سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید. روزه داری

زولبیا و بامیه,افطار,فرنی,نوشابه های گاز دار,آش رشته,روزه داری,نفخ شکم,مربا و عسل,ماه رمضان,حبوبات,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید.,حفط سلامتی,مشکلات جسمی,شیر,مایعات,کشک,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید. ,یبوست,خرما,گردو,خوردن آش

سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید. روزه داری

در چنین شرایطی فرد نه‌تنها خیلی زود سیر می‌شود و نمی‌تواند غذا بخورد بلکه دچار مشکلات گوارشی نیز خواهد شد. بنابراین بهترین توصیه این است که افراد با کمی آب ولرم، خرما، شیر یا فرنی افطار کنند و دور آب سرد و نوشابه یک خط قرمز بکشند. بد نیست بدانید نوشابه‌های گازدار یا آبمیوه‌های مصنوعی حاوی ماده‌ای به نام سوربیتول هستند؛ قندی که جذب نمی‌شود و می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد نفخ شکم باشد. البته خوشبختانه کم نیستند افرادی که افطارشان را با نان و پنیر و سبزی و گردو یا کره و مربا و عسل شروع می‌کنند. این نوع تغذیه بسیار خوب است.

سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

مصرف نوشابه‌های گازدار در ماه رمضان باعث ایجاد نفخ شکم می شود.

بسیاری از افراد بویژه نوجوان‌ها و جوان‌ها این است که افطارشان را با یک یا چند لیوان آب یخ و نوشابه باز می‌کنند؛ بزرگ‌ترها نیز تمایل به خوردن آش در ماه رمضان دارند. یک متخصص گوارش می‌گوید این‌ها از جمله عادت‌های نادرست غذایی شایع میان عموم است که باعث پدید آمدن مشکلات جسمی در زمان روزه‌داری آن‌ها می‌شود.

ماه رمضان با این نکات aligncenter wp-image-52875 size-full" title="زولبیا و بامیه,افطار,فرنی,نوشابه های گاز دار,آش رشته,روزه داری,نفخ شکم,مربا و عسل,ماه رمضان,حبوبات,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید.," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/038926714393135102a.jpg" alt="زولبیا و بامیه,افطار,فرنی,نوشابه های گاز دار,آش رشته,روزه داری,نفخ شکم,مربا و عسل,ماه رمضان,حبوبات,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید.," width="425" height="376" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/038926714393135102a-150x133.jpg 150w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/038926714393135102a-300x265.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/038926714393135102a.jpg 425w" sizes="(max-width: 425px) 100vw, 425px">

در چنین شرایطی فرد نه‌تنها خیلی زود سیر می‌شود و نمی‌تواند غذا بخورد بلکه دچار مشکلات گوارشی نیز خواهد شد. بنابراین بهترین توصیه این است که افراد با کمی آب ولرم، خرما، شیر یا فرنی افطار کنند و دور آب سرد و نوشابه یک خط قرمز بکشند. بد نیست بدانید نوشابه‌های گازدار یا آبمیوه‌های مصنوعی حاوی ماده‌ای به نام سوربیتول هستند؛ قندی که جذب نمی‌شود و می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل ایجاد نفخ شکم باشد. البته خوشبختانه کم نیستند افرادی که افطارشان را با نان و پنیر و سبزی و گردو یا کره و مربا و عسل شروع می‌کنند. این نوع تغذیه بسیار خوب است.

درمانی برای یبوست
عارضه‌ای که در ماه رمضان خیلی شاهد آن هستیم یبوست است. زمانی که فرد ۱۸ ساعت گرسنه می‌ماند حرکت روده‌ها مقداری کاهش پیدا می‌کند. همچنین مصرف نکردن مایعات هم روی این موضوع تاثیر می‌گذارد و زمینه بروز یبوست را فراهم می‌کند؛ بخصوص در هفته اول ماه رمضان که این مساله بیشتر خود را نشان می‌دهد. برای پیشگیری از یبوست، هنگام افطار و سحر نباید از خوردن سبزیجات مثلا سالاد همراه روغن زیتون و حتی پیاز خام غفلت شود، اما خوردن مواد چربی و قندی زیاد ممنوع است چون باعث بروز و تشدید یبوست می‌شود.

در واقع هر چند مواد قندی انرژی زیادی را تأمین می‌کنند ولی باعث یبوست هم می‌شوند که مصداق بارز آن خوردن زولبیا و بامیه و حلواست که عادت رایجی بین ما ایرانی‌ها به حساب می‌آید. همچنین تخمه یکی از خوراکی‌هایی است که نفخ را بیشتر می‌کند پس توصیه می‌شود در ماه رمضان اصلا تخمه نخورید.

ماه رمضان با این نکات aligncenter wp-image-52876 size-full" title="زولبیا و بامیه,افطار,فرنی,نوشابه های گاز دار,آش رشته,روزه داری,نفخ شکم,مربا و عسل,ماه رمضان,حبوبات,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید.," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/he3671.jpg" alt="زولبیا و بامیه,افطار,فرنی,نوشابه های گاز دار,آش رشته,روزه داری,نفخ شکم,مربا و عسل,ماه رمضان,حبوبات,سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید.," width="400" height="244" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/he3671-300x183.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/03/he3671.jpg 400w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px">

افطارتان را با خوردن آش باز نکنید.

فاصله میان افطار و شام
از مهم‌ترین پرسش‌های روزه‌داران این است که آیا خوردن سحری ضرورت دارد؟ آیا باید بین زمان خوردن افطار و شام یک فاصله طولانی وجود داشته باشد؟ در پاسخ به سوال اول باید گفت که بله همه روزه‌داران باید موقع سحر بیدار شده و غذا و مایعات کافی مصرف کنند تا دچار عوارض گوارشی نشوند. از طرفی تا جایی که ممکن است بین افطار و شام نباید فاصله طولانی وجود داشته باشد چون وقتی شما شام را دیروقت می‌خورید دیگر اشتهایی ندارید که سحر از خواب بیدار شوید و بتوانید تغذیه مناسبی داشته باشید.

اصلاح یک باور اشتباه
سوپ ساده و شله‌‌زرد نیمه‌گرم از جمله غذاهای خوب برای باز کردن روزه محسوب می‌شود، در حالی که آش رشته با توجه به کشک و حبوبات خیلی زیادی که دارد، غذای مناسبی نیست؛ چه برای افراد سالم و چه افرادی که بیماری‌های گوارشی دارند چون باعث نفخ و ترش کردن خواهد شد.

منبع : بیتوته

مطالب مرتبط :

غذاهای ممنوع برای سحری

با کاهش آب بدن در ماه مبارک رمضان چه کنیم ؟

سلامتی خود را در ایام روزه‌داری با این نکات حفظ کنید. , روزه داری , حفط سلامتی , ماه رمضان , نوشابه های گاز دار , نفخ شکم , افطار , مشکلات جسمی , خرما , شیر , فرنی , گردو , مربا و عسل , یبوست , مایعات , زولبیا و بامیه , خوردن آش , آش رشته , کشک , حبوبات ,  

مطالب بیشتر از سایت ما

چند داروی گیاهی برای پاکسازی و تقویت معده سوء هاضمه

رنگ موی گیاهی قهوه ای تیره درست کنید فواید حنا برای پوست و مو

آشنایی کامل با خواص خرنوب افزایش اسپرم

برطرف کردن جوش با ماسک گل بابونه و ختمی برطرف کردن جوش صورت

درمان ساده و خانگی ریفلاکس معده با طب سنتی ترش کردن

ساده ترین روشها برای تقویت معده تقویت معده

کاهش قدرت و کارکرد مغز با این عوامل تقویت مغز

روزه داران با این نوشیدنی های سنتی تشنگی خود را برطرف کنند. ماه رمضان

عواملی که در سرطان معده موثرند. معده

در ماه رمضان تشنگی خود را با گیاه خرفه برطرف کنید ! گیاه خرفه