آشنایی کامل با خواص کشمش ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم , با مجله جوانی ها همراه باشید.
آشنایی کامل با خواص کشمش
متخصصان تغذیه تاکید دارند که کشمش، یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم است و برای افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند، بسیار مفید است.
کشمش در عین حال برای سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
کشمش با وجودی که شیرین و چسبناک است اما بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمیشود، حتی میتوان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری میکند. بنابراین کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید است. این خشکبار خوشمزه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالا است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند.
چندین خاصیت کشمش
۱- کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود. یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.
۲- کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند.
۳- کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
۴- منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.
۵- کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
۶- کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
۷- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد.

۸- کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی می باشد.
۹- فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلول ها، بیماری ها و همچنین کنترل قند خون را می شود.
۱۰- کشمش را به گوشت اضافه کنید تا مقدار چربی غذا را کم کند و مقدار فیبر و آهن را افزایش و مقدار سدیم را کاهش دهد.
۱۱- آنتی اکسیدان از پیری و بیماری های حاصله از آن می کاهد.
۱۲- کشمش از سرطان جلوگیری می کند.
۱۳- کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم می کند و باعث کاهش بیماری قلبی می گردد.
۱۴- اگر به مدت ۴ هفته هر روز کشمش مصرف کنید، آنتی اکسیدان در خون افزایش و کلسترول بد( LDL) کاهش می یابد.
۱۵- کشمش موجب کاهش استرس می گردد.
۱۶- این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگ های بدن می شود.
۱۷- کشمش برای درمان بی نظمی معده و یبوست مصرف می شود. برای جلوگیری از این ناخوشی ها می توانید، ۶-۵ عدد کشمش را خیس کنید و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشید.
۱۸- تحقیقات نشان داده است که ورزشکارانی که قبل و در حین ورزش، حدود یک فنجان کشمش مصرف می کنند، بهتر از بقیه سلول های بدن را از آسیب حفظ می کنند.
کشمش منبع مفیدی از ویتامینها و عناصر مغذی بدن است. عناصر و ویتامینهایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین ب در کشمش موجود است. دیگر ماده مغذی موجود در کشمش آهن به میزان زیاد است. کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی است و فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، کمک در جلوگیری از رشد غیر معمول سلولها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون میشود.
این میوه خشک باعث عملکرد صحیح رگهای بدن میشود، مقدار چربی غذا را کم میکند و مقدار فیبر و آهن را افزایش داده و مقدار سدیم را کاهش میدهد. کشمش همچنین از سرطان جلوگیری میکند.
کشمش میزان LDL یا کلسترول بد را در خون کم میکند و باعث کاهش بیماری قلبی میشود.
روانشناسان نیز ادعا میکنند که کشمش موجب کاهش استرس میشود. کشمش یک خوشبو کننده مفید برای دهان بوده، برای سلامتی چشم نیز مفید است، باعث تقویت اعصاب میشود، سستی و رخوت را از بدن دور می کند، خشم را از شما دور میکند. کشمش موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود، منبع خوب ویتامین د و هورمون استروژن است و بالاخره اینکه اسپاسم یا گرفتگی عضلانی را کم میکند.
گردآوری: