غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟ کلسترول خون

کاهش فشارخون,غذاهای تند,تغذیه,خواص فلفل,پیشگیری از سرطان,کاهش وزن,غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟ ,کلسترول خون,سلول‌های سرطانی,فواید غذای تند,خواص فلفل‌های تند,رگ‌های خونی,سلامت قلب

غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟ کلسترول خون

اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که به غذاهای تند و فلفل علاقه دارند، بهتر است در ادامه برای آشنایی با خواص و مضرات فلفل با ما همراه باشید. تحقیقات اخیر نشان می‌‌دهند مصرف فلفل و غذاهای تند برای سلامت بدن خاصیت بسیاری دارد. بله درست شنیدید! فلفل می‌‌تواند برای سلامتی شما مفید باشد! از جمله خواص متعدد فلفل می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
  کاهش فشارخون,غذاهای تند,تغذیه,خواص فلفل,پیشگیری از سرطان,کاهش وزن,غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟  ,کلسترول خون,سلول‌های سرطانی,فواید غذای تند,خواص فلفل‌های تند,

غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟

 

اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که به غذاهای تند و فلفل علاقه دارند، بهتر است در ادامه برای آشنایی با خواص و مضرات فلفل با ما همراه باشید. تحقیقات اخیر نشان می‌‌دهند مصرف فلفل و غذاهای تند برای سلامت بدن خاصیت بسیاری دارد. بله درست شنیدید! فلفل می‌‌تواند برای سلامتی شما مفید باشد! از جمله خواص متعدد فلفل می‌‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

۱- سلامت بهتر قلب: فلفل‌های تند از آن جا که اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن کاهش می‌دهند می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند.
کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری‌های قلبی است، مبارزه می‌کند.

 

۲- کاهش فشارخون: نتایج بررسی ها نشان می دهد، در فلفل، ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون می‌شود. همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل، موجب آرامش رگ‌های خونی نیز می‌شود.

 

۳- کاهش وزن فلفل قرمز: مصرف زیاد فلفل می‌تواند منجر به کاهش چربی‌ها و در نتیجه کاهش وزن شود. تحقیقات می‌گوید،‌ فلفل‌ها دارای ماده‌ای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیت گرمازایی بوده و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت، بدن را وادار به سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌کند.

 

۴- پیشگیری از سرطان: طی یک بررسی صورت گرفته، مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفل‌های تند، قابلیت کشتن برخی از سلول‌های سرطانی را دارند.
علاوه بر آن، فلفل‌های تند، سرماخوردگی‌های معمولی را بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری می‌کنند.

 

۵- آرامش اعصاب: گفته می‌شود غذاهای تند، تولید سرتونین (هورمون‌های احساس خوبی) را افزایش می‌دهند و به این ترتیب عصبانیت و افسردگی را از بدن دور می‌کنند.

 
 
فوایـد

* بازکننده سینوس

کاپسایسین سبب باز شدن عروق بینی و سینوس‌ها می‌گردد و جریان خون را در سینوس افزایش داده و سبب رفع التهاب آن می‌گردد.

 

* بهبود برونشیت

غذای تند تعریق را زیاد کرده و سبب سرفه و خروج موکوس بد از طریق سرفه می‌گردد، دمای بالای غذاهای دارای ادویه تند باعث باز شدن لوله‌های برونش گردیده و سبب بهبود سرماخوردگی می‌گردد.

 

 

* تقویت حافظه

تحقیقات اخیر در استرالیا نشان داده است افرادی که در هفته حداقل یک‌بار غذای ادویه‌دار و تند مخصوصاً دانه خردل استفاده می‌کنند از تحلیل سلول‌های مغزی جلوگیری کرده و سیستم اعصاب قوی‌تری دارا هستند و در میانسالی از ابتلا به آلزایمر در امان هستند (یکی از دلایل آن وجود ویتامین‌های گروه B مخصوصاً ویتامین B1 می‌باشد).

 

* افزایش متابولیسم و لاغری

تمامی ادویه‌جات تند اعم از کاری و فلفل قرمز سبب تحریک تیروئید و افزایش ضربان قلب شده و متابولیسم را بالا برده و سبب چربی‌سوزی و کاهش وزن می‌گردند.

 

* رفع التهاب

کاپسایسین در انواع فلفل با دارا بودن خاصیت ضدالتهابی سبب کاهش درد، مخصوصاً درد عضلات و مفاصل می‌گردد.

 

* باز شدن عروق

ادویه‌جات تند، سیر و پیاز سبب افزایش نیترات خون و باز شدن عروق می‌گردد، فشارخون را کاهش داده و رسوبات داخل عروق را از بین می‌برد و برای قلب و عروق بسیار مفید می‌باشد.

 

* ضدسرطان

غذاهای تند دارای آنتی‌اکسیدان هستند و با رادیکال‌های آزاد که سبب بروز سرطان می‌گردند مبارزه کرده و از پخش شدن سرطان جلوگیری می‌کنند. در تحقیقات اخیر ثابت شده است غذاهای تند رشد انواع تومور را کاهش می‌دهد.

غذاهای تند برای خواب آرام مناسب نمی‌باشد. مصرف این غذاها قبل از خواب

سبب افزایش دمای بدن و حتی تعریق در افراد می‌گردد و می‌تواند سیکل خواب

را در افراد به هم بزند

 کاهش فشارخون,غذاهای تند,تغذیه,خواص فلفل,پیشگیری از سرطان,کاهش وزن,غذای تند چه فواید و عوارضی دارد؟  ,کلسترول خون,سلول‌های سرطانی,فواید غذای تند,خواص فلفل‌های تند,

خطــرات

* بوی بد دهان

اغلب ادویه‌جات تند و یا سیر و پیاز دارای بوی تند و زننده هستند و می‌بایست بعد از مصرف آن‌ها دهان شسته شود.

 

 * از بین بردن حس چشایی

ثابت شده است مصرف ادویه‌جات بسیار تند بیشتر از هفته‌ای ۳-۲ بار پرزهای چشایی را از بین برده و به مرور زمان مزه غذاها درست حس نمی‌شود.

 

* ایجاد مشکلات ادراری

مواد تند بعد از تصفیه وارد مثانه و کلیه می‌شود و به مقدار زیاد به بافت می‌تواند لطمه بزند.

 

* برای افراد حامله و شیرده خطرناک می‌باشد

مواد تند وارد مایع آمنیوتیک رحم و شیر مادر شده و سبب ایجاد تحریک عصبی در جنین و نوزاد می‌گردد.

 

* مشکلات اولسریک (معده)

غذاها و ادویه‌جات تند می‌توانند سبب تحریک بافت معده و التهاب آن گردند و دیواره معده را تخریب کرده و اسید معده را افزایش داده و سبب ایجاد زخم در طولانی مدت شوند.

 

 

* اثر بر روی زبان

ادویه‌جات تند مخصوصاً جالوپینو و توباسکو می‌توانند آلرژی بر روی زبان ایجاد کنند و سبب کهیر بر روی زبان شوند و فرد تا یک ماه هیچ طعمی را حس نمی‌کند.

 

* بی‌خوابی

غذاهای تند برای خواب آرام مناسب نمی‌باشد. مصرف این غذاها قبل از خواب سبب افزایش دمای بدن و حتی تعریق در افراد می‌گردد و می‌تواند سیکل خواب را در افراد به هم بزند.

 

* رفلاکس معده

غذاها و ادویه‌جات تند با افزایش اسید معده می‌توانند سبب نفخ و ترش کردن در افراد شوند.

 

نکته

به طور کلی مصرف غذاهای تند و ادویه‌جات به صورت متعادل با مقدار کم به افرادی که دچار مشکلات گوارشی نیستند توصیه می‌گردد.

 

 

گردآوری:

 

 

مطالب بیشتر از سایت ما

از علت تا درمان خانگی بوی بد واژن واژن

آموزش و فواید استفاده از کرم ضد آفتاب مدت حفاظت کرم ضدآفتاب

علایم و عوامل افزایش تومور مغزی چیست ؟ اشتهای کم

اثرات مخرب لاک زدن بر مشکلات باروری و بروز سرطان بروز سرطان

۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها پوکی استخوان

همه چیز در مورد ریزش مژه ها ریزش

علت لکه بینی قبل از عادت ماهانه چیست ؟ پاپ اسمیر

سنبل هندی چیست ؟ مناطق گرم و استوایی

دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند کاهش حافظه

چگونه در ماه رمضان پوست شفاف و سالمی داشته باشیم ؟ شفاف