این نان به هیچ وجه خمیر نیست و بخش اصلی نان را تشکیل میدهد.
نان باگت aligncenter wp-image-40626" title="داخل نان باگت را دور نریزند,سبوس نان,رژیم,نان سنتی,خمیر,مغذی,نانوایی,نان باگت,داخل نان باگت را دور نریزند ,نان," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/119199.jpg" alt="داخل نان باگت را دور نریزند,سبوس نان,رژیم,نان سنتی,خمیر,مغذی,نانوایی,نان باگت,داخل نان باگت را دور نریزند ,نان," width="506" height="329" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/119199-300x195.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/119199.jpg 670w" sizes="(max-width: 506px) 100vw, 506px">
مردم متأسفانه در بعضی موارد دچار اشتباه شده و داخل نان باگت را به تصور اینکه نان خمیر است خارج میکنند که این یک تصور اشتباه است.
به هیچ وجه نباید داخل نان باگت را دور ریخت، چرا که بخش اصلی نان را داخل آن تشکیل داده و مردم مطمئن باشند که مصرف این بخش نه تنها ضرری نداشته بلکه برای بدن نیز مفید است.
خوبی نانهای حجیم این است که از انواع غلات میتوان برای پخت آنها بهره برد و همچنین برای پخت لازم نیست تا سبوس نان را جدا کرد.
نانهای حجیم، رژیم نیز تولید میشوند،ذائقه مردم ما هنوز بعد از سالهای سال که نان صنعتی وارد کشور شده است تغییر نکرده و مردم همچنان نان سنتی را ترجیح میدهند.
مردم ما قرنهاست که نان سنتی را مصرف میکنند و اکنون نیز آن را به نان صنعتی ترجیح میدهند، چنانچه آمارها نشان میدهد ۹۳ تا ۹۵ درصد مردم نان سنتی استفاده میکنند.
اما واقعیت این است که امروزه با افزایش جمعیت و مشکلاتی که وجود دارد، ظرفیت نانواییهای سنتی پاسخگوی نیاز مردمی که قوت غالبشان نان است را پاسخ نمیدهد.
نانهای صنعتی توسط ناظرهای مختلف کنترل شده و اگر مشکلی در آنها وجود داشته باشد به سرعت مرتفع میشود، اما امکان نظارت بر بهداشت و همینطور کیفیت نانهای سنتی بسیار پایینتر است.
کنترل و نظارت در صورت صنعتی شدن نانهای سنتی بیشتر میشود،اگر چنین اقدامی صورت گیرد، ما در غنیسازی نان نیز موفق خواهیم بود و به راحتی میتوانیم نانهای خود را با انواع ریزمغذیها غنی کنیم.
بهترین و بدترین نوشیدنی ها برای کاهش وزن
آشنایی کامل با خواص کاکائو
آشنایی کامل با خواص نارگیل
داخل نان باگت را دور نریزند,مغذی,نانوایی,رژیم,نان سنتی,سبوس نان,نان باگت,خمیر,نان