غذاهای ضد سرطان نیز باید در حد اعتدال مصرف شوند، نه بیش از حد
با مصرف زیاد ترشی و شور به سرطان معده مبتلا می شوید aligncenter wp-image-47232 " title="شور,لوتئولین,تفلون,تافتون,ویتامینC,ترشی,روده بزرگ,پروستات,غذاهای ضد سرطانی,چدنی,سموم," src="http://javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/torshi.jpg" alt="شور,لوتئولین,تفلون,تافتون,ویتامینC,ترشی,روده بزرگ,پروستات,غذاهای ضد سرطانی,چدنی,سموم," width="546" height="307" srcset="http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/torshi-300x169.jpg 300w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/torshi-1024x576.jpg 1024w, http://www.javaniha.com/wp-content/uploads/2015/05/torshi.jpg 1575w" sizes="(max-width: 546px) 100vw, 546px">
«مصرف افراطی ترشی و شور موجب وارد آمدن آسیبهای جدی به سیستم گوارشی میشود.»
«سرطانها تا حدود زیادی قابل پیشگیری هستند و تغذیه سالم یکی از راههای پیشگیری از سرطان است.»
«در انار ماده ی ضد سرطان پروستات به نام فلاوونویید یا اسیدآلاجیک، و در پرتقال نیز ویتامین C و پلیفنولهای فراوان که عامل ضد سرطان پروستات هستند، وجود دارد.»
«افزایش مصرف سبزی، میوه و سالاد که در تولید آنها از سموم و فاضلاب استفاده نشده باشد، به دلیل داشتن ویتامین E و C و فلاوونویید، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.»
«همچنین مصرف کرفس بهدلیل داشتن لوتئولین و پیاز به علت دارا بودن مادهای حلقوی بهنام کرسیتین با خاصیت ضد سرطانی، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.»
از نانهای باگت ساندویچی، لواش و تافتون به علت درصد پایین سبوس، کمتر استفاده کنند و در مقابل، نان پر سبوس مثل سنگک که ضد سرطان روده بزرگ است را بیشتر مصرف نمایند.
«مصرف ماهی دودی و نمک سود شده، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.»
به جای ظروف تفلون، پلاستیکی و یکبار مصرف، از ظروف شیشهای، استیل و چُدنی استفاده کنند.
نکات طلایی برای درمان یبوست
عوارض شکل گیری خود شیفتگی و روش درمان آن
درمان های طبیعی برای سردردهای شدید
با مصرف زیاد ترشی و شور به سرطان معده مبتلا می شوید,چدنی,استیل,تفلون,نمک,سنگک,نان,روده بزرگ,ماهی دودی,سبوس,تافتون,لواش,لوتئولین,کرسیتین,نان,کرفس,ویتامینE,سموم,اسید آلاجیک,سبزی,میوه,پروستات,ویتامینC,سیستم گوارش,تغذیه,پرتقال,سرطان معده,شور,ترشی,فلاوونویید,غذاهای ضد سرطانی