برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید. خوراکی ها

سیب,میوه و سبزی,گشنیز,فیبر,قلب,نعناع,تقویت قلب,کالری,کلسترول,خوراکی ها,کاروتنوئیدها,گلابی,برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید. ,برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید.,مواد مغذی,ریحان

برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید. خوراکی ها

غلامرضا کرد افشاری با بیان این مطلب ، گفت: از منظر طب سنتی، قلب یکی از مهمترین اعضای بدن محسوب می‌شود که حتی در این طب، از آن به عنوان یکی از اعضای رئیس در بدن یاد شده است. عملکرد قلب، رساندن زندگی به تمام اعضای بدن است، بنابراین سلامت و تقویت آن، با سلامت اعضای دیگر بدن ارتباط دارد. وی ادامه داد: در این میان برخی از خوراکی‌ها برای تقویت قلب مؤثر هستند، در میان میوه‌ها سیب و گلابی رسیده و شیرین، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ، تمبرهندی و آناناس میوه‌هایی هستند که علاوه بر داشتن ویتامین و مواد مغذی، تقویت‌کننده قلب بوده و از تجمع مواد زائد و نامناسب در قلب و عروق جلوگیری می‌کنند.

انواع میوه ها و سبزی ها از نظر مواد مغذی متفاوت می باشند، برخی از میوه ها و سبزی ها منابع عالی کاروتنوئیدها (پیش ساز ویتامین A)، برخی منابع غنی ویتامین C، فولات یا پتاسیم می باشند. سبزیجات برگدار سبز تیره، میوه های رنگی و حبوبات از نظر بسیاری مواد مغذی غنی می باشند اغلب میوه ها و سبزی ها به طور طبیعی چربی ندارند و نیز کالری کمی دارند. بیشتر آنها فیبر بالایی دارند و سریع آماده می شوند. بجای مصرف آبمیوه خود میوه را مصرف نمایید.

سیب,میوه و سبزی,گشنیز,فیبر,قلب,نعناع,تقویت قلب,کالری,کلسترول,خوراکی ها,کاروتنوئیدها,

یک متخصص طب سنتی، برخی از انواع میوه‌ها و سبزی‌های مؤثر که تقویت‌کننده قلب و از گرفتگی عروق قلب جلوگیری می‌کنند را مطرح کرد.

غلامرضا کرد افشاری با بیان این مطلب ، گفت: از منظر طب سنتی، قلب یکی از مهمترین اعضای بدن محسوب می‌شود که حتی در این طب، از آن به عنوان یکی از اعضای رئیس در بدن یاد شده است. عملکرد قلب، رساندن زندگی به تمام اعضای بدن است، بنابراین سلامت و تقویت آن، با سلامت اعضای دیگر بدن ارتباط دارد.
وی ادامه داد: در این میان برخی از خوراکی‌ها برای تقویت قلب مؤثر هستند، در میان میوه‌ها سیب و گلابی رسیده و شیرین، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ، تمبرهندی و آناناس میوه‌هایی هستند که علاوه بر داشتن ویتامین و مواد مغذی، تقویت‌کننده قلب بوده و از تجمع مواد زائد و نامناسب در قلب و عروق جلوگیری می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین بوئیدن میوه‌های خوشبو مثل سیب و به در تقویت قلب مؤثر است. از دیدگاه طب سنتی، خوردن سیب، شادی‌بخش و تقویت‌کننده قلب است به ویژه اگر با گلاب مصرف شود.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف سیب و آب سیب میزان LBL یا چربی مضر بدن را کاهش می‌دهد و به دنبال آن، از گرفتگی عروق پیشگیری می‌کند و ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

سیب,میوه و سبزی,گشنیز,فیبر,قلب,نعناع,تقویت قلب,کالری,کلسترول,خوراکی ها,کاروتنوئیدها,

کرد افشاری گفت: گلابی شیرین نیز تعدیل‌کننده خون، شادی‌آور و تقویت‌کننده قلب است، حتی مصرف روزانه گلابی میزان کلسترول خون را در افراد سیگاری کاهش می‌دهد و از بروز بیماری‌های قلبی در افرادی که دو عامل خطر مصرف سیگار و کلسترول بالا را دارند پیشگیری می‌کند.

این متخصص طب سنتی همچنین گفت: سبزی‌های مؤثر برای تقویت قلب نعناع، ریحان و گشنیز هستند که علاوه بر داشتن بوی خوش، تقویت‌کننده قلب و عروق قلبی هستند.

 برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید ، قلب ، تقویت قلب ، میوه و سبزی ، مواد مغذی ، کاروتنوئیدها ، کالری ، فیبر ، کلسترول , سیب ، گلابی ، نعناع ، ریحان ، گشنیز 

مطالب بیشتر از سایت ما

راهکارهای طب سنتی در فصل «بهار» آلرژی

به جای روغن حیوانی از این روغنها استفاده کنید. روغن های گیاهی

اگر زیاد عرق میکنید چای مریم‌گلی و سرکه بنوشید سرکه

شیوع این بیماری در فصل بهار می باشد. بیماری های ویروسی

درمان سردرد از دیدگاه طب سنتی کم شدن مصرف کافئین

نشانه های خطر سکته مغزی سکته مغزی

آجیل چهار مغز برای سلامتی مفیدند آجیل چهار مغز برای سلامتی مفیدند

آشنایی با خواص هلو درد بواسیر

آشنایی با خواص توت فرنگی خواص میوه توت فرنگی

آشنایی با خواص هویج خواص هویج