درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی ترش کردن

بازگشت اسید معده,درمان رفلاکس,ترش کردن معده,درمان رفلاکس معده,درمان ریفلاکس معده,دلیل رفلاکس معده,علایم رفلاکس,درمان ریفلاکس معده با طب سنتی,رفلاکس معده,رژیمهای غذایی,رفلاکس,ترش کردن,علت ترش کردن,درمان خانگی رفلاکس معده,درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی

درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی ترش کردن

بیماری ریفلاکس هنگامی رخ می دهد که محتویات معده به همراه اسید آن به مری برگردند و بافت مری را تخریب کنند.ریفلاکس به علت ضعف عضلات انتهایی مری (اسفنگتر تحتانی مری) رخ می دهد.برگشت طولانی مدت اسید معده به مری باعث می شود دیواره انتهای مری شبیه بافت معده شود. این وضعیت را اصطلاحا مری بارت می گویندبه طور کلی، هنگامی که غذا از مری عبور کرده و به معده می رسد، اسفنگتر تحتانی مری بسته می شود تا غذا به مری برنگردد.اما در ریفلاکس به علت ضعف این عضلات، اسید معده وارد مری می شود و احساس سوزش سردل و یا احساس ناراحت کننده ای در وسط قفسه سینه به فرد دست می دهد.اگر به طور مداوم و یا بیشتر اوقات، برگشت اسید معده رخ دهد باعث تخریب پوشش مری و مشکلات جدی تر می گردد. به عنوان مثال برگشت طولانی مدت اسید معده به مری باعث می شود دیواره انتهای مری شبیه بافت معده شود، یعنی بعد از چند سال که مری به طور دایم با اسید معده در تماس باشد، به تدریج تغییراتی در مری ایجاد می شود که دیواره آن را شبیه دیواره معده می سازد. این وضعیت را اصطلاحا مری بارت می گویند. مری بارت ممکن است بعد از چند سال، به سرطان مری تبدیل شود.

درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
  بازگشت اسید معده,درمان رفلاکس,ترش کردن معده,درمان رفلاکس معده,درمان ریفلاکس معده,دلیل رفلاکس معده,علایم رفلاکس,درمان ریفلاکس معده با طب سنتی,رفلاکس معده,رژیمهای غذایی,رفلاکس,

درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی

 

 

بیماری ریفلاکس هنگامی رخ می دهد که محتویات معده به همراه اسید آن به مری برگردند و بافت مری را تخریب کنند.
ریفلاکس به علت ضعف عضلات انتهایی مری (اسفنگتر تحتانی مری) رخ می دهد.
برگشت طولانی مدت اسید معده به مری باعث می شود دیواره انتهای مری شبیه بافت معده شود. این وضعیت را اصطلاحا مری بارت می گویند
به طور کلی، هنگامی که غذا از مری عبور کرده و به معده می رسد، اسفنگتر تحتانی مری بسته می شود تا غذا به مری برنگردد.
اما در ریفلاکس به علت ضعف این عضلات، اسید معده وارد مری می شود و احساس سوزش سردل و یا احساس ناراحت کننده ای در وسط قفسه سینه به فرد دست می دهد.
اگر به طور مداوم و یا بیشتر اوقات، برگشت اسید معده رخ دهد باعث تخریب پوشش مری و مشکلات جدی تر می گردد. به عنوان مثال برگشت طولانی مدت اسید معده به مری باعث می شود دیواره انتهای مری شبیه بافت معده شود، یعنی بعد از چند سال که مری به طور دایم با اسید معده در تماس باشد، به تدریج تغییراتی در مری ایجاد می شود که دیواره آن را شبیه دیواره معده می سازد. این وضعیت را اصطلاحا مری بارت می گویند. مری بارت ممکن است بعد از چند سال، به سرطان مری تبدیل شود.

 

در زمان های مشخص غذا بخورید :  خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد.

 

 

هرگز بین غذا آب و مایعات نخورید : از آنجایی که مهار ترشح اسید معده در بیماران مبتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری بسیار با اهمیت است توصیه می شود آب و مایعات را نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا میل کنید.

 

 

به میزان کافی آب بخورید : قصد نداریم تا تمام فواید مصرف آب به میزان کافی را دوره کنیم، مصرف آب به میزان کافی به خصوص حدود ۳۰ دقیقه قبل از غذا باعث هضم بهتر غذا ، کمک به درمان یبوست و در نتیجه بهبود علائم ریفلاکس خواهد شد.

 

 

کاهش مصرف لاکتوز : بسیاری از افراد مشکلات گوارشی به نام عدم تحمل لاکتوز دارند. یعنی اینکه با خوردن مواد غذایی حاوی لاکتوز مانند شیر دچار مشکل می شوند. برای همین توصیه می‌کنیم به جای شیر گاو از شیرهای گیاهی مانند : شیربرنج یا شیرسویا استفاده کنید.  دو نوع شیر مذکور در فروشگاه های بزرگ موادغذایی عرضه می شود.

 

 

محصولات پروبیوتیک : استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها میکروب‌ها را از بین می‌برند و در این میان به باکتری‌های مفید و بی‌ضرر نیز رحم نمی‌کنند. این باکتری‌های مفید یا پروبیوتیک‌ها به روده‌ها کمک می‌کنند تا مواد غذایی، بهتر جذب شود. برای همین لازم است که به فکر احیای این پروبیوتیک‌ها باشید. برای این کار می‌توانید با استفاده از قارچ کفیر اقدام به تهیه ماست و نوشیدنی کفیر کنید که خود یکی از بهترین محصولات پروبیوتیک در جهت کاهش اسید معده و هضم غذا بسیار مفید است.

 

 

خوردن میوه و سالاد قبل از غذا : حتماً شما هم می دانید که میوه و سبزیجات دارای ساعت هضم کمتری در مقابل سایر مواد غذایی می باشند، در خانواده های ایرانی سالاد و میوه را معمولاً پس از غذا می خورند که این عمل باعث ریفلاکس و حتی بوی بد دهان نیز می شود. هر نوع سالاد و میوه ای را با رعایت فاصله زمانی قبل از غذا میل کنید.

 

 

  • ساعات هضم مواد غذایی مختلف
  • آب و آب میوه: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
  • سوپ ساده : ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
    میوه ها و سبزیجات: ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
    لوبیا، غلات و نشاسته ها: ۲ تا ۳ ساعت
    گوشت، مرغ و ماهی : ۳ ساعت یا بیشتر

 

 

روزانه پیاده روی یا ورزش کنید : این که می‌گویند پیاده‌روی به هضم غذا کمک می‌کند افسانه نیست. هر گونه فعالیت بدنی به شرط این که خیلی سنگین نباشد باعث هضم بهتر غذا می‌شود. متخصصان توصیه می‌کنند که هر روز نیم ساعت ورزش کنید. پیاده‌روی، دوچرخه سواری، شنا و غیره بسیار موثر است. اگر مدت طولانی است که ورزش نکرده‌اید ابتدا از پیاده روی ساده روزانه و گاهی هم بیشتر، چند ایستگاه مانده به منزل یا محل کارتان را پیاده بروید.

 

 

آهسته غذا بخورید : توصیه می شود که لفمه های غذا را به تعداد دندانها بجوید، مصرف آهسته تر غذا موجب می شود که از صرف غذا لذت بیشتری ببرید ( تا اینکه صرفا بخواهید هرچه سریع تر غذا را به شکمتان برسانید). کامل جویدن غذا در حقیقت اولین قدم برای پروسه پیچیده هضم غذا می باشد و لذا اگر غذای خود را فقط در حدی می جوید که از مری شما پایین رود، اشتباه می کنید.

 

یک دلیل خوب برای انجام تلاش کافی جهت جویدن غذا این است که بزاقی که در حین جویدن غذا را در بر می گیرد در حقیقت شامل آنزیم های هضم کننده ای است که هضم غذای شما را قبل از بلع آغاز می نماید. آنزیم های آلفا آمیلاز و لیپاز زبانی هضم کربوهیدرات و چربی را از دهان شروع می نمایند و لذا میزان فعالیت هضمی مورد نیازی که معده مسول آن خواهد بود را کاهش می دهد.

 بازگشت اسید معده,درمان رفلاکس,ترش کردن معده,درمان رفلاکس معده,درمان ریفلاکس معده,دلیل رفلاکس معده,علایم رفلاکس,درمان ریفلاکس معده با طب سنتی,رفلاکس معده,رژیمهای غذایی,رفلاکس,

 

از غذاهای چرب و تند پرهیز کنید : اولین دشمن معده غذاهای چرب و تند است. مصرف گوشت قرمز، غذاهای حاوی انواع سس چرب و تند که شامل : سس کچاپ و مایونز می شود، پنیرهای چرب را کاهش دهید. چربی‌ها دیرتر از مواد کربوهیدرات‌دار و قندی از معده تخلیه می‌شوند و  به همین دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می‌کنند.

 

اجتناب از استرس هنگام غذاخوردن : در این میان استرس و اضطراب در تشدید ریفلاکس و آسیب‌های احتمالی آن نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند. گفتنی است که در حالت استرس عمل هضم غذا نه تنها به خوبی صورت نمی‌گیرد بلکه التهاب روده، زخم معده و سوزش سردل نیز در این حالت بیشتر بروز می‌کند، بالعکس غذا خوردن در آرامش و رعایت تغذیه اصولی باعث تندرستی و طول عمر افراد شده و علاوه بر آن سلامتی روح و روان را نیز تضمین می‌کند

 

و طبعاً اینگونه افراد به ندرت دچار ریفلاکس معده خواهند شد.گفتنی است در کنار حفظ آرامش هنگام غذا خوردن، رعایت رژیم غذایی و تغذیه سالم، موجب خواهد شد تا از مبتلا شدن به ریفلاکس معده که یکی از بیماری‌های گوارشی بوده و متاسفانه در سال‌های اخیر شیوع آن رو به افزایش است، مصون بمانید.

 

 

درمان یبوست : یبوست یکی از شایعترین مسائلی است که باعث ایجاد و حتی ریفلاکس نه تنها در خواب حتی در طول روز و حتی هنگام صحبت کردن شود، در صورتی که به ازای هر وعده غذا یک بار دفع ندارید این به معنی یبوست است که باید سعی در درمان آن داشته باشید.

 

 

رعایت فاصله غذا خوردن و خواب : خوردن غذا کمی قبل از خواب باعث وجود آمدن اختلالات خواب می شود و از طرفی این موضوع باعث ریفلاکس نیز خواهد شد، بهتر است بین صرف غذا و خواب حدود ۳ ساعت فاصله زمانی وجود داشته باشد تا دستگاه گوارش عملیات هضم و جذب را به خوبی انجام داده و معده قبل از خواب خالی باشد.

 

 

قبل از اینکه به رختخواب بروید اجابت مزاج داشته باشید: این اصل یکی از اصول مهم پیشگیری از بسیاری از بیماری هاست . و انسان را در مقابل بیماری ها واکسینه می کند . این اصل یکی از سه اصل پیشگیری از بیماری های اعصاب است که حضرت علی ( ع ) به فرزندان خویش فرمودند : که با به کار بستن آنها از طبیب بی نیاز خواهند شد.

بازگشت اسید معده,درمان رفلاکس,ترش کردن معده,درمان رفلاکس معده,درمان ریفلاکس معده,دلیل رفلاکس معده,علایم رفلاکس,درمان ریفلاکس معده با طب سنتی,رفلاکس معده,رژیمهای غذایی,رفلاکس,

از موارد ایجاد و تشدید کننده ریفلاکس می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

 

 

  • سریع غذا خوردن و کامل نجویدن غذا یا غذا خوردن با استرس و نگرانی
  • حاملگی
  • چاقی، تاخیر در تخلیه معده و پرخوری
  • مصرف غذاهای دیر هضم ،چرب و پر ادویه
  • مصرف غذاهای ساندویچی به همراه سس های فلفلی
  • مصرف میوه و مرکبات بلافاصله پس از غذا
  • خوردن چای پر رنگ
  • مصرف نان های فاقد سبوس مانند : نان باگت ، سفید و نان بربری
  • و مصرف نانهای که خمیر آنها به خوبی نمی پزد مثل نان باگت، نان سفید و نان بربری
  • مصرف دخانیات به ویژه سیگار و قلیان
  • مصرف نوشیدنی های الکلی
  • مصرف انواع نوشیدنی میان غذاو بلافاصله بعد از غذا
  • مصرف بیش از حد نوشیدنی های قندی ، نوشابه‌های گاز‌دار، قهوه، چای، و نوشابه‌های کافئین‌دار
  • مصرف مواد غذایی و به خصوص فرآورده های گوشتی حاوی مواد نگهدارنده
  • مصرف انواع کنسرو
  • عدم وجود آرامش و خواب راحت
  • تحمل استرس و فشارهای روانی به مدت طولانی
  • مصرف انواع سس های چرب و پرنمک(به خصوص سس کچاپ)

 

گردآوری:

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

ساده ترین روشها برای تقویت معده تقویت معده

کاهش قدرت و کارکرد مغز با این عوامل تقویت مغز

روزه داران با این نوشیدنی های سنتی تشنگی خود را برطرف کنند. ماه رمضان

عواملی که در سرطان معده موثرند. معده

در ماه رمضان تشنگی خود را با گیاه خرفه برطرف کنید ! گیاه خرفه

ورزش و تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان ورزش سنگین و طولانی مدت

عواملی که ابتلا به عفونت های قارچی در زنان را تشدید می کند. عقونت های قارچی

همه چیز در مورد روزه گرفتن بیماران مبتلا به ام اس . میوه جات و سبزیجات

آموزش مراقبت از پوست در ماه رمضان پوست

توصیه های خواندنی درمورد دکلره کردن مو دکلره کردن