زیاد خوردن و یا فشار زیاد به معده اغلب این مسئله را تشدید میکند. چیزهای خاصی مثل قهوه، الکل، محصولات کافئیندار و غذاهای تند و چرب میتواند به ترشکردن میانجامد.
میلیونها نفر در سراسر جهان با معضل ترش کردن دست و پنجه نرم میکنند. این اتفاق به خاطر بالا بودن اسید معدهای که در مری پخش میشود رخ میدهد.
سرکه آب سیب
یک قاشق سرکهی آب سیب را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید. اسید موجود در سرکه باعث کاهش اسید معده شده، چرا که آن را به آلکالین تبدیل میکند. سرکهی طبیعی برای درمان ترش کردن بسیار مفید است. میتوانید سرکهی آب سیب را با عسل نیز مخلوط کرده و بخورید.
عصارهی آلوئهورا
این عصاره قرنهاست که برای ناراحتیهای مری و درمان ترش کردن به کار میرود. سیب، ساقهی کرفس و کلم بخورید. وقتی ترش میکنید، یک سیب بخورید. سیب ظرف پنج دقیقه اسید معده را خنثی میکند. کلم خام و ساقه کرفس نیز در کاهش اسید معده و ترش کردن بسیار مفید هستند.
جوش شیرین
جوش شیرین که یک داروی ضد ترش کردن طبیعی است، برای درمان آن بسیار مفید است. یک قاشق جوش شیرین را با یک لیوان آب قاطی کرده و بخورید. همچنین تاثیر خنثیکنندهای داشته و احساس آزردگی ناشی از ترش کردن را از بین میبرد.
کشمش
دکتر مورای میگوید جویدن یک مشت کشمش و قورت دادن عصارهی آن باعث خنثیسازی اسید معده و درمان ترش کردن میشود.
چای زنجبیل
اگر با اضافه کردن ریشههای زنجبیل به آب جوش و افزودن عسل آن را میل کنید، باعث آرام شدن و تسکین معده میشود.
چای رازیانه
دانههای رازیانه را با یک فنجان آب دم کنید. بعد بگذارید سرد شده و به دمای اتاق برسد. سپس دانهها را از آن جدا کرده و آب آن را برای تسکین درد ناشی از ترش کردن بخورید.
گردآوری: جوانی ها
معجزات نوشیدنی,ترش کردن,دکتر مورای,احساس آزردگی,کشمش,درمان,جوش شیرین,اسید معده,کرفس,سیب,کلم خام,عصاره آلوئه ورا,آلکالین,عسل,چای زنجبیل,چای رازیانه,مری,سرکه سیب,کافئین,معده,غذای تند و چرب,الکل,قهوه