پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی سرطان

آب,پیامبر اکرم,پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی ,کنسرو,دکتر سید سعید اسماعیلی,بدن,سوسیس,غذا,طحال,ایرانی,سلامت,درد,پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی,خرچنگ,زنان,گوشت,غده,سرطان,خرما,ژنتیکی,مواد غذایی,آشامیدن,جسمی,کالباس,خانم ها,معده,ورم سفت,طب اسلامی,سینه,ترشی,ورم صلب,عرق کاسنی,طب سنتی,ریه,آقایان,بافت,طب مدرن,درمان,سنتی,قارچ,پزشک,کبد,عدس,بادمجان,زبان عربی,کلم,گاو,سیگار,مردان,نوشابه,سودا

پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی سرطان

این محقق طب اسلامی، ایرانی معتقد است که علت ایجاد سرطان، افزایش سودا در بدن است یعنی عواملی که باعث افزایش سودا در بدن شود، زمینه ابتلا به سرطان را فراهم می کند. به عنوان مثال مصرف غذاهایی که باعث افزایش غلظت خون شود، مانند غذاهای تهیه شده از گوشت گاو، غذاهای مانده، کنسرو شده، فریز شده تولید سودا را افزایش می دهد. هم چنین غذاهای سالم و مقوی مانند عدس، بادمجان، کلم، قارچ و ترشی و مصرف زیاد خرما و گوشت شتر نیز ممکن است زمینه ساز افزایش سودا [البته در موارد خاص] باشد. وی با اشاره به این که این موضوع به معنای مصرف نکردن خوراکی های یاد شده نیست، می افزاید: می توان به مردم توصیه کرد که از غذاهای کنسروی، مانده و… استفاده نکنند اما نمی توان آن ها را از مصرف غذاهای سالم و مفید یاد شده منع کرد. با این حال افرادی که زمینه افزایش سودا دارند و به تشخیص پزشک غلظت سودا در بدن آن ها افزایش یافته است، بهتر است از این مواد غذایی کمتر مصرف کنند.

در طب اسلامی، سنتی اگر چه درمان قطعی و آسانی برای آن نیامده اما توصیه هایی شده است که می توان از آن بهره برد.

آب,پیامبر اکرم,پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی  ,کنسرو,دکتر سید سعید اسماعیلی,بدن,سوسیس,غذا,طحال,ایرانی,سلامت,

 

بر خلاف طب مدرن که علت سرطان را متفاوت می داند، در طب اسلامی، سنتی علت بروز تمام سرطان ها افزایش یک ماده عنوان شده است: «سودا» ، وقتی سودا در بدن افزایش یابد، بنا به شرایط جسمی فرد باعث ایجاد سرطان در اعضای مختلف بدن می شود. یعنی به عقیده متخصصان این طب انواع سرطان ها به دلیل افزایش سودا در بدن به وجود می آید.

از دیدگاه طب سنتی سرطان «ورم سفت» یا «ورم صلب» محسوب می شود که معمولاً بعضی از این ورم ها وقتی پیشرفت کند، ممکن است سرطانی شود. دکتر سید سعید اسماعیلی محقق طب اسلامی و ایرانی با اشاره به این که «سرطان» واژه ای است که از طب سنتی وارد طب جدید شده است، می افزاید: این غده به دلیل دست اندازی به بافت های اطراف و شباهت آن به دست و پای حیوانی به نام خرچنگ به «سرطان» معروف است (در زبان عربی یکی از معانی سرطان، خرچنگ است) که در زبان لاتین به آن «Cancer» می گویند.

این محقق طب اسلامی، ایرانی معتقد است که علت ایجاد سرطان، افزایش سودا در بدن است یعنی عواملی که باعث افزایش سودا در بدن شود، زمینه ابتلا به سرطان را فراهم می کند. به عنوان مثال مصرف غذاهایی که باعث افزایش غلظت خون شود، مانند غذاهای تهیه شده از گوشت گاو، غذاهای مانده، کنسرو شده، فریز شده تولید سودا را افزایش می دهد. هم چنین غذاهای سالم و مقوی مانند عدس، بادمجان، کلم، قارچ و ترشی و مصرف زیاد خرما و گوشت شتر نیز ممکن است زمینه ساز افزایش سودا [البته در موارد خاص] باشد. وی با اشاره به این که این موضوع به معنای مصرف نکردن خوراکی های یاد شده نیست، می افزاید: می توان به مردم توصیه کرد که از غذاهای کنسروی، مانده و… استفاده نکنند اما نمی توان آن ها را از مصرف غذاهای سالم و مفید یاد شده منع کرد. با این حال افرادی که زمینه افزایش سودا دارند و به تشخیص پزشک غلظت سودا در بدن آن ها افزایش یافته است، بهتر است از این مواد غذایی کمتر مصرف کنند.

افزایش سودا به دلیل افزایش حرارت کبد و ضعف عملکرد طحال

دکتر اسماعیلی افزایش حرارت کبد و ضعف عملکرد طحال را دلیل افزایش سودا در بدن می داند و با ذکر مثالی به توضیح آن می پردازد: حرارت بالای کبد در برخی موارد سبب افزایش سودا در بدن می شود. برای درک بیشتر این موضوع می توان این مثال را زد که وقتی حرارت زیر ظرف غذا زیاد باشد، مواد غذایی می سوزد و سوخته آن در ظرف باقی می ماند؛ در کبد نیز چنین اتفاقی می افتد یعنی وقتی حرارت کبد بالا باشد، مواد غذایی می سوزد که به سوخته آن «سودا» می گویند و این امر باعث ایجاد سرطان می شود. هم چنین ضعف عملکرد طحال که محل ذخیره سوداست در افزایش آن موثر است.

توصیه های طب اسلامی برای پیشگیری از سرطان

به این افراد توصیه می کنیم که از غذاهای ذکر شده کمتر استفاده کنند و عملکرد کبد را با طبیب آشنا به طب اسلامی اصلاح کنند؛ یعنی اگر حرارت کبد بالاست با خوردن عرق کاسنی حرارت آن را کم کنند و اگر کبد سرد است باز هم با مصرف داروی مناسب عملکرد آن را اصلاح کنند.

خوب جویدن غذا و پرهیز از آشامیدن آب بین غذا

افراد باید به این نکته توجه کنند که غذا باید خوب جویده شود تا هضم آن آسان تر شود زیرا اگر غذا خوب هضم نشود، مشکلات کبد بیشتر می شود. متاسفانه امروزه شاهد هستیم که مردم غذا را به خوبی نمی جوند و هم چنین از آب یا نوشیدنی بین غذا استفاده می کنند که این دو مورد سبب افزایش مشکلات می شود بنابراین توصیه ما این است که این عادت های غذایی نادرست و شایع کنار گذاشته شود.توصیه اکید طب سنتی کاهش مصرف غذاهای صنعتی، نوشابه های گازدار و غذاهای حاوی مواد نگه دارنده مانند سوسیس، کالباس، غذاهای کنسروی و انواع غذاهایی است که برای ماندگاری بیشتر مواد نگه دارنده دارد.

تولید مواد غذایی طبیعی و بدون مواد نگه دارنده

همچنین دست اندرکاران تولید مواد غذایی بهتر است که در فرآیند تولید مواد غذایی، تجهیزات لازم را فراهم کنند تا مردم به جای استفاده از مواد صنعتی و دارای مواد نگه دارنده، از مواد طبیعی استفاده کنند. در بخش کشاورزی باید دستکاری ژنتیکی و اصلاح بذر و… کمتر انجام شود. این تغییرات اگر چه باعث افزایش محصول می شود اما کیفیت آن را تغییر می دهد و چه بسا باعث افزایش بیماری هایی می شود که با وجود تحقیقات بسیار، علتی برای آن نمی یابیم.

فرمایش پیامبر اکرم(ص)، اصل اساسی در پیش گیری

اگر به این فرمایش پیامبراکرم(ص) که«معده خانه بیماری هاست و پرهیز درمان دردها» بیندیشیم، درمی یابیم که برای پیش گیری از بیشتر بیماری ها باید به نوع خوراک توجه کرد.

توصیه به افراد مبتلا به سرطان

به عقیده دکتر اسماعیلی اگر چه در طب سنتی درمان راحتی برای سرطان وجود ندارد اما توصیه کلی این است که بیماران درمان معمول خود را داشته باشند و در کنار آن با مشورت پزشک از بعضی داروهای گیاهی استفاده کنند و از مواد سودازا بهره بگیرند. به عنوان مثال همان طور که گفته شد عرق کاسنی به کاهش حرارت کبد کمک می کند و گزینه مناسبی برای بیماران است که با مشورت متخصص طب اسلامی و سنتی می توانند از آن استفاده کنند.اما این بیماران نباید به هیچ عنوان درمان معمول را کنار بگذارند و تنها از داروهای گیاهی مصرف کنند. این اقدام بسیار خطرناک است و به سلامت آنان آسیب می رساند.

شیوع سرطان ها

دکتر اسماعیلی با اشاره به این که بروز برخی سرطان ها در خانم ها و بعضی در آقایان بیشتر است، می افزاید: به عنوان مثال سرطان ریه در مردان و سرطان سینه در زنان شایع تر است.هر عضو از بدن ممکن است به دلیل ضعفی که پیدا کرده، مواد زائد را در خود جمع کند. به عنوان مثال در فرد سیگاری به دلیل ضعف عملکرد ریه ها، مواد سوداوی در ریه جمع و به سرطان مبتلا می شود.

را ههای مقابله با عفونت معده

رفع خستگی ناشی از سرطان با جینسینگ

عفونت ادراری را با این میوه ها درمان کنید.

پیشگیری‌ از سرطان در طب اسلامی,سرطان,طب اسلامی,سنتی,درمان,طب مدرن,سودا,جسمی,بدن,ورم سفت,ورم صلب,دکتر سید سعید اسماعیلی,طب سنتی,غده,بافت,خرچنگ,زبان عربی,ایرانی,غذا,گوشت,گاو,کنسرو,عدس,بادمجان,کلم,قارچ,ترشی,خرما,پزشک,مواد غذایی,کبد,طحال,عرق کاسنی,آشامیدن,آب,نوشابه,سوسیس,کالباس,ژنتیکی,پیامبر اکرم,معده,درد,سلامت,خانم ها,آقایان,مردان,سینه,زنان,سیگار,ریه,

 

مطالب بیشتر از سایت ما

روش های مقابله با علائم یائسگی در زنان ریزش مو

خواص درمانی بی نظیر چای بابونه کاهش وزن

دانستنیهایی در مورد خوردن نوبرانه نوبرانه

در دوران قاعدگی به این نکات توجه کنید دوران قاعدگی

عفونت ادراری را با این میوه ها درمان کنید. ویتامین c

با این گیاه شوره سر را درمان کنید گیاه

اگر میخواهید ابروهای پهن و پرپشت داشته باشید بخوانید ویتامین a

نخودفرنگی و این همه خاصیت! ویتامین k

آیا مواد غذایی ارگانیک بهتر هستند؟ مواد غذایی ارگانیک

را ههای مقابله با عفونت معده معده