افزایش حافظه و تسریع زمان واکنش در حیوانات، به ویژه حیوانات پیر می‌گردد. در انسان‌ها نیز باعث افزایش حافظه و کاهش خستگی می‌گردد.ویتامین‌های ب تأثیری قوی بر عملکرد ذهنی و خلق و خوی انسان‌ها دارند ولی متأسفانه کمبود بسیاری از ویتامین‌های ب در مردم به چشم می‌خورد.پژوهش‌ها روش‌های دیگری را نیز برای بهبود عملکرد ذهنی مشخص نموده‌اند:شکر می‌تواند به تیزهوشی انسان کمک کند- هر چند هیچکس نمی‌تواند اندازه و زمان مصرف مناسب آن را برای خودش تعیین کند.کربوهیدرات‌ها، به ویژه هنگامی که همراه با پروتئین یا چربی مصرف نشوند، عملکرد ذهنی انسان را تقویت می‌کنند.

گردآوری:

مطالب بیشتر از سایت ما

عناصر مهم و موثر در سلامت مو ریزش مو در خانم‌ها

تغذیه مناسب برای فصول سرما تغذیه مناسب

از آرتروز تا نقرس نقرس

میزان و فاصله بین دفعات رنگ کردن مو دفعات رنگ کردن مو

باید کمی هم به خودتان برسید ماسک زرده تخم مرغ

دانستنی های طلایی درمورد سرم مو درخشندگی مو

با شیوه های طبیعی و خانگی درد دندان تان را آرام کنید چای نعنا

چندین ماسک مو ویژه موهای آسیب دیده موهای آسیب دیده

باورهای خرافی موهای پرپشت نمی آورد ! ریزش مو

جوانسازی پوست با سبزی های قرمز و نارنجی سبزی