آشنایی کامل با خواص کاکائو خواص کاکائو

آشنایی کامل با خواص کاکائو ,انواع حبوبات,کاکائو,رنگدانه‌,سبزی,میوه,خواص کاکائو,خواص حبوبات,خواص میوه ها,گیاهان,انواع میوه,انواع سبزیجات,شکلات,خواص مواد غذایی,خون,خواص سبزیجات,آشپزی

آشنایی کامل با خواص کاکائو خواص کاکائو

فلاوونوئیدها غیر از کاکائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می‌شوند. کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است که تولید کنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند در نتیجه با خوردن شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می‌کنید که برای بدن نیاز نیست و ممکن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد کند. همچنین شکر و روغن خواص آنتی اکسیدانی کاکائوی خالص را از بین می‌برد.

آشنایی کامل با خواص کاکائو، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

آشنایی کامل با خواص کاکائو  ,انواع حبوبات,کاکائو,رنگدانه‌,سبزی,میوه,خواص کاکائو,خواص حبوبات,خواص میوه ها,گیاهان,انواع میوه,

 

آشنایی کامل با خواص کاکائو

 

به دنبال مطالعاتی که بر روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی بررسی شد، محققین به این نتیجه رسیدند که خوردن کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.

تمامی گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند که می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری کنند. مثلاً ماده سولفورافان(Sulforophane) موجود در کلم براکلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌کند و همچنین ماده آلیکین(allicin) در سیر و رنگدانه کپسایسین(capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌کنند.گیاه کاکائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.

آنتی اکسیدان قوی موجود در دانه‌ی کاکائو، فلاوونوئید می‌باشد. مواد آنتی اکسیدانی شامل ویتامینC، ویتامینE، بتاکاروتن و… هستند که می‌توانند مانع وقوع بیماری مثل سرطان وبیماریهای قلبی و عروقی شوند.

یک تحقیق نشان داد که ۲ ساعت بعد ازخوردن کاکائو سطح فلاوونوئیدهای خون افزایش می‌یابد. تحقیق دیگری بیان کرد که ۶ ساعت بعد ازخوردن کاکائو، همان اثرات آسپرین در جلوگیری از لخته شدن خون درفرد به وجود می‌آید.(گاهی آسپرین در بیماریهای قلبی، برای جلوگیری از لخته شدن خون توسط پزشک تجویز می‌شود)

هرگاه در بدن،LDL- کلسترول مضر (یکنوع چربی خون مضر) بهLDL اکسیده، تبدیل شود می‌تواند در سرخرگ ایجاد پلاکت وگرفتگی کند. این مطالعات نشان داد که فلاوونوئید موجود در دانه‌ی کاکائو، از تبدیلLDL کلسترول مضر بهLDL اکسیده ممانعت و در نتیجه مانع گرفتگی رگ‌ها می‌شود. همچنین یک سوم چربی کاکائو را، اسید چرب اولئیک تشکیل می‌دهد که یک اسید چرب غیر اشباع است و در روغن زیتون نیز وجود دارد و برای بیماری قلبی- عروقی مفید می‌باشد.

فلاوونوئیدها غیر از کاکائو، در انواع توت، انواع فلفل، هویج، گوجه فرنگی و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می‌شوند. کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ مزه است که تولید کنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند در نتیجه با خوردن شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می‌کنید که برای بدن نیاز نیست و ممکن است شما را برای ابتلاء به بیماریهای قلبی مستعد کند. همچنین شکر و روغن خواص آنتی اکسیدانی کاکائوی خالص را از بین می‌برد.

بنابراین می‌توان گفت شکلات تهیه شده از کاکائو به دلیل انجام عمل فرآیند در کارخانه، خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد ولی کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد.

کاکائو را بیشتر مردم تحت عنوان شکلات کاکائویی می‌شناسند.

کره کاکائو نیز در شیرینی‌پزی، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌های آرایشی استفاده می‌شود و گران‌ترین چربی جهان است.

کاکائو به عنوان دارویی انرژی‌بخش، شادی‌آفرین و تقویت‌کننده قلب شناخته می‌شود.

در بعضی از مطالعات ثابت شده است کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.

این گیاه به عنوان ضدعفونی‌کننده و انگل‌کش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از خواص دیگر کاکائو می‌توان به خاصیت ادرارآوری، قاعده‌آوری و سقط‌کنندگی آن اشاره کرد.

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌کنند.

کاکائو انرژی‌بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌حالی، سختی‌های زایمان ، حاملگی و روماتیسم می‌شود.

محلی‌ها از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها نیز بهره می‌برند.

به علت وجود تانن در پوسته و ریشه کاکائو، فعالیت ضدتوموری برای این گیاه نیز پیش‌بینی شده است.

کاکائوی خالص و تصفیه نشده اثر آنتی‌اکسیدانی قوی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان دارد، اما طی فرآیند شکلات‌سازی، مقدار زیادی از مواد آنتی‌اکسیدانی کاکائو از بین می‌رود. بنابراین می‌توان گفت شکلات تهیه شده از کاکائو به دلیل انجام فرآیند در کارخانه خواص مفید دانه کاکائوی خالص را ندارد.

نوشابه کاکائو
اگر پوست هسته کاکائو را دم کنید، نوشابه مطبوعی از آن به دست می‌آید که بوی شکلات دارد و دارای مقدار زیادی ویتامین و برای تقویت استخوان‌ها مفید است. مخصوصا به کسانی که دارای نرمی استخوان (راشیتیسم) هستند، مصرف این جوشانده توصیه می‌شود.

کره کاکائو
دانه کاکائو دارای ۵۰ درصد چربی است. از کاکائو در صنعت لوازم آرایش و زیبایی و همچنین عطرسازی استفاده می‌شود.

عوارض جانبی
مصرف ناصحیح کاکائو باعث عوارض کبدی و قلبی می‌شود. کسانی که طبع گرمی دارند، باید از خوردن بیش از حد کاکائو و محصولات آن خودداری کنند. برای افراد دچار بیماری قند نیز خوردن کاکائو ممنوع است.

 

گردآوری:

 

مطالب مرتبط

 

 

پیازچه و خواص دارویی آن

خواص بی نظیر آویشن

آشنایی کامل با خواص زردچوبه

مطالب بیشتر از سایت ما

آشنایی کامل با خواص سنجد خواص سنجد

آشنایی کامل با خواص کنگر فرنگی خواص کنگر فرنگی

آشنایی کامل با خواص خربزه درختی (پاپایا) خواص میوه ها

چند توصیه در مورد حجامت حجامت

بهترین و بدترین نوشیدنی‌ ها برای کاهش وزن نوشیدنی

رشد بیشتر ابرو ها ابرو

خانم ها برای زیبایی صبح بخوانید ..!!! روش های مراقبت ازدندان های کودکان

شفاف و روشن شدن پوست کدر پوست

نکات مهم در مورد بند انداختن صورت رنگ پوست

روش هایی برای جوان‌سازی صورت افزایش سن