بیماری آلزایمر ، بوسیله از دست رفتن پیشرونده حافظه کوتاه مدت و به دنبال آن از بین رفتن عملکرد اشخاص و مرگ در میان سالی مشخص میشود. تغییرات اولیه بیماری آلزایمر شامل از بین رفتن قشر مخ است.
تحقیقات نشان میدهد یک رژیم غذایی جدید میتواند خطر ابتلای افراد به آلزایمر را نصف کند.
آلزایمر aligncenter wp-image-38922 size-full" title="روغن زیتون,شیرینی,غذاهای سبوس دار,سالاد,مرغ,آجیل,خوراکی ها,خطر آلزایمر را با این خوراکیها کم کنید.,خطر آلزایمر را با این خوراکیها کم کنید. ,حافظه کوتاه مدت,مخ," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/IMG12173911.jpg" alt="روغن زیتون,شیرینی,غذاهای سبوس دار,سالاد,مرغ,آجیل,خوراکی ها,خطر آلزایمر را با این خوراکیها کم کنید.,خطر آلزایمر را با این خوراکیها کم کنید. ,حافظه کوتاه مدت,مخ," width="512" height="288">
این نوع رژیم که MIND نامیده میشود و بر اساس خوراکیهای مدیترانه ای بنا شده، میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را کم کند، حتی اگر آن را دقیق اجرا نکنید.
در این روش، باید روزانه دست کم ۳ وعده غذاهای سبوس دار و سالاد بخورید و اگر آن را نه با جدیت که حتی معتدل دنبال کنید، میتواند تا ۳۵ درصد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.
در این روش خوردن سبزیهایی با برگ سبز، بقیه سبزیها ، مغز آجیل (بادام، فندق و…)، خانواده توت (ازجمله بلوبری)، خانواده لوبیا، گیاهان سبوسدار، ماهی، مرغ و روغنزیتون توصیهشده و خواستهشده از خوراکیهایی که برای مغز بد است، شامل گوشت قرمز، کره و مارگارین، پنیر، شیرینی و شکلات، غذاهای سرخشده و فست فود، دوری شود.
این روش را پرفسور مارتا موریس و همکارانش در دانشگاه راش در شیکاگو ابداع کردهاند.
مطالب مرتبط :
با این خوراکیها از پوکی استخوان جلوگیری کنید.
تشدید سردردهای میگرنی با مصرف موز
خطر آلزایمر را با این خوراکیها کم کنید ، آلزایمر ، خوراکی ها ، حافظه کوتاه مدت ، مخ ، غذاهای سبوس دار ، سالاد ، سبزی ها ، آجیل ، مرغ ، روغن زیتون ، شیرینی