دکتر غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی و اسلامی گفت: بادام شیرین، یکی از انواع آجیل است که بهترین نوع آن دارای پوست نازک، درشت و چرب است بادام باز کننده انسداد، تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم میباشد ضمن اینکه تقویت کننده قوای بدن و چاق کننده است.
وی گفت: ترکیب بادام با شکر خاصیت ملین دارد هم چنین ترکیب این دو برای عفونت حلق و سرفه و هم چنین خشکی حنجره بسیار مفید است ولی بادام در عین حال سنگین و دیر هضم است و مصرف زیاد آن برای معدههای سرد و مرطوب مضر است.
بادام سرفه را بهبود بخشیده و ضدسرماخوردگی است اما در مصرف آن باید دقت کرد.
انواع آجیل که جز مغز دانهها محسوب میشود مزایا و خواص منحصر به فردی دارند که از این میان میتوان به خاصیت ضد سرفه بادام اشاره کرد.
دکتر غلامرضا کرد افشاری، متخصص طب سنتی و اسلامی گفت: بادام شیرین، یکی از انواع آجیل است که بهترین نوع آن دارای پوست نازک، درشت و چرب است بادام باز کننده انسداد، تقویت کننده مغز، قلب، کبد و چشم میباشد ضمن اینکه تقویت کننده قوای بدن و چاق کننده است.
وی گفت: ترکیب بادام با شکر خاصیت ملین دارد هم چنین ترکیب این دو برای عفونت حلق و سرفه و هم چنین خشکی حنجره بسیار مفید است ولی بادام در عین حال سنگین و دیر هضم است و مصرف زیاد آن برای معدههای سرد و مرطوب مضر است.
دکتر کرد افشاری گفت: بادام برای کاهش کلسترول خون بسیار مفید بوده و از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری میکند و جالب توجه است که مصرف بادام در حفظ عملکرد مغزی بیماران مبتلا به آلزایمر مفید است.