انواع میوه ها و سبزی ها از نظر مواد مغذی متفاوت می باشند، برخی از میوه ها و سبزی ها منابع عالی کاروتنوئیدها (پیش ساز ویتامین A)، برخی منابع غنی ویتامین C، فولات یا پتاسیم می باشند. سبزیجات برگدار سبز تیره، میوه های رنگی و حبوبات از نظر بسیاری مواد مغذی غنی می باشند اغلب میوه ها و سبزی ها به طور طبیعی چربی ندارند و نیز کالری کمی دارند. بیشتر آنها فیبر بالایی دارند و سریع آماده می شوند. بجای مصرف آبمیوه خود میوه را مصرف نمایید.
یک متخصص طب سنتی، برخی از انواع میوهها و سبزیهای مؤثر که تقویتکننده قلب و از گرفتگی عروق قلب جلوگیری میکنند را مطرح کرد.
غلامرضا کرد افشاری با بیان این مطلب ، گفت: از منظر طب سنتی، قلب یکی از مهمترین اعضای بدن محسوب میشود که حتی در این طب، از آن به عنوان یکی از اعضای رئیس در بدن یاد شده است. عملکرد قلب، رساندن زندگی به تمام اعضای بدن است، بنابراین سلامت و تقویت آن، با سلامت اعضای دیگر بدن ارتباط دارد.
وی ادامه داد: در این میان برخی از خوراکیها برای تقویت قلب مؤثر هستند، در میان میوهها سیب و گلابی رسیده و شیرین، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ، تمبرهندی و آناناس میوههایی هستند که علاوه بر داشتن ویتامین و مواد مغذی، تقویتکننده قلب بوده و از تجمع مواد زائد و نامناسب در قلب و عروق جلوگیری میکنند.
وی ادامه داد: همچنین بوئیدن میوههای خوشبو مثل سیب و به در تقویت قلب مؤثر است. از دیدگاه طب سنتی، خوردن سیب، شادیبخش و تقویتکننده قلب است به ویژه اگر با گلاب مصرف شود.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف سیب و آب سیب میزان LBL یا چربی مضر بدن را کاهش میدهد و به دنبال آن، از گرفتگی عروق پیشگیری میکند و ریسک بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
کرد افشاری گفت: گلابی شیرین نیز تعدیلکننده خون، شادیآور و تقویتکننده قلب است، حتی مصرف روزانه گلابی میزان کلسترول خون را در افراد سیگاری کاهش میدهد و از بروز بیماریهای قلبی در افرادی که دو عامل خطر مصرف سیگار و کلسترول بالا را دارند پیشگیری میکند.
این متخصص طب سنتی همچنین گفت: سبزیهای مؤثر برای تقویت قلب نعناع، ریحان و گشنیز هستند که علاوه بر داشتن بوی خوش، تقویتکننده قلب و عروق قلبی هستند.
برای تقویت قلب میوه و سبزی بخورید ، قلب ، تقویت قلب ، میوه و سبزی ، مواد مغذی ، کاروتنوئیدها ، کالری ، فیبر ، کلسترول , سیب ، گلابی ، نعناع ، ریحان ، گشنیز