دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند کاهش حافظه

دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند ,ادویه,زوال عقل,دارچین,زردچوبه,غذاهای آسیایی,حافظه,کاهش حافظه,پیشگیری از کاهش حافظه

دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند کاهش حافظه

تحقیقلات نشان میدهد یک گرم زردچوبه برای حافظه افرادی که فشار خون کمی بالا دارند موثر است . زردچوبه ادویه‌ای است که در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود و رنگ زرد و نارنجی آن ناشی از وجود رنگدانه‌ای موسوم به کورکومین است . طبق آزمایش محققان وجود رنگدانه کورکومین در زردچوبه خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد و در تقویت حافظه مفید است.

دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند 

تحقیقلات نشان میدهد یک گرم زردچوبه برای حافظه افرادی که فشار خون کمی بالا دارند موثر است . زردچوبه ادویه‌ای است که در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود و رنگ زرد و نارنجی آن ناشی از وجود رنگدانه‌ای موسوم به کورکومین است . طبق آزمایش محققان وجود رنگدانه کورکومین در زردچوبه خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد و در تقویت حافظه مفید است.

  دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند  ,ادویه,زوال عقل,دارچین,زردچوبه,غذاهای آسیایی,حافظه,کاهش حافظه,پیشگیری از کاهش حافظه

 در این مطالعه ۴۸ نفر با سن بیش از ۶۰ سال که دارای قند خون بالا و بدون دیابت بودند مورد آزمایش قرار گرفتند؛ این افراد به ۴ گروه ۱۲ نفره تقسیم شدند که هر روز به آنها برای صبحانه ۱۱۹ گرم نان سفید، یک قرص یک گرمی زردچوبه یا دو گرم دارچین یا هر دو با هم داده می‌شد اما نان سفید هر روز به شرکت کنندگان داده می‌شد. 

 
حافظه کاری شرکت کنندگان (حافظه کاری توانایی ذهنی است که فرد را قادر به استدلال، حل مسئله یا مشکل و برنامه ریزی می‌کند) قبل از غذا و ۶ ساعت پس از خوردن غذا بررسی شد.
 

  زردچوبه باعث افزایش حافظه کاری شد و همراه با دارچین باعث باقی ماندن حافظه و تغییر نکردن آن شده بود؛ به گفته محققان کورکومین زردچوبه احتمالاً در مکانیسم‌های مختلف بیولوژیکی نقش دارد، افسردگی را از بین می‌برد و به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی نیز دارد.

 

زردچوبه را می‌توان در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌ها اضافه کرد به عنوان مثال می‌توان کمی زردچوبه در چای معمولی یا چای گیاهی اضافه کرد اما افرادی که در معرض خطر سنگ کلیه هستند به دلیل این که زردچوبه سطح اسید اگزالیک در ادرار را افزایش می‌دهد باید کمتر زردچوبه مصرف کنند.

منبع : شفاآنلاین 

مطالب بیشتر از سایت ما

چگونه در ماه رمضان پوست شفاف و سالمی داشته باشیم ؟ شفاف

بهترین نوشیدنی ماه رمضان چیست ؟ نوشیدنی

پوستهای برنزه در تابستان ! ویتامین d

۱۰علت گرسنگی افراد نجویدن غذا

قارچ خوراکی و دانستنی هایی در مورد آن ویتامین d

دلیل جوش جوشی نبود زلیخا تخم‌مرغ

با چه خوراکی‌هایی مغز را تقویت کنیم ادویه

دارو های گیاهی برای درمان آفت و تبخال برگ ریحان

راههای از بین بردن چربی مو ضد باکتری

فواید و معایب مانیکور مانیکور