پیازچه و خواص دارویی آن ,سیر,تره فرنگی,کالری,حافظه,سرطان پروستات,ویتامین آ و سی,کربوهیدرات,پروتئین,افسردگی,پیازچه و خواص دارویی آن,پیازچه
پیازچه و خواص دارویی آن تره فرنگی
بالا بردن کیفیت خواب، قدرت یادگیری و حافظه و احتمالاً مبارزه با افسردگی نیز از ویژگیهای این گیاه است.
پیازچهها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها، دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند. پیازچه مانند سیر و ترهفرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب میشوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.پیازچه از دسته خوراکیهایی است که کالری کم اما مواد مغذی زیادی دارند. یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده، یک کالری، صفر گرم چربی، صفر گرم پروتئین و صفر گرم کربوهیدرات دارد ولی ۳ درصد از ویتامین آ و سی مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.
اساساً تحقیقات زیادی روی ارتباط گیاهان این دسته با جلوگیری از سرطان بهخصوص سرطانهای شکم و روده بزرگ انجامشده و در این زمینه کارساز هستند. تحقیقی که در «Journal of the National Cancer» منتشرشده نیز نشان میدهد، شرکتکنندگانی که بیشترین میزان مصرف خوراکیهایی مثل پیازچه، سیر و پیاز را داشتند، کمتر از بقیه در معرض خطر سرطان پروستات بودند.
بالا بردن کیفیت خواب، قدرت یادگیری و حافظه و احتمالاً مبارزه با افسردگی نیز از ویژگیهای این گیاه است.
مطالب مرتبط :
۵ خوردنی مفید برای مبارزه با چاقی
بادام زمینی باعث جوش می شود؟
پیازچه و خواص دارویی آن ، پیازچه ، سیر ، تره فرنگی ، کالری ، پروتئین ، ویتامین آ و سی ، سرطان پروستات ، افسردگی ، حافظه ، کربوهیدرات