کلسترول یک نوع چربی است که می تواند در رگ های خونی شما رسوب کرده و باعث انسداد آنها گردد. اگر این انسداد در عروق ظریف خونرسان قلب رخ دهد، باعث ایجاد بیماری ایسکمی قلبی و در نهایت سکته قلبی می گردد.
کلسترول در ۷۰ درصد موارد درون خود بدن تولید میشود و تنها ۳۰ درصد آن تحت تأثیر رژیم غذایی قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: غذاهایی که حاوی چربیهای بالا به خصوص چربیهای اشباع باشند کلسترول را افزایش میدهند از طرف دیگر اگر ما از چربیهای خوب مانند چربیهای غیر اشباع و امگا ۳ استفاده کنیم احتمال اینکه کلسترولمان بالا برود کمتر است.
این متخصص تغذیه در پایان اذعان داشت: اگر بخواهیم کلسترول خون بالا نرود باید چربیهای اشباع، روغنهای جامد، کره، خامه، سرشیر، مارگارین را از برنامه خود حذف کنیم.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه عنوان کرد: کلسترول کلا ۷۰ درصد درون خود بدن تولید میشود و به اصطلاح درون زاد است و ۳۰ درصد آن تحت تأثیر رژیم غذایی قرار میگیرد بنابراین ما با استفاده از رژیم غذایی میتوانیم یک سوم از کلسترول را تحت تأثیر قرار دهیم.
مطالب مرتبط :
مواد خوراکی گیاهی برای پایین آوردن قند خون
بهترین و بدترین نوشیدنی ها برای کاهش وزن
غذاهایی که کلسترول خون را افزایش می دهد ، کلسترول خون ، چربی ، عروق ، بیماری ایسکمی ، سکته قلبی ، رژیم غذایی ، امگا ۳ ، روغن جامد ، کره ، خامه ، سرشیر ، مارگارین