چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ انواع کک و مک

انواع کک و مک,کک و مک,علت بوجود آمدن کک و مک,درمان کک و مک,کک و مک چیست,زیبایی پوست,چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ ,بیماری پوست

چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ انواع کک و مک

در استخر، کوه و دریا و به‌خصوص اگر برای شنا به استخرهای روباز می‌روید، ضدآفتاب را فراموش نکنید. پوشیدن دستکش و استفاده از کلاه لبه‌دار هم الزامی است. بعضی‌ها عادت دارند کرم زینک‌اکساید را به جای ضد آفتاب به کار ببرند که اشتباه است، چون پوشش کامل و خوبی ندارد و هدف ما را از استفاده آن تامین نمی‌کند. در ضمن پوست را سفید و از منظر زیبایی نامطلوب می‌کند. خواص درمانی هم که ندارد و فقط یک محافظ در برابر آفتاب است و بس.

کک و مک لکه های قهوه ای رنگ بر روی پوست صورت است و این دانه های قهوه ای زیبایی پوست را از بین می برد در مطلب زیر علت و راههای درمان کک و مک را براتون گذاشتم.

کک و مک صورت را درمان کنیم؟ aligncenter wp-image-39175 size-full" title="انواع کک و مک,کک و مک,علت بوجود آمدن کک و مک,درمان کک و مک,کک و مک چیست,زیبایی پوست,چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ ,بیماری پوست" src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/4-15-2015-9-08-52-PM.jpg" alt="انواع کک و مک,کک و مک,علت بوجود آمدن کک و مک,درمان کک و مک,کک و مک چیست,زیبایی پوست,چگونه کک و مک صورت را درمان کنیم؟ ,بیماری پوست" width="463" height="342" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/4-15-2015-9-08-52-PM-300x221.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/4-15-2015-9-08-52-PM.jpg 463w" sizes="(max-width: 463px) 100vw, 463px">

هرگاه رنگدانه های پوست به جای پخش شدن در سراسر پوست در نقاطی از آن جمع گردد  کک و مک و لک صورت به وجود می آید.

کک مک گاهی ممکن است ناشی از ناراحتی های داخلی باشد اما به طور کلی با موی قرمز و حساسیت در برابر نور خورشید ارتباط دارد و بهترین راه پیشگیری آن محافظت پوست در برابر نور خورشید است.

کک و مک یکی از بیماری‌های پوستی است که در میان اروپایی‌ها شیوع بیشتری دارد.کک و مک ها معمولا روی پوست صورت، دست ها و اطراف شانه‌ها دیده می‌شوند. خانم‌ها و آقایان هر دو همیشه به دنبال راه هایی برای خلاصی از دست کک و مک هستند.اما بیشتر پزشکان درمان قطعی برای آن سراغ ندارند…

دلایل ایجاد کک و مک
یکی ازدلایل بروز کک ومک برروی پوست ویژگی های ارثی می باشد بنابراین مانند پدرومادر خود ویاهردوی آن ها روی پوست شما کک ومک ظاهر می شود . دلیل دوم اختلالاتی ماننداگزرو درما پیگمنتوسام XerodermaPigmentosum که باعث افزایش جذب اشعه های آفتاب وبرزو کک ومک صورت می شود.

مدت های طولانی درمرض نور آفتاب بودن باعث بروز کک ومک مخصوصا در افرادی که دارای پوست های حساس هستند به دلیل اینکه ملنیوم موجود درپوست این افراد کم می باشد وباعث بروز کک ومک در پوست این افراد می شود. تنظیم نبودن هورمون های بدن باعث ایجاد کک ومک در افراد می شود دراین افراد هورمون استروژن باعث تحریک پیگمنت ها می شود و سلول هایی که باعث ایجاد رنگدانه درروی پوست می شوند درزمان قرارگرفتن درمعرض نور آفتاب فعال می شوند.

بروز کک و مک به دو شکل کلی می باشد :
الف : کک و مک مادرزادی
ب : کک و مک ایجاد شده بعد از سنین کودکی به  بالا

 کک و مک چطور درمان می شود؟
جهت درمان کک و مک هایی که از قبل روی پوست ایجاد شده اند چند راه مطمئن و موثر وجود دارد:

۱-  استفاده از کرمهای سفیدکننده و ضد لک سیر  :ارزان ترین راه و راحتترین راه برای رفع این عارضه می باشد و با چند بار استفاده از این کرم میتواند مشکل خود را حل نماید

۲- درمان داروئی : کرم ترتینوئین وکرمهای ahaویا حتی هیدروکینون وحتی می توانید بعا از میکرودرمابرژن مصرف شود که تاثیری داروها را چندین برابر بیشتر می کند .

۳-  درمان به روش پیلینگ : پیلینگ بادارو هائی مانند TCA، گلسیولیک اسید و… می تواند در بعضی موراد لک ومک ها را از بین ببرد .

۴-  کرایو : یک نوع انجماد ملایم و خفیف با نیتروژن مایع که می تواند برای درمان کک و مک استفاده شود.

۵- درمان لیزری: چند نوع لیزر، مخصوصا لیزرهایی IPL وQ- switched  می توانند کک و مک ها را بطور موثر و مطمئن روشن تر و یا از بین ببرند. این روش نیز مانند روش انجماد یک روش ساده و مطمئن با درصد موفقیت بالا و کمترین درصد ریسک در ایجاد زخم می باشد.در بیمارانی که نوع پوست تیره دارند لیزر باید با احتیاط انجام شود زیرا امکان هیپرپیگمانتاسیون ویا تیره تر شدن محل لیزر وجود دارد وایت تغییر رنگ ممکن است ماه ها باقی بماند .

این مشکل پوستی یک بیماری ژنتیکی و در افراد سفیدپوست با چشم‌های روشن و موهای طلایی متمایل به مشکی شایع است. یعنی دهه سوم زندگی به بعد همچنان ادامه می‌یابد، این بیماری ژنتیکی و مربوط به سلول‌های رنگی پوست است بنابراین هیچ درمان قطعی‌ای ندارد…

تمام روش‌های درمانی و داروهایی که شرکت های دارویی- بهداشتی تبلیغ می‌کنند، فقط لکه‌ها را کم‌رنگ‌تر می‌کنند و هیچ‌کدام خاصیت درمان قطعی ندارند.

کشورهای اروپایی و آمریکا که در نژاد آنها کک‌و‌مک شیوع زیادی دارد، بسیار خوب توانسته‌اند این مشکل را بپذیرند و به‌هیچ‌وجه آن را بیماری تلقی نمی‌کنند و بی‌دلیل هم به دنبال درمان‌های متعدد نمی‌روند اما در ایران بیشتر خانم‌هایی که پوستشان کک‌‌‌ومک دارد. به توصیه‌های متخصصان پوست عمل نمی‌کنند و برای درمان، به سراغ محصولات آرایشی‌-بهداشتی تبلیغ‌شده می‌روند.

تنها توصیه ما این است که برای کمرنگ‌تر شدن لک‌ها و پیشگیری از پررنگ‌تر شدن آنها، از پوست خود در برابر آفتاب محافظت کنید.

در ساعتهای ۱۰صبح تا ۴عصر حتی‌المقدور در محیط بیرون و مقابل آفتاب نمانید و هر ۳ساعت کرم‌ ضدآفتاب باSPF بالای ۳۰را به صورت بمالید.

در استخر، کوه و دریا و به‌خصوص اگر برای شنا به استخرهای روباز می‌روید، ضدآفتاب را فراموش نکنید. پوشیدن دستکش و استفاده از کلاه لبه‌دار هم الزامی است. بعضی‌ها عادت دارند کرم زینک‌اکساید را به جای ضد آفتاب به کار ببرند که اشتباه است، چون پوشش کامل و خوبی ندارد و هدف ما را از استفاده آن تامین نمی‌کند. در ضمن پوست را سفید و از منظر زیبایی نامطلوب می‌کند. خواص درمانی هم که ندارد و فقط یک محافظ در برابر آفتاب است و بس.

نکته دیگر اینکه اگر مراقبت پوست در برابر آفتاب کامل ومناسب نباشد هزینه کردن برای خرید کرم‌های لکه‌‌بر که پوست را مقطعی روشن یا انجام لیزر خاص که لک‌ها را کم‌رنگ می‌کند، بی‌فایده و مقطعی است، چون مشکل کک‌و‌مک ژنتیکی و درونی است و باتماس با آفتاب دوباره برگشت میکند .

 گردآوری:مجله اینترنتی جوانیها

مطالب مرتبط:

چند روش طب چینی برای زیبایی پوست

۴ راه زیبایی چشم ها

انگور میوه ای برای زیبایی پوست

مطالب بیشتر از سایت ما

راههای جالب برای از بین بردن دانه سر سیاه پوست‌های چرب

خصوصیات یک مرطوب کننده خوب و عالی مرطوب کننده

انواع ماسک های خانگی برای روشن شدن پوست ماسک

ضرر گذاشتن مژه مصنوعی بطور دائم خطرات مژه مصنوعی

جالب ترین دانستنیها در مورد لوازم آرایش لوازم آرایش

بهترین خوراکی برای تنظیم کلسترول کلسترول

پوست مان را جوان تر از سن مان نگه داریم؟ نگهداری از پوست

خانم ها مواظب دستمال کاغذی باشید ..!!! دستمال کاغذی

۱۰ شیوه اصولی برای سفت شدن پوست داشتن پوست سفت

روش درمانی مؤثر برای طاسی کاشت مو