میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد سبوس دار

فیبر,ذرت,نان های سنتی,جو,میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد ,پروتئین,نان و غلات,تافتون,ماکارونی,آهن,سبوس دار,بربری,گندم,میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد,سنگک,کربوهیدرات,لواش

میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد سبوس دار

مواد غذایی مثل انواع نان ، ماکارونی ، گندم ، جو و ذرت در این گروه قرار می گیرند . مواد غذایی این گروه بیشتر نقش تأمین انرژی بدن را بر عهده دارند . علاوه بر آن مواد غذایی این گروه حاوی ویتامینهای گروه B ، آهن و پروتئین نیز هستند . هر واحد از مواد غذایی این گروه برابر است با یک برش ۳۰ گرمی نان یا حدود یک کفگیر ماکارونی و یا حدود یک کفگیر پلو ، برش ۳۰ گرمی نان سنگک یا بربری و یا تافتون حدود یک کف دست است . ( ۱۰ در ۱۰ سانتی متر ) ولی نانهایی مثل لواش که نازک است ۴ برش به اندازه کف دست معادل ۳۰ گرم می باشد .

مواد غذایی مثل انواع نان ، ماکارونی ، گندم ، جو و ذرت در این گروه قرار می گیرند . مواد غذایی این گروه بیشتر نقش تأمین انرژی بدن را بر عهده دارند . علاوه بر آن مواد غذایی این گروه حاوی ویتامینهای گروه B ، آهن و پروتئین نیز هستند . هر واحد از مواد غذایی این گروه برابر است با یک برش ۳۰ گرمی نان یا حدود یک کفگیر ماکارونی و یا حدود یک کفگیر پلو ، برش ۳۰ گرمی نان سنگک یا بربری و یا تافتون حدود یک کف دست است . ( ۱۰ در ۱۰ سانتی متر ) ولی نانهایی مثل لواش که نازک است ۴ برش به اندازه کف دست معادل ۳۰ گرم می باشد .

فیبر,ذرت,نان های سنتی,جو,میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد  ,پروتئین,نان و غلات,تافتون,ماکارونی,آهن,سبوس دار,

در سنین مدرسه و بلوغ توصیه می شود روزانه ۶-۱۱ واحد ازمواد غذایی این گروه مصرف شود . البته مقدار مصرف مواد غذایی این گروه بستگی به نیاز فردی و فعالیت روزانه دارد ، یعنی اگر فعالیت روزانه بیشتر باشد مقدار بیشتری از این گروه باید مصرف شود .

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در گروه نان و غلات انواع نان به خصوص نوع سبوس‌دار آن جای می‌گیرد علاوه بر آن نان‌های سنتی، برنج، ماکارونی، رشته‌ها، غلات صبحانه و فرآورده‌های آنها نیز در این دسته قرار می‌گیرند.
وی افزود: گروه نان و غلات منبع کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر است علاوه بر آن در این گروه برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین B، آهن، پروتئین و منیزیم نیز جای دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به میزان مصرف نان و غلات اظهار داشت: به طور روزانه ۶ تا ۱۱ واحد نان و غلات مصرف شود. به عنوان مثال اگر ۳۰ گرم نان معادل یک کف دست بدون انگشتان یا یک برش ۱۰*۱۰ سانتی‌متری از نان بربری، سنگک و تافتون همچنین ۴ کف دست لواش مصرف گردد.

فیبر,ذرت,نان های سنتی,جو,میزان مصرفی نان و غلات چقدر می باشد  ,پروتئین,نان و غلات,تافتون,ماکارونی,آهن,سبوس دار,

عبدالهی ادامه داد: ۳۰ گرم معادل ۴ لیوان غلات صبحانه یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته در طول روز مصرف شود همچنین مصرف یک چهارم لیوان غلات خام یا ۳ عدد بیسکویت ساده بخصوص نوع سبوس‌دار آن توصیه می‌شود البته در طول روز می‌توان هر یک از موارد مذکور را به جای دیگری مصرف نمود.

به این میزان نان و غلات مصرف کنید ، نان و غلات ، گندم ، جو ، ذرت ، ماکارونی ، سنگک ، بربری ، تافتون ، لواش ، نان های سنتی ، کربوهیدرات ، فیبر ، سبوس دار 

مطالب بیشتر از سایت ما

«قند خون» و مشکلات ناشی از آن «قند خون» و مشکلات ناشی از آن

اصول گرفتن حمام آفتاب گرفتن حمام آفتاب

روشن شدن پوست صورت با هویج پوست

بهترین راه برای پاکسازی پوست پاکسازی پوست

دانستنی های طلایی اصلاح صورت اصلاح صورت

راه‌هایی برای باز کردن چین و چروک صورت چروک صورت

آشنایی با اثرات آفتاب بر روی پوست اثرات آفتاب

ایجاد اگزمای دست و شستن ظرف درمان اگزمای دست

درمان‌های خانگی بوی عرق بدن بوی عرق

پوست سیب در درمان چروک پوست صورت درمان چروک پوست