عواملی که در سرطان معده موثرند. معده

درمان هلیکوباکتر,استفراغ های مداوم,کشیدن سیگار,میوه و سبزی,کاهش وزن,ژنتیکی و محیطی,گروه خونی A,مدفوع سیاه رنگ,نیترات,خونریزی معده,هلیکوباکترپیلوری,کم خونی,سلول های سرطانی,دخانیات و الکل,سیری زود رس,آندوسکوپی,کم کردن نمک,غذاهای سوخته,معده,عواملی که در سرطان معده موثرند. ,عواملی که در سرطان معده موثرند.,سرطان معده,غذاهای فست فود

عواملی که در سرطان معده موثرند. معده

دکتر خلیلیان فوق تخصص گوارش و کبد گفت: شایع‌ترین سرطان گوارش در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود. وی عنوان کرد: تاکنون علت مشخص شده و خاصی برای سرطان معده مشخص نشده، اما برخی عوامل در ایجاد آن موثرند.این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه فاکتورهای ایجاد سرطان، ژنتیکی و محیطی است، تصریح کرد: شرایطی را که خود فرد زمینه‌ساز سرطان می‌شود را شرایط محیطی می‌گویند؛ به عنوان مثال کشیدن سیگار یک فاکتور محیطی ایجاد سرطان به شمار می‌آید. وی با بیان اینکه یکی از فاکتورهای مهم ایجاد سرطان معده ابتلا به هلیکوباکترپیلوری است، افزود: البته این باکتری هم انواع گوناگونی دارد که در صورت عدم درمان اگر منجر به زخم معده شود، ممکن است شخص را دچار سرطان معده کند.

سرطان معده بیماری است که در آن سلول های سرطانی در معده افزایش پیدا می کنند و باعث ایجاد توده یا زخم در معده می شوند. منشأ این سلول های سرطانی معمولاً سلول های مخاط معده می باشد. سرطان معده اغلب در کشورهای جهان سوم شایع تر از کشورهای اروپایی و آمریکایی می باشد و در بعضی از کشورهای خط ساحلی دریای خزر و نواحی از چین و آسیای شرقی نیز شیوع بالایی دارد.

سرطان معده خاموش و بی‌علامت است.

سرطان معده aligncenter wp-image-53106" title="درمان هلیکوباکتر,استفراغ های مداوم,کشیدن سیگار,میوه و سبزی,کاهش وزن,ژنتیکی و محیطی,گروه خونی A,مدفوع سیاه رنگ,نیترات,خونریزی معده,هلیکوباکترپیلوری," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/he452.jpg" alt="درمان هلیکوباکتر,استفراغ های مداوم,کشیدن سیگار,میوه و سبزی,کاهش وزن,ژنتیکی و محیطی,گروه خونی A,مدفوع سیاه رنگ,نیترات,خونریزی معده,هلیکوباکترپیلوری," width="312" height="267">

علل ابتلا به سرطان معده
استفاده از آب و غذای سالم و عدم مصرف غذاهای فست‌فود و درمان هلیکوباکتر می‌تواند از ایجاد سرطان معده جلوگیری کند.

دکتر خلیلیان فوق تخصص گوارش و کبد گفت: شایع‌ترین سرطان گوارش در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود. وی عنوان کرد: تاکنون علت مشخص شده و خاصی برای سرطان معده مشخص نشده، اما برخی عوامل در ایجاد آن موثرند.
این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه فاکتورهای ایجاد سرطان، ژنتیکی و محیطی است، تصریح کرد: شرایطی را که خود فرد زمینه‌ساز سرطان می‌شود را شرایط محیطی می‌گویند؛ به عنوان مثال کشیدن سیگار یک فاکتور محیطی ایجاد سرطان به شمار می‌آید. وی با بیان اینکه یکی از فاکتورهای مهم ایجاد سرطان معده ابتلا به هلیکوباکترپیلوری است، افزود: البته این باکتری هم انواع گوناگونی دارد که در صورت عدم درمان اگر منجر به زخم معده شود، ممکن است شخص را دچار سرطان معده کند.

نیترات موجود در غذاها و ترشیجات مانده و مصرف آن‌ها موجب ایجاد سرطان معده می‌شود. همچنین مصرف غذاهای فست‌فود یا غذاهای سوخته مستعد کننده سرطان معده است. بر اساس آمار، سرطان معده در افراد گروه خونی A بیشتر دیده می‌شود که هنوز علت قانع‌کننده‌ای برای آن پیدا نشده است.

سرطان معده aligncenter wp-image-53109" title="درمان هلیکوباکتر,استفراغ های مداوم,کشیدن سیگار,میوه و سبزی,کاهش وزن,ژنتیکی و محیطی,گروه خونی A,مدفوع سیاه رنگ,نیترات,خونریزی معده,هلیکوباکترپیلوری," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1386.jpg" alt="درمان هلیکوباکتر,استفراغ های مداوم,کشیدن سیگار,میوه و سبزی,کاهش وزن,ژنتیکی و محیطی,گروه خونی A,مدفوع سیاه رنگ,نیترات,خونریزی معده,هلیکوباکترپیلوری," width="372" height="241" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1386-150x97.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1386.jpg 350w" sizes="(max-width: 372px) 100vw, 372px">

یکی از فاکتورهای مهم ایجاد سرطان معده ابتلا به هلیکوباکترپیلوری است.

تاکنون یک عامل مستقل شناخته شده برای ایجاد سرطان معده شناسایی نشده است. بنابراین فقط می‌توانیم به مردم توصیه کنیم تا از عوامل مستعد کننده ایجاد آن خودداری کنند. در بیشتر موارد بیماران در وضعیتی مراجعه می‌کنند که سرطان معده به مراحل پیشرفته خود رسیده و به اجزای مجاور بویژه کبد دست‌اندازی کرده است.

این فوق تخصص گوارش اظهار کرد: اگر بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود، می‌توان از درمان‌ها نتایج خوبی گرفت و بیمار از طول عمر مناسبی برخوردار باشد. خلیلیان اذعان کرد: با اینکه سرطان معده بدون علامت است، اما در برخی موارد با علائمی نظیر درد خیف یا احساس پری معده، سیری زودرس، کاهش وزن، خونریزی معده، استفراغ‌های مداوم، کم‌خونی و مدفوع سیاه رنگ خود را نشان می‌دهد .
وی تاکید کرد: برخی افراد اشتباها گمان می‌کنند چکاپ می‌تواند سرطان معده را تشخیص دهد، اما باید گفت که تنها آندوسکوپی است که می‌تواند تشخیص‌دهنده این نوع سرطان باشد.

پیروی از یک رژیم غذایی سالم، تامین ویتامین‌های ضروری بدن، مصرف روزانه میوه و سبزی، پرهیز از خوردن غذاهای آماده و کم کردن نمک مصرفی، مصرف نکردن دخانیات و الکل، داشتن تحرک و انجام چکاپ‌های دوره‌ای تا حد زیادی مانع از بروز سرطان معده می‌شود، اما ایمنی ۱۰۰ درصدی وجود ندارد.

منبع : بیتوته

مطالب مرتبط :

علت خونریزی معده چیست؟

را ههای مقابله با عفونت معده

عواملی که در سرطان معده موثرند. , سرطان معده , معده , سلول های سرطانی , غذاهای فست فود , درمان هلیکوباکتر , ژنتیکی و محیطی , کشیدن سیگار , هلیکوباکترپیلوری , نیترات , غذاهای سوخته , گروه خونی A , سیری زود رس , کاهش وزن , خونریزی معده , استفراغ های مداوم , کم خونی , مدفوع سیاه رنگ , آندوسکوپی , میوه و سبزی , کم کردن نمک , دخانیات و الکل
 

مطالب بیشتر از سایت ما

در ماه رمضان تشنگی خود را با گیاه خرفه برطرف کنید ! گیاه خرفه

ورزش و تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان ورزش سنگین و طولانی مدت

عواملی که ابتلا به عفونت های قارچی در زنان را تشدید می کند. عقونت های قارچی

همه چیز در مورد روزه گرفتن بیماران مبتلا به ام اس . میوه جات و سبزیجات

آموزش مراقبت از پوست در ماه رمضان پوست

توصیه های خواندنی درمورد دکلره کردن مو دکلره کردن

آشنایی کامل با خواص روغن دانه انار خواص انار

آیا می دانید چه وقت باید میوه خورد ؟ زخم روده

غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟ کلسترول خون

از علت تا درمان خانگی بوی بد واژن واژن