با کک و مک هایمان چکار کنیم؟ رنگ پوست

پوست صورت,ضدآفتاب,لک صورت,کک و مک صورت,آفتاب,مراقبت از پوست,کک و مک پوست,رنگ پوست,درمان کک و مک,علت کک و مک,لک‌,دلیل کک و مک,کک و مک,زیبایی پوست,متخصص پوست,بهداشت پوست,پوست,با کک و مک هایمان چکار کنیم؟ ,کک ومک,بیماری پوستی,پوست و مو,درمان خانگی کک و مک,مشکل پوستی

با کک و مک هایمان چکار کنیم؟ رنگ پوست

کشورهای اروپایی و آمریکایی که در نژاد آن ها کک ‌و ‌مک شیوع بیشتری دارد، خوب توانسته‌ اند این مشکل را بپذیرند و به ‌هیچ‌ وجه آن را بیماری تلقی نمی‌ کنند و بی ‌دلیل هم دنبال درمان‌ های متعدد نمی ‌روند اما در ایران بیشتر خانم‌ هایی که پوست شان به‌ طور ژنتیکی کک ‌و ‌مک دارد، به توصیه‌ های متخصصان پوست اکتفا نمی‌ کنند و مدام برای درمان، به سراغ تبلیغات محصولات آرایشی ‌بهداشتی می ‌روند.

با کک و مک هایمان چکار کنیم؟،  را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها  قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.

کک و مک هایمان چکار کنیم؟ aligncenter wp-image-34651 size-full" title="پوست صورت,ضدآفتاب,لک صورت,کک و مک صورت,آفتاب,مراقبت از پوست,کک و مک پوست,رنگ پوست,درمان کک و مک,علت کک و مک,لک‌," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/214.jpg" alt="پوست صورت,ضدآفتاب,لک صورت,کک و مک صورت,آفتاب,مراقبت از پوست,کک و مک پوست,رنگ پوست,درمان کک و مک,علت کک و مک,لک‌," width="450" height="281" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/214-300x187.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/04/214.jpg 450w" sizes="(max-width: 450px) 100vw, 450px">

با کک و مک هایمان چکار کنیم؟

 

کک و مک، یک مشکل پوستی از نوع ژنتیکی است که در افراد سفید پوست با چشم ‌های روشن و موهای طلایی شایع ‌تر است.

این بیماری از کودکی آغاز می‌ شود و تا زمانی که فعالیت سلول‌ های رنگدانه ‌ساز کاهش یابد، یعنی دهه ی سوم زندگی به بعد، همچنان ادامه دارد. بنابراین چون این بیماری ژنتیکی است و مربوط به سلول ‌های رنگی پوست است، هیچ درمان قطعی ندارد.

درمان‌ هایی که شرکت‌ های دارویی و بهداشتی تبلیغ می ‌کنند، تنها برای کم ‌رنگ ‌تر کردن لک‌ ها است و هیچ ‌کدام درمان قطعی نیستند.

کشورهای اروپایی و آمریکایی که در نژاد آن ها کک ‌و ‌مک شیوع بیشتری دارد، خوب توانسته‌ اند این مشکل را بپذیرند و به ‌هیچ‌ وجه آن را بیماری تلقی نمی‌ کنند و بی ‌دلیل هم دنبال درمان‌ های متعدد نمی ‌روند اما در ایران بیشتر خانم‌ هایی که پوست شان به‌ طور ژنتیکی کک ‌و ‌مک دارد، به توصیه‌ های متخصصان پوست اکتفا نمی‌ کنند و مدام برای درمان، به سراغ تبلیغات محصولات آرایشی ‌بهداشتی می ‌روند.

تنها توصیه ی ما به افراد برای کم ‌رنگ ‌تر شدن لک‌ های شان و پیشگیری از پُررنگ ‌تر شدن آن ها، حفاظت کامل از پوست در برابر آفتاب است.

این قبیل افراد باید در ساعات ۱۰ صبح تا ۴ عصر در حد امکان، بیرون و مقابل آفتاب نباشند و هر ۳ ساعت یک‌ بار از ضدآفتاب با SPF بالای ۳۰ استفاده کنند؛ مخصوصا اگر به اسکی می ‌روند.

پوشیدن دستکش و استفاده از کلاه لبه‌ دار هم الزامی ‌است. ضمنا بعضی‌ ها عادت دارند کِرِم زینک‌ اکساید را به جای ضدآفتاب به کار ببرند که کاملا اشتباه است، چون پوشش کامل و خوبی ندارد. در ضمن پوست را سفید و از منظر زیبایی نامطلوب می ‌کند.

نکته ی دیگر این که هزینه ‌کردن برای خرید کِرِم ‌های لکه ‌‌بر که پوست را به‌ طور مقطعی روشن می‌ کند یا انجام لیزر خاص که لک‌ ها را کم‌ رنگ می کند هم بی ‌فایده و فقط برای مدت زمان کوتاهی است؛ چون مشکل کک ‌و‌ مک، مشکلی ژنتیکی است. به‌ علاوه، اگر در برابر آفتاب و اشعه ی ماورای ‌بنفش آن پوشش کامل و حفاظت نکنید، لکه‌ ها دوباره عود می ‌کنند.

تاکید می‌ کنم که این حالت به ‌هیچ ‌وجه بیماری مهمی‌ تلقی نمی شود و بهتر است آن را قبول کنید و به دنبال درمان ‌های آن چنانی نباشید.

درمان کک و مک چیست :

مورد الف :  برای از بین بردن کک و مک مادرزادی درمان گیاهی خاصی وجود ندارد.بلکه نتیجه های بهتر برای درمان این نوع کک و مک استفاده از لیزر می باشد.

مورد ب : در نوع کک و مک ایجاد شده بعد از سنین کودکی به  بالا  چون یک عامل شناخته شده باعث ایجاد آنها شده درمان های گیاهی خاص بسیار موفق واقع شده و به سادگی آنها را رفع می نماید.
عامل شناخته شده برای ایجاد کک و مک چیست ؟

مهمترین عاملی که باعث ایجاد کک و مک می شود کارکرد نامنظم کبد می باشد.
علت کارکرد نامنظم کبد چیست ؟

کارکرد نامنظم کبد که عامل اصلی ایجاد کک و مک می باشد بر اثر وارد شدن مواد زائد به خون و کبد بروز می کند.
مواد زائد چطور وارد خون و کبد می شوند ؟

۱-      مصرف روغن های نباتی صنعتی جامد و مایع

۲-      رژیم غذایی غیر ارگانیک ( غیر طبیعی )

۳-      مصرف بیش از اندازه برخی داروهای شیمیایی

۴-      استنشاق هوای آلوده
آیا کک و مک درمان موثری دارد ؟

برای درمان کک و مک در ابتدا باید عوامل ایجادی آن برطرف شود ،بنابراین باید روغن های صنعتی جامد و مایع از رژیم غذایی حذف شود و جایگزین آن از روغن های ارگانیک کنجد یا زیتون استفاده شود.بعد از ایجاد تغییرات در رژیم غذایی استفاده از داروهای پاکسازی خون و کبد مراحل درمان را به اتمام می رساند.

گردآوری:

مطالب مرتبط :

جوان‌ سازی پوست با خرمالو همراه با خواص آن

راهی برای آبرسانی پوست در خانه

اگر دارای پوست چرب هستید بخوانید

مطالب بیشتر از سایت ما

تایید نشدن کاشت موی مصنوعی سلامت مو

خاصیت شگفت انگیز بهار نارنج ضد تهوع

علت بزرگی سر اختلال در ترشح مایع مغزی می باشد تاری دید

این شیوه نشستن برای سلامتی ضرر دارد. شیوه نشستن

غلظت خون چگونه درمان می شود. آزمایش خون

رفع خستگی با آب نارگیل کم خونی

چهار صبحانه سریع برای روزهایی که سرتان شلوغ است صبحانه

خواص ژلاتین و پاستیل درد مفاصل

فواید فلفل دلمه‌ای فواید فلفل دلمه‌ای

میوه به بخورید تا مژه های پر پشتی داشته باشید. عسل شیرین