۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها پوکی استخوان

دخانیات,فسفر,مواد مغذی,ورزش,کلسیم,خانمها,سیگار,۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها ,کمبود ویتامین D,پوکی استخوان در خانمها,کورتون,8 روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها,کمبود ویتامین C,پوکی استخوان,8 روش پیشگیری از پوکی استخوان,هورمون کورتیزول,سنجش تراکم,پیشگیری از پوکی استخوان,پتاسیم,غربالگری اوستئوپروزیس,شکستگی استخوان,استروئید,رژیم غذایی سالم,افسردگی

۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها پوکی استخوان

 ۵-وزن خود را در حالت سلامت نگه دارید!وزن پایین تر از ۵/۵۷ کیلوگرم یا داشتن توده بدنی زیر ۲۱ عامل خطر ساز برای پوکی استخوان محسوب می‌شود. از دست دادن وزن در دوران یائسگی احتمال کاهش توده استخوان را افزایش می‌دهد. از مصرف غذاهایی که از نظر کالری در حد بسیار پایینی هستند یا از غذاهایی که فاقد همه گروه‌های غذایی است، اجتناب کنید.۶- از داروهای محافظت کننده استخوان استفاده کنید!خانم‌هایی که در سنین پس از یائسگی قرار دارند و در گذشته دارای شکستگی استخوان بوده‌اند یا رتبه تست BMD آن‌ها ۵/۲- یا پایین‌تر از آن است باید از داروهای پیشگیری کننده پوکی استخوان استفاده کنند. خانم‌ها با داشتن رتبه ۲- تا ۵/۲- نیز باید از این داروها بهره گیرند.۷- از افسردگی خود غافل نشوید!محققان به ارتباطی بین افسردگی و پوکی استخوان دست یافتند. به عنوان نمونه تراکم توده استخوانی در خانم‌هایی با تاریخچه افسردگی ماژور کمتر و سطوح هورمون کورتیزول که با از دست دادن استخوان مرتبط است در آن‌ها بیشتر است. اگر شما در حال حاضر از نظر افسردگی تحت معالجه هستید از پزشک خود در خصوص نیاز به انجام تست BMD سئوال کنید.

 پوکی استخوان یکی از مهمترین عوارض کاهش مصرف کلسیم است و در صورت همراهی با عواملی مانند:کمبود ویتامینC، کمبود ویتامین D، درمان با استروئیدها (کورتون)، بی حرکتی و… برشدت آن افزوده می شود. پس بیاییم با رعایت نکات زیر حافظ سلامتی استخوان ها وجلو گیری از پوکی استخوان خود ، در سن میانسالی و پیری باشیم.

پوکی استخوان در زنان بسیار شایع است.

۸ توصیه به خانم ها برای جلوگیری از پوکی استخوان
ما نمی توانیم تمام عواملی که منجر به شکستگی‌های اوستئوپروتیک (مربوط به پوکی استخوان) می‌شوند را کنترل کنیم اما خانم‌ها می‌توانند با به کار بستن توصیه‌هایی به قویتر شدن استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها کمک کنند.پوکی استخوان در زنان بسیار شایع است از هشت توصیه زیر که برگرفته از گزارش مرکز سلامت زنان هاروارد در سال ۲۰۰۸ است، به خاطر بسپارید.

پوکی استخوان در زنان aligncenter wp-image-53600" title="دخانیات,فسفر,مواد مغذی,ورزش,کلسیم,خانمها,سیگار,۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها ,کمبود ویتامین D,پوکی استخوان در خانمها,کورتون," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/22l224tn_2.jpg" alt="دخانیات,فسفر,مواد مغذی,ورزش,کلسیم,خانمها,سیگار,۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها ,کمبود ویتامین D,پوکی استخوان در خانمها,کورتون," width="351" height="256">

۱- از مواد مغذی حیاتی بهره مند شوید!
برای پیشگیری از پوکی استخوان از رژیم غذایی سالم که تامین کننده مواد مغذی چون پتاسیم، منیزیم، فسفر، کلسیم و ویتامین D است، هم استفاده کنید.

۲-سیگار نکشید!
تخریب استخوان در سیگاری‌ها سریع تر انجام پذیرفته و میزان شکستگی و پوکی استخوان در این افراد بالاتر است.

۳- ورزش کنید!
دست کم به مدت ۳۰ دقیقه از فعالیت‌های ورزشی قوی کننده استخوان در اکثر روزها بهره مند شوید. این فعالیت‌ها شامل ورزش‌های تحمل وزن همانند دویدن یا پیاده روی سریع و ورزش‌های استقامتی هستند که از پوکی استخوان جلو گیری می کنند.

۴- شرایط خود را دریابید!
بسیاری از رهنمودها غربالگری اوستئوپروزیس (پوکی استخوان) را از طریق سنجش تراکم ماده معدنی استخوان (BMD) در آغاز سن ۶۵ سالگی توصیه می‌کنند. این تست برای افرادی که دارای سابقه بیماری‌های خاص هستند یا مصرف کننده داروهایی هستند که خطر شکستگی را افزایش می‌دهند، باید در سنین پایین‌تر انجام شود.

برای پیشگیری از پوکی استخوان از رژیم غذایی سالم استفاده کنید.

پوکی استخوان در زنان aligncenter wp-image-53601 size-full" title="دخانیات,فسفر,مواد مغذی,ورزش,کلسیم,خانمها,سیگار,۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها ,کمبود ویتامین D,پوکی استخوان در خانمها,کورتون," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1397.jpg" alt="دخانیات,فسفر,مواد مغذی,ورزش,کلسیم,خانمها,سیگار,۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها ,کمبود ویتامین D,پوکی استخوان در خانمها,کورتون," width="350" height="326" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1397-150x140.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1397-300x279.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/hhh1397.jpg 350w" sizes="(max-width: 350px) 100vw, 350px">

 ۵-وزن خود را در حالت سلامت نگه دارید!
وزن پایین تر از ۵/۵۷ کیلوگرم یا داشتن توده بدنی زیر ۲۱ عامل خطر ساز برای پوکی استخوان محسوب می‌شود. از دست دادن وزن در دوران یائسگی احتمال کاهش توده استخوان را افزایش می‌دهد. از مصرف غذاهایی که از نظر کالری در حد بسیار پایینی هستند یا از غذاهایی که فاقد همه گروه‌های غذایی است، اجتناب کنید.
۶- از داروهای محافظت کننده استخوان استفاده کنید!
خانم‌هایی که در سنین پس از یائسگی قرار دارند و در گذشته دارای شکستگی استخوان بوده‌اند یا رتبه تست BMD آن‌ها ۵/۲- یا پایین‌تر از آن است باید از داروهای پیشگیری کننده پوکی استخوان استفاده کنند. خانم‌ها با داشتن رتبه ۲- تا ۵/۲- نیز باید از این داروها بهره گیرند.
۷- از افسردگی خود غافل نشوید!
محققان به ارتباطی بین افسردگی و پوکی استخوان دست یافتند. به عنوان نمونه تراکم توده استخوانی در خانم‌هایی با تاریخچه افسردگی ماژور کمتر و سطوح هورمون کورتیزول که با از دست دادن استخوان مرتبط است در آن‌ها بیشتر است. اگر شما در حال حاضر از نظر افسردگی تحت معالجه هستید از پزشک خود در خصوص نیاز به انجام تست BMD سئوال کنید.

۸– از زمین خوردن اجتناب کنید!
با احتیاط و به آرامی گام بردارید. از روشنایی راه پله‌ها و مدخل ورودی ساختمان‌ها اطمینان حاصل کنید. به منظور تعادل و جلوگیری از سرخوردن در حمام از دست گیره‌هایی که در وان یا در کنار دوش نصب شده اند، استفاده کنید.

بهترین روش پیشگیری ازپوکی استخوان وعوارض آن، رعایت رژیم غذایی مناسب، فعالیت ورزشی مناسب و دوری ازعوامل کمک کننده در افزایش پوکی استخوان ، مانند استعمال دخانیات (به ویژه تمام موارد ذکر شده تا قبل از سن ۳۵ سالگی) و ارزیابی های لازم برای تعیین میزان تراکم استخوانی است.

منبع : بیتوته

مطالب مرتبط :

راه های شناخت تنبل شدن تخمدان

مشکلات استفاده از دستمال کاغذی برای خانم ها !

۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان در خانمها , پوکی استخوان , خانمها , پوکی استخوان در خانمها , پیشگیری از پوکی استخوان , ۸ روش پیشگیری از پوکی استخوان , کلسیم , کمبود ویتامین C , کمبود ویتامین D , استروئید , کورتون , مواد مغذی , پتاسیم , فسفر , کلسیم , سیگار , ورزش , غربالگری اوستئوپروزیس , سنجش تراکم , رژیم غذایی سالم , شکستگی استخوان , افسردگی , هورمون کورتیزول , دخانیات

مطالب بیشتر از سایت ما

همه چیز در مورد ریزش مژه ها ریزش

علت لکه بینی قبل از عادت ماهانه چیست ؟ پاپ اسمیر

سنبل هندی چیست ؟ مناطق گرم و استوایی

دو ادویه که از کاهش حافظه پیشگیری می کند کاهش حافظه

چگونه در ماه رمضان پوست شفاف و سالمی داشته باشیم ؟ شفاف

بهترین نوشیدنی ماه رمضان چیست ؟ نوشیدنی

پوستهای برنزه در تابستان ! ویتامین d

۱۰علت گرسنگی افراد نجویدن غذا

قارچ خوراکی و دانستنی هایی در مورد آن ویتامین d

دلیل جوش جوشی نبود زلیخا تخم‌مرغ